Sníh kolo rám ocelový rám palivo kolo rám 26*4.0 SADA KOL rám cyklistické doplňky

Sníh kolo rám ocelový rám palivo kolo rám 26*4.0 SADA KOL rám cyklistické doplňky

Nový produkt

6 661.68 Kč

Hodnocení 

Více informací

26inch*4.0 PODLITINA NASTAVIT fat bike snow bike, Ocelový rám

26inch*2.125 WHELLS fat bike snow bike, Ocelový rám

Platba

1 .

2.Prosím zaplatit do 3 dnů od objednávky .Case & Zpětná Vazba 1. Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti zákazníků. 2. Nějaké problémy, prosím, neváhejte nás kontaktovat na první dobu, než OTEVŘENÝ PŘÍPAD, nebo opustit Neutrální, Negativní zpětnou Vazbu s méně než 4 hvězdičky, hodnocení, vždy se snažíme v našich silách vyřešit to pro vás Návrat 1.Pro vadné nebo nesprávné položky přijaté: Kupující musí informovat Prodávajícího nejpozději do 7 dnů po obdržení zboží Za vadné položky, musí Kupující odeslat e-mail s fotografií s uvedením oblasti a stav závady Na potvrzení ze strany Prodávajícího, položky musí být vráceny do 7 dnů této smlouvy.Skutečné poštovné poplatek za vrácení, stejně jako náklady na opětovné zaslání náhradní položky budou hrazeny Prodávajícím. 2.Pro výměnu velikosti: Můžeme přijmout výměnu velikostí předmětem naší skladové dostupnosti, Pokud přijata, musí Kupující vrátit položku na své náklady Kupující muset zaplatit poštovné a manipulační poplatek, jak inzeroval v našem seznamu pro opětovné zaslání..nové položky.Pro dopravu zdarma položky, Prodávající bude účtovat skutečné přepravní tarif pro opětovné zaslání. 3.Zboží musí být vráceno neporušené, aniž jsou nošeny nebo používány, a s původní značky a balení. 4.Žádné výměny nebo výnosy budou přijímány z jakýchkoliv důvodů jiných, než výše uvedených. 5.Prosím, kontaktujte nás o podrobné údaje za prvé, než vaše akce!Zásilka 1.Standardní Služby: China Post Air Mail na celém světě, ePacket do USA, oba trackovatelný. 2.Urychlené Služby: China post, EMS, trackovatelný na web of China Post EMS. 3. Vyplňte, prosím, vaši dodací adresu, kontaktní telefonní číslo, a to zejména Rusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno . 4.Dodací lhůta: dodací lhůta, během prázdnin bude delší než obvykle.

Štítky: kolo rám carbon roadbike, fotorámeček, bicycl rám, obří ocelový rám, karbonový rám, rám ocel, měkký rám kola oceli, půjčovna řídítka zvýšit, fr rám 29, 27 palcový kolo.

Parametry

Původ KN(Původu)
Skládací No
Použití Křižníky
Materiál OCEL

Napsat recenzi

Sníh kolo rám ocelový rám palivo kolo rám 26*4.0 SADA KOL rám cyklistické doplňky

Sníh kolo rám ocelový rám palivo kolo rám 26*4.0 SADA KOL rám cyklistické doplňky

26inch*4.0 PODLITINA NASTAVIT fat bike snow bike, Ocelový rám 26inch*2.125 WHELLS fat bike snow bike, Ocelový rám Platba 1 . 2.Prosím zaplatit do 3 dnů od objednávky .Case & Zpětná Vazba 1. Zavázali jsme se k vaší

Související produkty: