Xiaomi Tvrdé Světlo Svítilna Venkovní Elektrické svítilny Přenosné Svítilny IPX7 Vodotěsný Dobíjecí Svítilna Camping Cestovní Vybavení

Xiaomi Tvrdé Světlo Svítilna Venkovní Elektrické svítilny Přenosné Svítilny IPX7 Vodotěsný Dobíjecí Svítilna Camping Cestovní Vybavení

Nový produkt

542.75 Kč

723.60 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Poznámky:

- Tento produkt patří k Xiaomi ekologické řetězce a je prodáván v Youpin mall pod Xiaomi. - Neexistuje žádný "Mi" logo na výrobku a obalu. -Existují dvě verze s odlišnou hlavní funkcí. Potvrďte prosím před nákupem.

Jifeng Tvrdé Světlo svítilny

Vodotěsné a dlouho vydrží, s venkovní cestování. • Jas 1000lm • IPIX7 vodotěsný • 5000mAh baterie • 5-gear osvětlení jas • 7500 minutu vytrvalost. 320m dlouhé vzdálenosti, protiprokluzový systém kepr, vyměnitelná baterie.

IPX 7 vodotěsné

• Cestování autem bez strachu z větru a dešti. V deštivé dny, mlhavé dny a náhodné stříkající vodě, je nevyhnutelné, aby kontakt s vodou při cestách venku. IPX 7 je vodotěsné. I když je ponořen do 1m hluboké vody na 30 minut, to může ještě být použity normálně. Když cestujete venku, můžete si vzít Jifeng baterku s vámi, a vy můžete cestovat volně bez strachu z větru a dešti. *Zkušební Protokol Č..: A2200013316101C A2200066770101C

Maximální 5000mAh baterie

• Můžete setkat osvětlení poptávky 7500 minut. • Ať už je to pro domácí nebo venkovní použití, to může přinést dlouhodobé osvětlení. * Když F10 je plně nabitá, nejnižší převodový stupeň jasu (25lm) mohou být osvětleny až 7500 minut; při F8 je na nejnižší převodový stupeň jasu (32lm), to může být osvětlen až 1350 minut.

S nezávislými nabíječka

• Vyměnitelná baterie design s nezávislými nabíječka. Jifeng přijímá high-kapacita nerezové oceli shell baterie s vestavěnou ochranu obvodů, které mohou být chráněny v případě, že z přebíjení, po vybití a zkratu. Můžete si koupit náhradní baterii pro zálohování, zvýšit vytrvalost a nechat světlo s tebou zůstat déle. *Náhradní baterie je třeba zakoupit samostatně.

Vynikající design

Texturu a pocit v ruce koexistovat. • Je vyroben z všechny hliníkové slitiny s vysokou pevností konstrukce. • Povrch může zabránit korozi, potu, a může odolat pádu a dopad, při použití venku. • S cílem zlepšit přilnavost, pohodlí, používáme high-density metal rýhované kepr design na základě technologie pískování.

Podrobnosti

• Spodní tlačítko Stiskněte vypínač a klepnutím na přepínač. • Šňůrka S šňůrkou design, zlepšit přenositelnost. • Uchycení kepr Je to potu odolné a protiskluzové, odolné.

5 gear světlo, režim nastavení

• Seznamte se s více potřebuje Velmi světlé, vysoké světlé, střední světlé, nízké světlé, SOS, Jifeng silné světlo svítilna má čtyři kola jas a speciální režim. Ať už je to pro domácí použití nebo venkovní cestování, ať už je to jízda na kole nebo self jízdní nebo pěší turistiku, můžete vidět dál a jasněji s vámi. V případě nehody, SOS signál může být odeslán, která dělá venkovní cestování bezpečnější.

Návod

• Gear paměť Zapněte jej znovu po vypnutí a vstup do posledního vybraného režimu ve výchozím nastavení. • Teplotní ochrana Když ochrana je překročena teplota, jas se sníží automaticky. • On / off Stiskněte tlačítko v dolní části silně zapnout nebo vypnout baterku. • Přepínání režimu Po zapnutí napájení, stiskněte spodní tlačítko jemně na přepnutí režimu.

Různé potřeby v různých použití scénářů.

• Nouzové údržby Jednotný jas, třeba baterku za jízdy. • Venkovní cestování Podívejte se na podmínky na silnici a pomůže vám cestovat. • Home daily Dobrý pomocník pro osvětlení v případě výpadku napájení a najít objekty ve tmě.

Dva svítilna modelů, ať máte více možností.

Existují dva modely Jifeng světlé baterku, F10 (maximální jas 1000lm) a F8 (maximální jas 500lm), a jejich velikosti jsou také různé.

Základní parametry

Model výrobku: F10 Barva: Černá Čistá hmotnost: 293g Model baterie: lithium-iontová baterie 26650 Kapacita baterie: 5000mAh (18Wh) Život čas: 100min/170min/550min/7500min/950min Zařízení: velmi světlé/zvýrazněte/střední, light/nízké osvětlení/SOS Maximální rozsah: 320m Typický světelný tok: MAX 1000lm Voděodolnost: IPX 7 Provozní teplota: -20~50℃ Světlo cup materiál: hliníkové slitiny Hlavní materiál: hliníkové slitiny obsah Balení: Jifeng svítilna F10 x1 (včetně baterie), Jifeng lithium-ion baterie, nabíječka ×1, Micro-USB nabíjecí kabel ×1, šňůrka ×1, příručka ×1.

Model výrobku: F8 Barva: Černá Čistá hmotnost: 175g Baterie model: 18650 lithium-ion baterie Kapacita baterie: 2000mAh (7.4 Wh) Život čas: 150min/220min/1350min/730min Zařízení: Zvýrazněte/Střední/Nízká/SOS Maximální rozsah: 240 m Typický světelný tok: 500lmMAX Voděodolnost: IPX 7 Provozní teplota: -20~50 stupňů Celsia Světlo cup materiál: plast Hlavní materiál: hliníkové slitiny obsah Balení:Jifeng svítilna F8x1 (včetně baterie), Jifeng lithium-iontová baterie, nabíječka×1, Šňůrka×1, Příručka × 1.

Data popis

*Údaje, uvedené na této stránce je testován nebo shromažďují Včel Language Lab, skutečné údaje se budou mírně lišit v závislosti na používání prostředí.

Pojďme na to!

Začít s paprsek světla. Domluvte si schůzku s přáteli a vydejte se na výlet; doprovázet svého milence a užívat si jasné hvězdné noci; vést své děti, aby prozkoumala tajemství venku.

O Nakupování

Máte nějaké pochybnosti o následující otázky? Možná, můžete mě kontaktovat přímo přes www.eldomplus.cz.

Originální Produkt

Všechny výrobky jsou vyráběny v pravidelné továrny, a kvalita zboží, může být zajištěna.

Štítky: zdravím poznámka 7, pochodeň xhp50, mi xiomi, 3 xaomi, blikající světlo dobíjecí, elektrický šok, led rgb wifi xiaomi, led stan lucerna, Youpin, Lanter LED.

Parametry

Příkon 500-1000lm
Značka Xiaomi
Typ Položky Baterky
Funkce Tvrdé Světlo
Podporu Stmívač 5-8 soubory
Zoom No
Osvětlení Vzdálenost 200-500 m
Vodotěsné Ano
barva černá
Lumen 1000
Ohnisková Vzdálenost Non-nastavitelný
Zdroj Světla LED Žárovky
Certifikace CCC
Materiál Těla Hliník
Původ KN(Původu)
Nabíječka Dobíjecí
Číslo Modelu Youpin Tvrdé Světlo Svítilny
Přepínač Režimu Vysoká/Střední/Nízká
Svítilna Typ Venkovní / vnitřní
Model LED Korálky Led lampa korálek

Napsat recenzi

Xiaomi Tvrdé Světlo Svítilna Venkovní Elektrické svítilny Přenosné Svítilny IPX7 Vodotěsný Dobíjecí Svítilna Camping Cestovní Vybavení

Xiaomi Tvrdé Světlo Svítilna Venkovní Elektrické svítilny Přenosné Svítilny IPX7 Vodotěsný Dobíjecí Svítilna Camping Cestovní Vybavení

Poznámky: - Tento produkt patří k Xiaomi ekologické řetězce a je prodáván v Youpin mall pod Xiaomi. - Neexistuje žádný Mi logo na výrobku a obalu. -Existují dvě verze s odlišnou hlavní funkcí. Potvrďte prosím před nákupem. Jifeng

Související produkty: