Ručně Vyráběné Hliněné Tvrzeného Shihozume Laminování Čepele Japonská Katana Samurajský Meč Tachi Full Tang

Ručně Vyráběné Hliněné Tvrzeného Shihozume Laminování Čepele Japonská Katana Samurajský Meč Tachi Full Tang

Nový produkt

8 329.81 Kč

Hodnocení 

Více informací

Můžeme přizpůsobit yourunique meč hamon typ / blade struture a Délka / Sori / Příslušenství / Evgrave / kissaki typ

Položky Popis:

Podmínka: Zbrusu Nový Celková Délka: 40.9 Inch /104 Cm Materiál Čepele: Hlíny Tvrzené Shihozume Čepel Nagasa Délka: 28.0 palců/71 cm Délka Rukojeti: 10.6 Palce / 27 Cm Tvar Čepele: SHINOGUI-ZUKURI Čepel Ostří: Ručně Leštěný Být ostrý jako břitva Rukojeť Materiál: Pravá rejnočí Kůže + Tvrdé Dřevěné Šířka Čepele (v Blízkosti Kissaki): 0.91 inch / 2.3 cm Šířka (U Habaki): 1.26 Palce / 3.2 Cm cuba Materiál: Vysoce Kvalitní Japonské Mosazi Saya Materiál: Pevný Dřevěný S Lakem Pracovat Skončil Kissaki Tvar: Chu-kissaki ( Real-Yokote)

Čepel: Čepel Meče Byla Ručně Kované Pomocí Starověká Metoda Meč. Plné Ručně Kované, Ručně Broušené A Ručně Nabroušené Práce. -Čepel Meče Byla Ručně Kované A Kalené Použití Diferenciálniho Kalení, Ve Stejných Metod Jako Tradiční Japonský Meč V Tradiční Shihozume Struktury. Meč Je Střední Třídy Pro Kolekce!!! -Jádro Čepele Je Vyrobeno Ze Železa Absorbovat A Distribuovat Dopad, po Stranách Jsou Vyrobeny Z Kované AISI 1060 Uhlíkové Oceli Složený 11 Krát Generování 2048 Vrstev Na Oceli. Zadní Čepel Je Kovaná V AISI 1045 Oceli. A Nejdůležitější Je Hrana, Která Kované Z AISI 1095 High Carbon Stell (O 95% Uhlíku, ~59HRC), Velmi Tvrdé A Ostré Hrany. -Tato Čepel Je Jíl Tvrzené A Kalené S Reálným Kované Hamon, Poté Leštěné A Naostřená 14 Rozdílných Proces. -Hamon Vzor Se Provádí Diferenciální Kalení S Hlínou Náladu. Kalení Proces Je Vyroben S Využitím Speciální Hlíny Na Okraji, Tak To Dostane Jinou Teplotu A Ochlazuje V Jiném Čase Než Zbytek Čepele, Stále Těžší A Kalení Čepel, Když Se Ochladí Na Vodu. To Je Velmi Složitá Technika, Protože Pokud Není Správně Proveden Čepel Zlomí. Oheň Nemůže Být Příliš Teplé Nebo Studené, Jen Dobrý Mečíř Zná Přesnou Teplotu. Čepel Pak Se Jeho Tvar S Nádhernou Hamon Hada A Martenzit (Zrna) Na Jeho Povrchu. Tímto Způsobem Okraj Může Být Velmi Těžké A Mune -Hřbet Meč - Měkčí, Což Je Vynikající Houževnatost. Ideální Kombinace Pevného Okraje Se Zvýšenou Sori (Zakřivení Čepele) S Výrazným Mune, Umožňuje Tento Vysoce Kvalitní Čepel Snadno Proplout Tatami, Slámy Rohože Nebo Bambusu Pro Tameshigiri. -Tato Čepel Má Po Celé Délce Tang, Který Výrazně Zvyšuje Sílu Meče. Zadní Čepel Má Shinogi-Zukuri Tvar A S O-Kissaki , To Je Dobře Definovaná S Hamon Jít Celou Cestu Přes Boshi. Na Shihozume Tradional Laminace Stylu Využívá Tři Různé Oceli A Železa Pro Lepší rozložení Nárazu po Celé Čepele, Což MNOHEM Více Resilent Čepel. Každá Část Čepel Je Vyrobena S Oceli O Konkrétní Vlastnosti K Dosažení Tohoto Cíle: - Okraj Je Vyroben Z Vysoce Uhlíkové Oceli, Velmi Tvrdé A Dosáhnout Působivé Ostrost. - Jádro Je Vyrobena Z Železa Absorbovat Energii Nárazu. - Strany Jsou Vyrobeny Z vícevrstvé Oceli Jak Pro Velké Stavem A Zvýšit Čepel, Odolnost Na Bendind. - A Zpět Je Vyrobena Z Měkčí Oceli, Tak To nedovolte, aby Se Celé Ostří Snadno Zlomit. Montáž: -.: Tsuba (Guard), Fuchi (Rukáv) A Kashira (Buttcap) Meč Vyrobený Z Vysoce Kvalitní Mosazi .mosazné Habaki (Čepel Límec) Je z Jednoho Kusu Konstrukce. Dvě mosazné Seppas (Distanční) Bezpečné Cuba. Tsuka: Tsuka (Rukojeť) Jádro Je Dřevěné A Je Pevně Zabalené Přes Pravé rejnočí Kůže (Samegawa) S Černou Koženou ito Zabalené.Full Tang Meče Je Zajištěna Dvěma Mekugi (Peg) . Můžete Nesmontované Čepel Z Rukojeti Tím, Že Se 2 Kolíčky. -Saya: Saya (Pochva) Z pravé Těžké dřevěné Práce . Vysoce Kvalitní japonské Sage-Ó Byl Svázaný Kolem Kurigata (Knoflík) Z Pochvy.

Štítky: meč, lov mini prak, katana meč skutečné meče, starožitné čínské meče, samurajský meč hračka, meč han jian, nože kung fu, tai chi meč modrý, velký přívěsek, kirito meč.

Parametry

Styl japonský meč katana
Regionální Funkce JAPONSKO
Kování Technologie ruční práce
Saya Materiál tvrdé dřevo
Výrobce HanBon forge
Materiál Tsuka Pravá rejnočí kůže+Tvrdé dřevo
Značka Tsunami-Dragon
Materiál Čepele Hlíny Tvrzené Shihozume
Čepel Typu Full tang
Ostrost Velmi ostrý (battle ready)
Téma TV & Film Znak
Materiál Clay

Napsat recenzi

Ručně Vyráběné Hliněné Tvrzeného Shihozume Laminování Čepele Japonská Katana Samurajský Meč Tachi Full Tang

Ručně Vyráběné Hliněné Tvrzeného Shihozume Laminování Čepele Japonská Katana Samurajský Meč Tachi Full Tang

Můžeme přizpůsobit yourunique meč hamon typ / blade struture a Délka / Sori / Příslušenství / Evgrave / kissaki typ Položky Popis: Podmínka: Zbrusu Nový Celková Délka: 40.9 Inch /104 Cm Materiál Čepele: Hlíny Tvrzené Shihozume

Související produkty: