Bílé Dřevo, Obilí Papír na Podlaze PVC Samolepky na Zeď Samolepicí Vodotěsné Tapety Desce Samolepky Koupelna Obtisk

Bílé Dřevo, Obilí Papír na Podlaze PVC Samolepky na Zeď Samolepicí Vodotěsné Tapety Desce Samolepky Koupelna Obtisk

Nový produkt

263.96 Kč

377.15 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

O Produktu

1. Velikost výrobku: 20*300 cm 2. Funkce:.Jednoduché hůl, může změnit plešatý bílé podlahy a další nudné, typy, aby váš domov zcela nový vzhled.To má funkce, aby se zabránilo vody a vlhký.b.Samolepící Nálepky, vzduch kartáčovaný dovoz životního prostředí pegments, s nejvyšší třídy napodobit, jednoduchost a módní.c.Naneste na zeď, dekorace, podlahové dekorace, brýle, dekorace, výzdoba lišt line a pasu.

Pokud si koupíte 3 kusy této samolepky na zeď, dáme vám další 5% slevu.

Vítejte drazí přátelé na nákup ve velkém množství, čím více budete nakupovat, tím větší slevu.

Poznámka:

1. Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření 2. Prosím, koupit dost na čas, ujistěte se, že jsou k dispozici ze stejné šarže, aby se zabránilo barevný rozdíl. 3. Vzhledem k rozdílu ve fotografii světlo, display a pixel, tam může být barevný rozdíl mezi produkty a skutečné obrazy.Viz obdržel barva produktu.Pokud nemůžete přijmout barevný rozdíl, prosím, nekupujte !!!

Materiál a Detaily

Kepr protiprokluzový systém intimní design s mnoha vzory zdobí krásné domy.

Podlahy non-slip dekorace

Opravování Nábytek

Tapety Nástěnné Malby

Zobrazit všechny

Vložit kroky

1. Zvolte rovné a suché stěny, očistěte povrch a odstraňte prach a sody; 2. Zvedněte rohu štítku od spodní papír a připravte se, abyste mohl psát to. (Ne odstranit všechny krycí papír); 3. Stiskněte zvedl roh stěny ve směru šipky, aby ji opravit; 4. Vytáhněte spodní papír pomalu ve směru šipky, a použít hadřík s druhou rukou na hladké nálepka nahoru a dolů; 5. Po celý je vložen, můžete otřete ji tam a zpět s hadříkem několikrát, aby se nálepka držet pevněji.

Doprava

Rychlé a bezpečné dopravy je velmi důležité.Tak jsme se použít www.eldomplus.cz Standardní Poštovné nebo www.eldomplus.cz Saver Shipping, což je zaručeno tím, že www.eldomplus.cz. 1. Nebudeme používat ekonomické přepravní loď všechny objednávky.Takže naše cena je trochu dražší než ostatní prodejci.Ale myslíme si, že to stojí za to. 2. Posíláme všechny objednávky do 48 hodin obvykle.Ale někdy to trvá více dní, protože skladem.Ale všechny z nich bude odesláno do 5 dnů.

Suitalble Povrch

1. Hladká malba zdi 2. Hladký dřevěný povrch 3. Hladký kovový povrch 4. Hladké keramické dlaždice povrch, ect Tip: prosím, čisté místo, které chcete držet, a vložit nálepku.Jen peel a stick, pokud uděláte chybu, můžete odloupnout a nalepit znovu.Horký vzduch z vlasů vám pomůže odstranit ze zdi jednodušší.Pokud máte nějaké otázky během instalace, prosím, kontaktujte nás pro pomoc.

Štítky: zař tapety koupelna, podlaha vinyl, 3d tapety koupelna, koupelna podlaha štítku vodotěsné, podlahy pvc dlaždice, povodí umýt, dlaždice dřevo, pěna zdi stiker, kontaktní papír, pampeliška tapety na stěny.

Parametry

Scénáře ZEĎ
Pultová Dítě Dětský Pokoj Dekorace
Kuchyňské desky protector Děti Pokoj Dekorace
Klasifikace Dlaždice imitace Samolepky na Zeď
Aplikace Koupelna, Kuchyně, Nábytek, Rekonstrukci,obývací pokoj ,patro dekorace
Téma abstraktní
Vhodné Hladké Stěny,Dřevěný Povrch,Malování na zeď,Keramické Dlaždice Kovový Povrch
Původ KN(Původu)
Materiál PVC
vody a oleje důkaz Imitace mramoru domů samolepky
Velikost 20cm*3m
Funkce Dekorativní Zeď, Podlahu, Nábytek Samolepky
vzor Nálepka Na Zeď Letadlo
Desky Chránič encimera cocina
Styl Moderní

Napsat recenzi

Bílé Dřevo, Obilí Papír na Podlaze PVC Samolepky na Zeď Samolepicí Vodotěsné Tapety Desce Samolepky Koupelna Obtisk

Bílé Dřevo, Obilí Papír na Podlaze PVC Samolepky na Zeď Samolepicí Vodotěsné Tapety Desce Samolepky Koupelna Obtisk

O Produktu 1. Velikost výrobku: 20*300 cm 2. Funkce:.Jednoduché hůl, může změnit plešatý bílé podlahy a další nudné, typy, aby váš domov zcela nový vzhled.To má funkce, aby se zabránilo vody a vlhký.b.Samolepící Nálepky, vzduch

Související produkty: