Výšivky Nebe Oficiální Požehnání Diamond Malování Mozaika Kříž Steh Řemeslníci Dárek Pro Dekorace

Výšivky Nebe Oficiální Požehnání Diamond Malování Mozaika Kříž Steh Řemeslníci Dárek Pro Dekorace

Nový produkt

175.21 Kč

372.76 Kč

-52%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Specifikace

*Materiál: Drahokamu+Plátno *Barva: Jako foto *Velikost: Přizpůsobit je k dispozici *Vrtáky: Plné kolo, vrtačku, s extra 30% diamond *Upozornění: Tato položka bez rámu.

Funkce

*Technologie: Barvy s diamantovým sami, ne hotový obraz. *Jak si vybrat velikost a vlastní foto: 1.Tvar,velikost,vzor, poskytnout přizpůsobit. Vyberte si velké a kvalitní fotografie, nejsou rozmazané a pixelované. 2.Větší nominální dávky v fotografie, obličej, účinek je více zřejmé. 3.Čím větší velikost,tím lepší efekt.

Produkt Displej

FAQ

*1.Kde jsou vaše položky odeslány z? Čína *2.Kde máš loď? Podporujeme po celém světě poštovné a doprava zdarma do většiny zemí. *3.Jak dlouho mám počkat, až moje objednávka odeslána? Skladem položka bude odesílat do 3 pracovních dnů. Přizpůsobte pořadí trvá asi 3 pracovní dny na zpracování v naší továrně, a pak poslal ven. *4.Kdy obdržím svou objednávku po objednávce? Standardní doprava obvykle trvá 2-4 týdny a v závislosti na tom, jak rychle celního ve vaší zemi procesu balení. Pořadí níže USD$5. května poslat cainiao super ekonomiku globální, to trvá asi 35-55 dní a v závislosti na podrobné destintion země. *5.Jak to udělat diamond malování? 1). Zkontrolujte kód počet diamantů a odpovídající symbol; 2). Odtrhněte část ochranný film, který pokrývá plátno,ne všechny,protože lepidlo na plátně se zašpiní a ztratí svou viskozitu. Shake diamant jemně tak, že 5D straně tváře. 3).Ponořte pero s voskem.To pomáhá diamond držet pero, aby je vyzvedla. 4). Držet diamanty na odpovídající symbol na plátně perem; 5). Po malované plochy jsou nalepen s diamanty, nastavit okraj, diamantů o vládce regulovat diamanty úhledně; pak stiskněte diamanty správně, aby to bylo pevné, dát to pod matraci nebo těžké knihy na vrcholu; 6). Dal diamond obraz vhodný rám, v případě potřeby. Darování milované, nebo visí na, aby se váš dům jiskru.

Štítky: cosplay hua cheng, cosplay ghost, diamond barva nebe, cosplay xie lian, diamond malování nebe domů, tian guan ci fu, diamond malování štěně nebe, cheng, tian guan, diamond malování luz.

Parametry

Rám No
Formulář Jeden
Použití Obrazy
Vkládání Oblasti Plné
Původ KN(Původu)
Počet Barev 1-30
Vnější Obal PAPÍROVÝ SÁČEK
Diamantový Tvar KOLO
Materiál Plátno
Číslo Modelu DP1122923
craft Řemeslné
Vzor Typu PORTRÉT
Typ Velkoobchod No
Plátno Způsob Balení Srolované
Sada Typ Ano
Styl čínský styl

Napsat recenzi

Výšivky Nebe Oficiální Požehnání Diamond Malování Mozaika Kříž Steh Řemeslníci Dárek Pro Dekorace

Výšivky Nebe Oficiální Požehnání Diamond Malování Mozaika Kříž Steh Řemeslníci Dárek Pro Dekorace

Specifikace *Materiál: Drahokamu+Plátno *Barva: Jako foto *Velikost: Přizpůsobit je k dispozici *Vrtáky: Plné kolo, vrtačku, s extra 30% diamond *Upozornění: Tato položka bez rámu. Funkce *Technologie: Barvy s diamantovým

Související produkty: