Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm

Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm

Nový produkt

951.85 Kč

1 359.90 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm

Vážený Zákazníku,

To je dva-cesta Motocykl alarm Systém od EASYGUARD s dálkový start motoru, snímače pohybu a tlumení snímače.Alarm se hodí pro většinu DC12V motocyklů na trhu.

Důležité:

Tam je anglický uživatelská příručka a drát diagram přichází spolu s touto položkou.

Neposkytujeme služby instalace a upřímně doporučujeme nainstalovat profesionální motocyklový alarm instalátor, pokud je to možné.Prosím, zkontrolujte, zda můžete najít jeden před nákupem.Uživatelská příručka a schéma zapojení jsou k dispozici na vyžádání.

Hodí se pro většinu DC12V motocykly a skútry na trhu, profesionální motocyklový alarm instalátor instalace je vysoce doporučeno.Schéma zapojení je k dispozici pro prohlížení na vyžádání.

Některé novější motorky může potřebovat další relé nebo bypass modul, aby bylo možné použít tuto funkci.Zde je odkaz na položku:

Důležité:

AAA baterie není včetně 2 cestný LCD dálkový ovladač, takže prosím nezapomeňte si koupit nové AAA baterie, nebo alarm nebude mít žádnou reakci.Můžete si koupit téměř ve všech maloobchodních prodejnách nebo supermarkety.

Položky vybavuje s 2 přívěsky na klíče, pokaždé jen jeden klíč fob funguje, zatímco druhý jde do režimu spánku, dokud ji aktivovat.

Naše cena nezahrnuje dovozní daň a DPH.Pokud jste od NÁS pevniny, nebudete muset platit za to.Pokud jste z jiné země nebo regiony, tam by mohlo být nějaké.Pokud ano, prosím, zeptejte se svého místního zvyku za kolik dovozní daň nebo DPH, je přesně to.

O Baterii:

Poradíme vám vybrat www.eldomplus.cz Standardní dodávce jako kurýr, takže si můžete být zaručeno www.eldomplus.cz.kom.Pro bezpečnost lodní dopravy úvahu, nemůžeme loď položku s baterií pro některé země, a budeme loď objednávky bez baterie.Prosím, pamatujte si to koupit od vašeho místního obchodu, pokud se tak.Baterie pro tato položka je AAA.

Hlavní funkce:

Arm/Odzbrojit

Tichý/akustický ruku

Šokující varování snímače

Pohybové čidlo varování

ACC NA spoušť

Siréna pauza

Ruka připomínající

Anti-únos

Dálkový start motoru/odříznutí ---(Volitelné, dodatečné relé nebo bypass modul je vyžadován pro některé novější motorky, prosím, potvrďte s installer)

Auto-obnovení(Anti-falešné odzbrojit)

Panic mode

Přepsat/nouzové deaktivaci

LED indikátor

Nastavení času

Vysílač vibrací citlivost nastavení pomocí dálkového

Způsob programování/učení Kódu

Balení informace

Alarm mozku x 1

Dálkové ovládání x 2(1ks 1 způsob, dálkové ovládání a 1ks 2 způsob dálkové)

Siréna x 1

Indikátor LED x 1

Kabelový svazek x 1

Anglický uživatelský manuál a instalační příručka x 1

Technické Údaje:

Napětí: DC12V±3V

Siréna objem: 110DB

Frekvence: 433,92 Mhz

Statický proud: ≤3,5 mA

Můžete také rád:

SPY 2 jak motorka alarm:

2 způsob motorce alarm Em209:

SPY 2 jak motorka alarm Lm209:

2 způsob motorce alarm Em208-1:

PROČ KUPOVAT OD NÁS?

1. Profesionální: Jsme profesionální tým ve vozidle bezpečnostních produktů a my vám může poskytnout technik podpory 7x24 hodin na vás

2. Záruka kvality: produkty nabízíme všechny s 12 měsíců záruka kvality

3. Zboží skladem a rychlé dodání: Všechny položky, které prodáváme, jsou na skladě a můžeme loď je na vás rychle, obvykle jsme loď vaší objednávky do 24 hodin, jakmile si vaše zúčtovány platby

4. Dobrou pověst: jsme získat dobrou pověst od našich klientů

5. 14 dnů záruka vrácení peněz: pokud nechcete uspokojit s vaší objednávky, stačí nám ho vrátit do 14 dnů a získat plnou náhradu.

6. Nádherné po prodejní servis: transakce není dokončit ještě jste obdrželi vaši objednávku, budeme i nadále poskytovat poprodejní služby, když budete používat produkty celou dobu.

Záruka kvality

Slibujeme, bez rizika kupovat a 14 dnů na vrácení peněz služba

1. 14-ti denní záruku vrácení peněz z jakéhokoliv důvodu.Za 14 dní po datu nákupu, vrátit nepoškozené Easyguard produkt a získat plnou náhradu z JAKÉHOKOLI důvodu.

2. Všechny produkty vyrobené z Easyguard a nabízíme je zcela nový, un-používá s originální balení.

3. Všechny výrobky jsou v souladu s 12-měsíční záruka za jakost-související otázky.Za 12 měsíců po datu nákupu, my se postaráme o vše související s kvalitou problém.

4. Pokud zákazníci obdrželi jakékoliv vady či poškození na obalu, stejně jako produkty, pls odmítnout podepsat balíček a kontaktujte nás ihned.Pls také poskytnout důkaz od lodní společnosti, které mohou prokázat způsobené škody, v tomto případě, můžete získat bezplatnou výměnu nebo plnou náhradu.

5. Pokud jste opravdu nemají rádi produkty, které jste si koupili, můžete vrátit k nám s plnou originální balení a získat plnou náhradu.Pls zajistit, že balíček je nepoškozené a v původním stavu, když se vrátíte zpět.

6. Pls kontaktujte nás před vrácením produktů, a my vám poskytne detailní zpáteční adresu.Zákazníci potřebují, aby si dovolit návratu přepravní náklady.

7. 12 měsíců záruka není k dispozici, jakmile jsou produkty poškozené nesprávným používáním na kupujícího konec.

Zdarma zákaznická podpora

1. Nejste si jisti, jak dostat své Easyguard produkt fungovat správně?Kontaktujte náš svět-třída, přátelský tým podpory pro rychlé řešení.

2. Friendly připomenutí: Při kontaktování nás o pomoc, ujistěte se, že vaše Easyguard produkt užitečné pro odstraňování potíží!

Štítky: vzdálený startovací systém, remot starter, alarm na moto, motor alarm systém, ciss, spy 1000 alarm, 2way moto alarm, easyguard, easyguard začít, remot začít.

Parametry

Typ Příslušenství Speciální Díly, Anti-Krádeže Zařízení
Feature6 Ruka připomínající
Feature4 Nelegální ACC ON start alarm
Model výrobku EM208-1
Funkce Budík /Deaktivaci ( Vypnutí alarmu)
Feature5 Alarm pauza
Feature2 Šokující varování
S vestavěným senzorem šoku Ano
Typ Dálkového Ovládání S LCD, Dálkové Ovládání
Typ Anti-Krádeže Zařízení, Dva-Způsob,
Feature8 Auto-obnovení (Anti-falešné odzbrojit)
Dálkové Ovládání Ano
Feature7 Anti-Únos
Feature9 pohybové čidlo
Značka easyguard
Feature3 Dálkový start motoru/cut off

Napsat recenzi

Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm

Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm

Kvalitní easyguard 2 cestný motocyklový alarm s dálkový start motoru startéru snímač pohybu barevný LCD displej šok alarm Vážený Zákazníku, To je dva-cesta Motocykl alarm Systém od EASYGUARD s dálkový start motoru, snímače

Související produkty: