Moderní 3D Reliéfní PVC Vinyl Zeď role Papíru Obývací Pokoj Ložnice Studie Pozadí, Stěna Dekor plnou Barvou Vodotěsné Tapety

Moderní 3D Reliéfní PVC Vinyl Zeď role Papíru Obývací Pokoj Ložnice Studie Pozadí, Stěna Dekor plnou Barvou Vodotěsné Tapety

Nový produkt

603.52 Kč

763.90 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Item No.: WP995

Materiál: PVC Tapety

Imperial velikost: 31.17 ft *1.738 ft = 54.17 Čtverečních stop

Rozměry výrobku: 0,53 m(W)*9,5 m(L)=5.0 metr čtvereční/ Set /role

Barva : Světle Šedá(WP995) . Krémová-bílá(WP995 B) . Světle Žlutá(WP995 C)

Rýže Šedá(WP995 D) . Světle Khaki(WP995 E) . Lehká Káva(WP995 F)

Světle Modrá(WP995 G)

Styl: Moderní, jednoduchý styl

Hmotnost: 1,5 kg/Role/Set

Když si koupíte více než 2 rohlíky, V mnoha zemích, Můžeme vám nabídnout poštovné zdarma, DHL nebo Fedex. TNT.UPS. Aramex

Upozornění:

1. Když uděláte objednávku, prosím, poznámku vaše oblíbená barva produktu pod objednávku, jinak budeme loď barvu náhodně.

2. Není tam žádné lepidlo nebo pastu, prášek na zadní straně Tapety, To není self-samolepící tapety. Prosím, připravte si lepidlo nebo vložit prášek před odesláním tapety.

3. Klienti z Brazílie by jako loď expresní, Prosím, aby mi vaše CPF nebo CNPJ Ne. pod objednávku!

Světle Šedá (WP995 A)

Krémová-bílá (WP995 B)

Světle Žlutá (WP995 C)

Rýže Šedá (WP995 D)

Světle Khaki (WP995 E)

Lehká Káva (WP995 F)

Světle Modrá (WP995 G)

Návod

1.Ujistěte se, že máte správné lepidlo pasta pro práci. Některé dokumenty, jako je vinyl couval nebo lehké, vyžadují zvláštní pasty.

2. Mix lepidlo na tapety, který je dodáván jako prášek v samostatném kbelíku před nalitím do kbelíku nebo válečku zásobníku budete používat pro práci. Dobře promíchejte s míchací tyčinkou odstranit všechny hrudky, ale ne tak dobře, že jste dal hodně vzduchu do směsi.

3.Nalijte tekuté lepidlo přímo do kbelíku nebo válečku zásobníku.

4.Položit pás tapety - již nařezané na velikost, vzor stranou dolů - na dlouhé, ploché, suché tabulky (tabulka nezůstane suché na dlouho). Nechte jeden konec papíru flop přes okraj stolu.

5.Použití pasty štětcem nebo válečkem, aby naneste pastu na polovinu papíru, který zůstává na stůl, ujistěte se, že pokrývají každý centimetr.

6.Přeložte sekci si jen vložit přes na sebe, a posuňte suché části papír na stůl. Naneste pastu.

7.Přeložte další části na sebe, pak složit dvě poloviny proti sobě, jsou velmi opatrní, aby nedošlo k pomačkání papíru. Tento proces se nazývá 'rezervaci.' Rezervace udržuje papír vlhký, pasta z driblování na podlahu a vložit povrch čistý.

8.Nastavte papír stranou v čisté místo pro ne více než 5 minut před zavěšením.

9.Být čistotný: jakmile každý pás tapety je zapsán, a zrušil, použijte čistou, vlhkou houbou k čištění stolu - ale neobtěžujte se na suchý povrch. I v případě, že se chystáte vložit více kusů, než budete pověsit je; budete chtít, aby se lepidlo ze stolu dřív, než to zaschne.

Štítky: textilní zeď role papíru, role korku, samolepící korkové tapety, 3d wallpap, zelená kniha zeď, wallpap, korkové desky, 3d papel porovnání, lavičky práce, tapety home decor země.

Parametry

Styl Moderní
Nabíjení Jednotky Usd/Role
Číslo Modelu WP995
Původ KN(Původu)
vzor Solidní
Typ Vinylové Tapety Na Plochu
Značka jiadou
Použití Commerce
Materiál PVC
Povrchová Úprava Reliéfní
Funkce Tepelná Izolace

Napsat recenzi

Moderní 3D Reliéfní PVC Vinyl Zeď role Papíru Obývací Pokoj Ložnice Studie Pozadí, Stěna Dekor plnou Barvou Vodotěsné Tapety

Moderní 3D Reliéfní PVC Vinyl Zeď role Papíru Obývací Pokoj Ložnice Studie Pozadí, Stěna Dekor plnou Barvou Vodotěsné Tapety

Item No.: WP995 Materiál: PVC Tapety Imperial velikost: 31.17 ft *1.738 ft = 54.17 Čtverečních stop Rozměry výrobku: 0,53 m(W)*9,5 m(L)=5.0 metr čtvereční/ Set /role Barva : Světle Šedá(WP995) . Krémová-bílá(WP995

Související produkty: