JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Pro muže, ženy gamer podložka pod myš silent usb ventilátor 7 bezdrátová nabíječka lampa qi 15w

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Pro muže, ženy gamer podložka pod myš silent usb ventilátor 7 bezdrátová nabíječka lampa qi 15w

Nový produkt

579.92 Kč

Hodnocení 

Více informací

JAKCOM MC2 Popis Produktu

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka

Automatické indukční nabíjení | Proměnnou frekvencí Rychlé Nabíjení | Pot Absorbující A Vodotěsné

Jednoduchý design, méně je více

Bezproblémová integrace bezdrátové nabíječky a podložka pod myš, re-zjednodušit komplikovanou plochu.

Dát a dostat účtovány, praktické svrchovaně

Non-přepnout design, s automatickou indukční nabíjení, efektivní využití fragment času, aby zajistily, každé cestování s plnou mocí.

15" Konkurenční pad

S 15" standardní konkurenční podložka pod myš, vám pomohou snadno zvládnout různé extrémní operace vyhrát každou soutěž.

Soutěžní model speciálně určený pro profesionální hráče.

Quick-sušení ice hedvábné tkaniny z polyesteru Alta vlákniny, s charakteristikami absorpce potu, rychleschnoucí, hladké a nízké tření, atd., a udržovat v souladu ruku pocit.

Dřevo obilí model, speciálně pro módní insider

Povrch je vyroben na bázi vody, bílkovin wood grain PU kůže, ne jen s mírným pocit v ruce, ale má také retro vzhled, který vytváří docela stylové prostředí pro desktop.

Duální cívky a duální napájení

S duální cívky současně dodávky energie, indukční plocha je větší a dál, a nabíjení účinek nebude ovlivněn i pomocí telefonu případě do 8 mm tloušťky.

Anti-skluzu design

Zadní strana je vyrobena ze semišové tkaniny, která účinně zabránit kluzké a zvyšuje tření, a je stále stabilní a spolehlivý i na skleněný stůl.

Smart protection čip

Vybaven novou generací JCP inteligentní čip, sledovat celý proces nabíjení stav, aby byla zajištěna bezpečnost zařízení.

Teplota ochrany / ochrany proti zkratu / přepětí / vybití / ochrana proti vybití / ochrana Napájení / cizí látky na ochranu / magnetické pole ochrana

Proměnná frekvence rychlé nabíjení

Podle Qi Rychlé Nabíjení Dohody, napájení z 5w na 10w může být dynamicky upravit do různých prostředí, aby bylo vhodné pro různé USB rozhraní napájení.

Vodotěsné vlastnosti

Projít IP54 úrovni Vodotěsný A Prachotěsný Test, můžete snadno zvládnout náhodnému převrácení šálek vody.

Zdravé bez záření

Vestavěný feritové magneto-odpor listu, který účinně izoluje rozptyl elektromagnetických vln a projde více testy bezpečnosti, je zdravé bez záření.

Vhodné pro všechny mobilní telefony, které podporují QI bezdrátové nabíjení standardní

Balíček

= Často Kladené Otázky

Platby přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. Objednávka bude automaticky vypne v kupující nezaplatil po 20 dnech. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Balení JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Balení Podrobnosti:

Vnitřní Bílý Box: Jednotka G. W je o 557g, Jednotka Velikost je 36 cm x 22,5 cm x 2 cm;

Vnější Hnědé Krabici: Jednotka G. W je o 12760g, velikost Jednotky je 53cm x 29cm x 37cm , Max s 31 ks MC2 Wireless Mouse Pad Poplatek

Shippment na celém SVĚTĚ LODNÍ. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Zpětnou vazbu Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží. Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém, dokud budete spokojeni s námi.Děkuji vám za pochopení!

Záruka 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz.

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Pro muže, ženy gamer podložka pod myš silent usb ventilátor 7 bezdrátová nabíječka lampa qi 15w270

Štítky: myš, pro mat, hra lampa, 800x300mm podložka pod myš, herní myš, big pad, desktop myši, podložka pod myš ženy, lampa playstation, boot vodotěsné ženy.

Parametry

Značka Afooder
Výstupní Rozhraní NIC
Hot Prodej s Pad
Aplikovaná Rychlé Nabíjení Protokoly Qualcomm Rychlé Nabíjení 3.0
Max. Výstupní Výkon 10W
Nejlepší Zápas Ventilátor
Napájecí Zdroj USB
GaN No
Typ Zařízení s USB Nabíječkou
Číslo Modelu mc2
Vstup 5V/2A
Certifikace Kvality FCC
Propagace s Nabíječka

Napsat recenzi

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Pro muže, ženy gamer podložka pod myš silent usb ventilátor 7 bezdrátová nabíječka lampa qi 15w

JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Pro muže, ženy gamer podložka pod myš silent usb ventilátor 7 bezdrátová nabíječka lampa qi 15w

JAKCOM MC2 Popis Produktu JAKCOM MC2 Wireless Mouse Pad Nabíječka Automatické indukční nabíjení | Proměnnou frekvencí Rychlé Nabíjení | Pot Absorbující A Vodotěsné Jednoduchý design, méně je více Bezproblémová

Související produkty: