BATESMUSIC popruhy Klasický Folk Kytara Popruh Barevné Popruh Polyester Hudební Nástroj Popruh značky

BATESMUSIC popruhy Klasický Folk Kytara Popruh Barevné Popruh Polyester Hudební Nástroj Popruh značky

Nový produkt

93.76 Kč

104.21 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vážení kupující, Děkuji vám za nakupování v našem Bates Music store, před nákupem, budeme vám

některé SLIB!

1 . Poté, co jsme vyslali balíček a ujistěte se, že nechcete dostat své balíčky, budeme vám veškeré náhrady.

I v případě, že dodávka časového limitu, stále ještě můžeme vrátit s paypal účtu, takže můžete nakupovat zde bez obav, že přijdete o peníze.

2 . Pokud produkt máte nějaké problémy , prosím, napište nám e-mail nebo nám zanechte vzkaz, než si dát sporu nebo negativní zpětnou vazbu, takže se můžeme vypořádat s tím, jak brzy jak je to možné a účinnější.

Prosím, být jisti, že nakupování v našem Bates Music store a užijte si to!!!

Kytara popruhy jsou instalovány ve dvou směrech, v závislosti na vaší kytaře vlastní situaci rozhodnout. Kytara v dolní části pásek se sponou, piano box na straně horní strana 45 ° úhel umístění spony, tato situace je spona, na sponě na dva popruhy jako, prostě jako oblečení tlačítka, velmi jednoduché . Za druhé, na kytaru ve spodní části spony, ale ne výše, toto je v horní části popruh s lanem svázaný na hlavu část. Doporučujeme druhý způsob, tak, aby nedošlo k poškození těla na kytaru straně otevřeného otvoru nehtové spony se sponou, a to způsobem, popruh vzhledem k první, kde hráč je v činnosti prostor je poměrně velký. Materiál: polyester Specifikace 50 * 150 cm Tisknout kytara popruh

1. Vaše peníze se vyplácí www.eldomplus.cz, po obdržení zboží, www.eldomplus.cz bude dávat peníze na náš účet .A když jsme se dohodly na vrácení peněz je www.eldomplus.cz vám to taky. Takže je to bezpečné ESCROW SLUŽBY.

2. Můžete provést platbu za vaši objednávku Kreditní Karty, Peníze, Booker, Peníze Gram, Bankovní T/T, Western Union atd.

1.Loď lhůta je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo jiné faktory, jako je počasí nebo polohu místa určení.Pokud jste viděli balíček dorazil své místo, můžete zkontrolovat s celní nebo místní poště, takže se můžete dostat zboží brzy.

2.Běžná doba dodání s různými expresní společnost.

EMS : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů

China post air mail :Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

ePacket : Odhadovaný čas dodání 5-10 pracovních dnů,loď do USA pouze

Posti Finland : Odhadovaný čas dodání 10-30 pracovních dnů, loď do ruské Federace a Běloruska.

www.eldomplus.cz Standardní doprava : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Hong Kong Post Air Mail : Odhadovaný čas dodání 15-45 pracovní dny

Jiné vyjadřuje chcete , můžete nás kontaktovat.

Budeme automaticky zanechat pozitivní zpětnou vazbu všem, kteří se dokončení transakce a nechat nám pozitivní zpětnou vazbu.

1.Pokud se vám líbí naše položek , prosím, dejte nám Pět hvězdiček zpětnou vazbu, a nechat ostatní, užijte si to taky.

2. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité , pokud jste spokojeni s tím , prosím, kontaktujte mne první místo toho, aby negativní zpětnou vazbu, a to způsob, jak se vypořádat s to účinnější.

3. Dáme pět začít zpětnou vazbu na každého milá kupující.

4.Prosím, napište mi přes 'MOJE ZPRÁVY' nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich výpis nebo váš nákup.

Jsme Bates Hudby, jsme profesionální na hudební nástroj, a budeme zlepšovat naše výrobky a služby musí být lepší. Chceme si s hudbou a naše nástroje.

Pokud tam je nějaká otázka, prosím, kontaktujte nás on-line nebo zanechte nám zprávu přes Kontaktní Nyní. Naše odpověď by měla dosáhnout v průběhu 12 hodin.

Štítky: držák pro kytaru, stojan na kytaru batesmusic, popruh hodinky, řemen na kytaru, kytara popruh, vazby na hudební nástroje, kytarový kožený popruh, lidové polsko, bass popruh, elektrická kytara bezdrátové.

Parametry

Značka MUKA
Číslo Modelu A234
Typ Další

Napsat recenzi

BATESMUSIC popruhy Klasický Folk Kytara Popruh Barevné Popruh Polyester Hudební Nástroj Popruh značky

BATESMUSIC popruhy Klasický Folk Kytara Popruh Barevné Popruh Polyester Hudební Nástroj Popruh značky

Vážení kupující, Děkuji vám za nakupování v našem Bates Music store, před nákupem, budeme vám některé SLIB! 1 . Poté, co jsme vyslali balíček a ujistěte se, že nechcete dostat své balíčky, budeme vám veškeré náhrady. I

Související produkty: