10Pcs/Taška Thajsko LANNA Detoxikační Nohy Patch Podložky Detoxikovat Jedy Lepidlo Udržet Fit Organické Bylinné Náplasti C122

10Pcs/Taška Thajsko LANNA Detoxikační Nohy Patch Podložky Detoxikovat Jedy Lepidlo Udržet Fit Organické Bylinné Náplasti C122

Nový produkt

109.84 Kč

182.94 Kč

-39%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Ingredience: B amboo ocet, chitosan, dextrin, dokudami, loquat list, turmalín, rostlinná vlákna, Vitamín C a dřevný ocet.Polštářky jsou baleny jednotlivě, aby se zachovala čerstvost.

Jsme nyní vystaveni toxinů všude.Příznaky toxického přetížení patří únava, bolesti hlavy, špatný krevní oběh, chronické bolesti, slabý imunitní systém, zácpa, artritida, deprese a kožní onemocnění apod. Kinoki Detoxikační Nohy Podložky jsou nejnovější detoxikační terapii.To pomáhá zabránit hromadění toxinů v těle, čímž se podstatně snižuje šance, nemoc, nemoci a odstranění tělo škodlivých toxinů.Jak to funguje ?

Pro stovky let, východní medicína zřejmé, toxiny cestoval směrem dolů, v těle se hromadí ve špičkách a kotníky.Oni také zřejmé, že hromadění toxinů vede k mnoha degenerativním chorobám.Například, bolestivý revmatismus a artritida jsou způsobeny kyselými toxickými tekutinami shromažďují kolem kloubů.V reflexní masáž chodidel, nohou, jsou považovány za kanály pro mnoho životně důležitých orgánů, s více než 60 akupunkturních bodů na chodidlech našich nohou .

Nohy podložky obsahují přírodní ingredience, které stimulují tyto akupunkturní body díky kombinovanému účinku dřevo/bambus ocet, daleko-infračervené energie a emise záporných iontů.Tato stimulace výsledky v rozdělení vody a odpadu molekuly, které zdarma ucpání krevního oběhu a lymfatického systému.Čistící přirozeně začíná v chodidlech našich nohou.

Primární efekt Kinoki Detoxikační Nohy Podložky je detoxikace.Náplasti absorbují vaše toxiny po použití po celou noc.Můžete vidět, že z měnící se barvy po použití.Více špinavé vidíte pedál, tím více toxinů, které absorbuje.Po důsledně používat po dobu, stanou čistší každé ráno.To znamená, že většina toxinů v těle byly vydány již.Na rozdíl od nohy, můžete použít také tyto detoxikační polštářky na jiné části těla včetně zad, kolen, loktů atd.

Výhody Detox Nohy Podložky :

1.Uvolněte nežádoucí toxiny

2.Zvýšit vaše energetické hladiny

3.Snížit bolesti, bolesti, bolesti hlavy a únava

4.Zmírnit stres

5.Zlepšit váš metabolismus

6.Zlepšit váš krevní oběh

7.Zlepšit hubnutí

8.Naprosto diskrétní - Funguje, zatímco spíte

9.Jednoduché a Snadné použití

Návod k použití :

1. Platí Lanna detox patch jednu hodinu před spaním-time.

2. Omyjte a osušte nohy, nebo část těla před použitím kinoki Detoxikační Náplasti.

3. Vezměte jeden lepicí list a pomalu sloupněte papír.

4 .Místo na úpatí podložka na lepidlo-li uvedeno "Dát lepicí list na této straně" a místo, na chodidla (Ponožky mohou být nošeny v případě potřeby)

5 .Oblečení pro 8-10 hodin, vyjměte podložku.

6. Otřete povrch s mokrým ručníkem, dokud je to?s již není lepkavá.

7. Použité náplasti se objeví tmavě zeleno nebo šedavé jako absorbují toxinů a odpadních látek z vašeho těla.

8. I nadále používat každý večer, dokud zabarvení podložky odezní.

9. Při použití Lanna náplasti vykazují známky svícení, aplikujte jednou nebo dvakrát týdně na údržbu.

Upozornění :

Nedávejte na otevřené rány.Pokud jste alergičtí, nepoužívejte tyto podložky.Tento produkt není určen k diagnostice nebo léčbě jakékoliv nemoci.Pokud narazíte na nějaké onemocnění, poraďte se s lékařem .Balení: 10 Ks Lanna Nohy Záplaty = 1 Sáčky (10 Ks v 1 Sáčku)

Štítky: zdravotník pad, osvěžovač vzduchu vůně, telefon zoom, nohy patch, detox foot patch, detox patch, c122 nůž, baterie bm3a, nůž ocas, kukuřice patch.

Parametry

Pomoc pro Spondylóza, Revmatoidní
Pohlaví Unisex děti, Děti, Muže, Ženy, Milenec, Kluk, Starý muž, Rodiče
Aplikace Nohy
Číslo Modelu c122
Trvanlivost 2 Roky
Certifikát CE,ISO9001, BV, TUV
Funkce Zlepšit kvalitu spánku,úleva, únava
Složka bambus ocet, prášek,dřevo ocet
Značka Welnove
Účinky Tělo masér, masáž Krku, Nohou, Péče o Nohy Kukuřice Removel
Dobré pro Slim Patch Zhubnout,hubnutí, Tělo, hubnutí, Sexy tělo

Napsat recenzi

10Pcs/Taška Thajsko LANNA Detoxikační Nohy Patch Podložky Detoxikovat Jedy Lepidlo Udržet Fit Organické Bylinné Náplasti C122

10Pcs/Taška Thajsko LANNA Detoxikační Nohy Patch Podložky Detoxikovat Jedy Lepidlo Udržet Fit Organické Bylinné Náplasti C122

Ingredience: B amboo ocet, chitosan, dextrin, dokudami, loquat list, turmalín, rostlinná vlákna, Vitamín C a dřevný ocet.Polštářky jsou baleny jednotlivě, aby se zachovala čerstvost. Jsme nyní vystaveni toxinů všude.Příznaky toxického

Související produkty: