Elegantní Princess Party Výšivka Květina Oblečení pro Děti Flower Girl Svatební Večerní Šaty Dospívající Děti Šaty pro Dívky Oblečení

Elegantní Princess Party Výšivka Květina Oblečení pro Děti Flower Girl Svatební Večerní Šaty Dospívající Děti Šaty pro Dívky Oblečení

Nový produkt

227.21 Kč

324.52 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

[xlmodel]-[custom]-[54187]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Produkty New kids girl dress MIN

1ks/ lot , Vzorek, aby podpořila,vítejte pokles lodní dopravy a velkoobchod ,prosím, kontaktujte nás pro speciální nabídku . Velikosti Velikost: 130(6T) 140(7-8T) 150(9-10T) 160(11-12T) 170(13-14T) Pro věk 6-14 let staré děti.

Pro další podrobnosti Pls podívejte se na Velikost Grafu spodní Materiál

(Polyester ,Viskóza) Barva

85-98% Podobné obrázky , ale tam bude trochu barvy rozdíl vzhledem k různé monitory a světla Doprava China air post, většina země, zdarma E-paket do USA a Ruskem ,podporuje také rychlé dodání EMS, UPS, DHL,FedEx . Prosím, kontaktujte nás pro nejlepší přepravní cesty a nejlepší cenu, pokud se chystáte udělat pořádek ve velkém. Tipy, Pls kontaktujte nás, pokud máte nějaké nápady na velikost . Pls umožňují tolerance na 2-3 cm, 1 palec = 2.54 cm , 1 cm = 0.39 inch .

BOD 1

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[54114]

Položky budou dodávány v rámci 3-5 pracovní den po zaplacení vymazány.

Odhadovaná dodací lhůta: (Důležité, přečtěte si prosím pečlivě před vaše nabídky)

1. Usa: ePacket dodávky z Číny (7 až 12 pracovních dnů).Na Russion: ePacket dodávky z Číny (10 až 30 pracovních dnů)

2. Na celém světě: China Post Registrované Letecké Pošty nebo jiné přepravní cestě.

Obvykle produkt dorazí do 20-60 pracovní dny po dodání. Brazílie potřebují více času, 50-90business dnů po dodání (Dodací doba odhaduje, ale není zaručeno), Během svátečního období, tam může být další zpoždění.

Platit za vaši objednávku na www.eldomplus.cz, postupujte podle kroků níže:

1 Vyberte příkaz a klepněte na tlačítko "Pay Now" tlačítko

2 Zvolte preferovaný způsob platby na pokladně stránce

Pokud jste neměli přijímat zboží v náš slib, že čas,prosím, nepoužívejte otevřený spor, a kontaktujte nás včas.Jak to může splnit výjimečných okolností, jako jsou dovolené,špatné počasí ,změny politiky,vzdálené místo,atd. Jsme vám pomůže zkontrolovat a dát plnou náhradu, pokud jste neměli dostat balíček konečně.

1. Snažíme se udržovat nejvyšší standardy kvality pro zážitek z nakupování pro 5 hvězd a 100% spokojenost zákazníka! Pozitivní 5stars zpětnou vazbu, je pro nás velmi důležité.

Jsme upřímně požádat, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím,NEŽ dáte nám 3 hvězdičky nebo 1 hvězdičky zpětnou vazbu, takže můžeme satis factorily vyřešit vaše obavy.

2. Prosím, koupit položky, pokud souhlasíte s výše uvedenými podmínkami.

Děláme www.eldomplus.cz podnikání v POCTIVÝM způsobem.

Žádný podvod,pouze poctivé obchodování.Věřte nám ! a budete mít více.

Pracovní doba :

Pracujeme od pondělí do soboty,pokud máte jakýkoliv dotaz mimo naši pracovní dobu,prosím, nechte nás massange,odpovíme vám hned poté, co jsme se zpátky do práce. Nebo nás můžete kontaktovat v pracovní době,mohli byste dostat promt odpověď.

Peking Čas 08:15-17:45

New York Čas 19:15-04:45

Melbourne Čas 11.15-20:45

Londýn Čas 00:Tady 1509:45

Mají příjemné nakupování v našem obchodě!

Štítky: šaty svatební nud, teen šaty, ze girl oblečení, holka teen, lgvt dospívající šaty, šaty, holka, dospívající, elegantní DÍVKA, dívky šaty dospívající šaty, deník dospívající šaty, buykud květinové šaty.

Parametry

Silueta Plesové Šaty
Značka MQATZ
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Límec O-Krk
Rukáv Styl Pravidelné
Materiál Voile
Číslo Modelu Děti Formální Plesové Šaty
Styl Formální
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Dekorace Výšivky
Šaty Délka Kotník-Délka
Vestavěný Podprsenku No
Vzor Typu Květinové

Napsat recenzi

Elegantní Princess Party Výšivka Květina Oblečení pro Děti Flower Girl Svatební Večerní Šaty Dospívající Děti Šaty pro Dívky Oblečení

Elegantní Princess Party Výšivka Květina Oblečení pro Děti Flower Girl Svatební Večerní Šaty Dospívající Děti Šaty pro Dívky Oblečení

[xlmodel]-[custom]-[54187] [xlmodel]-[custom]-[8888] Produkty New kids girl dress MIN 1ks/ lot , Vzorek, aby podpořila,vítejte pokles lodní dopravy a velkoobchod ,prosím, kontaktujte nás pro speciální nabídku . Velikosti Velikost:

Související produkty: