DaVinci Resolve Studio 16x64

DaVinci Resolve Studio 16x64

Nový produkt

128.22 Kč

Hodnocení 

Více informací

⭐ Odkaz Ke Stažení Pouze⭐ Doživotní Licence ⭐

DaVinci Resolve Studio 16 x64 Přehled

DaVinci Resolve 16 je svět je jediné řešení, které kombinuje profesionální 8K editaci, barevné korekce, vizuální efekty a zvukové postprodukce vše v jednom software, nástroj!Můžete okamžitě přecházet mezi střih, barvu, efekty a audio pomocí jediného kliknutí.DaVinci Resolve Studio je také jediné řešení určené pro spolupráci více uživatelů tak, editorů, asistentů, koloristy, VFX umělci a návrháři zvuku mohou všichni pracovat na stejném projektu ve stejnou dobu!Ať už jste samostatně tvořící umělec, nebo součástí velké spolupracující tým, je snadné vidět, proč DaVinci Resolve je standard pro high-end postprodukce a úpravy na více Hollywoodských celovečerních filmů, televizních pořadů a reklam, než jakýkoli jiný software.Funkce DaVinci Resolve Studio 16 x64

Duální Časová Osa

Revoluční duální časová osa vám umožní rychle procházet celý upravit a zkrátit, bez plýtvání času zoomování a posouvání.

Zdroj Pásku

Rychle přezkum všech klipů v bin, jako kdyby to byl jediný "pásky", takže si můžete vybrat a přidávat záběry do časové osy, aniž by museli hledat bin.

Specializované Výbava Rozhraní

Nové čalounění rozhraní v prohlížeči vám umožní vidět obě strany upravovat a čalounění v rámu přesné detaily, takže si můžete vytvořit perfektní střih!

Inteligentní Režimy Úprav

Ušetřit čas, nemusíte se místo bodů v časové ose, jak upravit režimy mohou inteligentně synchronizovat klipy a úpravy pro vás.

Rychlá Recenzi

Rychle zkontrolovat celou časovou osu nebo klipy, s proměnnou rychlostí přehrávání, které je automaticky nastaveno na základě délka klipu.

Transformace, Retime a Stabilizace

Vestavěný nástrojů pro obraz v obraze účinky, retiming, stabilizace obrazu, dynamický zoom, text, audio a další, vše na jednom místě!

Rychlý Export

Okamžitě render, upload a podělte se o své projekt na populární on-line služby, jako je YouTube a Vimeo!

Media Import

Rychle importovat jednotlivé soubory nebo celé adresářové struktury s podsložky jako přihrádky do projektu hned od Cut stránce.

Přenosný Úpravy

Rozhraní je škálovatelný a funguje dobře na menší laptop obrazovky, což vám dává nejvyšší množství využitelného prostoru!Požadavky na systém pro DaVinci Resolve Studio 16 x64

Operační Systém: Windows 7/8/8.1/10

Paměť (RAM):4 GB RAM požadováno.

Místo na pevném Disku: 3 GB volného místa pro plnou instalaci.

Procesor:Intel Pentium i3, Multi-core GHz nebo vyšší.

Štítky: davinci, presonus, fl studio, kit ryzen 5 3600, davinci zámek, qobuz, pinnacle studio, Život Čas, fl studio 20 software, tričko vyřešit.

Parametry

Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

DaVinci Resolve Studio 16x64

DaVinci Resolve Studio 16x64

⭐ Odkaz Ke Stažení Pouze⭐ Doživotní Licence ⭐ DaVinci Resolve Studio 16 x64 Přehled DaVinci Resolve 16 je svět je jediné řešení, které kombinuje profesionální 8K editaci, barevné korekce, vizuální efekty a zvukové postprodukce

Související produkty: