O 9,5" (24 cm) Stěrka 75 Durometer sítotisk Škrabka

O 9,5" (24 cm) Stěrka 75 Durometer sítotisk Škrabka

Nový produkt

88.34 Kč

93.97 Kč

-5%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

24cm Screen Printing Ink 75 Durometer Stěrka

Stěrka je také nazýván škrabkou, to je jeden druh nástroje, který používají k poškrábání inkoust na obrazovce, aby se to dostalo do substrátu.

Stěrka je vyrobena kombinací poškrábání pásy a rukojeť, gumová čepel je vložen do dřevěné rukojeti a sešít na místě, pak profesionálně nabroušené po montáži. Použití pro obě grafické a textilní aplikace, pro všechny ruční tisk a mnoho strojních aplikací.

Jako třeba v sítotiskové dílně, máme populární velikosti 13" na skladě pro vás. Ergonomický styl rukojeť je navržena pro pohodlí, a za pomoc při odstraňování jakýchkoliv příznaků syndromu karpálního tunelu.

Štítky: stiskněte tlačítko transfer, stiskněte machin, teplo lis, klobouk stiskněte, stiskněte tepelné, pohár stiskněte, Hot Press Machine, stiskněte kalafuna, tiskárna derby, machin tisk.

Parametry

Styl Sítotisk
Max. Velikost Papíru A3+
Číslo Modelu 24 cm
Rychlost Tisku 30ppm
Typ stěrka
Typ Rozhraní USB
Použití Sítotisk
Oboustranný Tisk No
Značka QCPRINTINART
Napětí 100-240V
Paper Feed Mode Automatické a manuální
Materiál Gumové
Podporuje Síťový Tisk Ano

Napsat recenzi

O 9,5

O 9,5" (24 cm) Stěrka 75 Durometer sítotisk Škrabka

24cm Screen Printing Ink 75 Durometer Stěrka Stěrka je také nazýván škrabkou, to je jeden druh nástroje, který používají k poškrábání inkoust na obrazovce, aby se to dostalo do substrátu. Stěrka je vyrobena kombinací poškrábání

Související produkty: