Volant kryt pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5/Custom made volant kryt

Volant kryt pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5/Custom made volant kryt

Nový produkt

431.65 Kč

553.40 Kč

-22%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vezměte prosím na vědomí: Tato položka je vyroben z pravé kůže.Nicméně, tento typ kůže je široce používán výrobci automobilů po celém světě, protože to je více odolný a nebude slábnout.

Vhodné modely automobilů:

Pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5

Prosím, pečlivě zkontrolujte a porovnat své volant s volantem na obrázku před nákupem. (Naše volant kryty jsou vlastní produkt.Pokud je tam nějaký malý rozdíl, to se nehodí.)

Po obdržení kryt, nemusíte odstranit původní volant kryt.Stačí nainstalovat jej přímo.

Fitness je poměrně vysoká, protože se vztahuje na všechny modely automobilů jsou testovány mnohokrát.To může 100% fit volantu.Kromě toho, že je jednodušší být nainstalován a krásnější po instalaci.

Jak nainstalovat?

Krok 1. Zkontrolujte polohu krytu a volant, a pak opravit jej pomocí oboustranné lepicí pásky.Krok 2. Dát rozšíření pokrytí do švu volantu.Krok 3. Zahájení šití.Video z instalace: Máme video z instalace návodu na "Youtube".Můžete najít video pomocí vyhledávání "Ó SHI AUTO" na "Youtube"

Balíček Zahrnuje

Volant kryt*1 Jehla *1 Vlákno *1 oboustranná lepicí páska *1 Nůž *1 Náprstek *1

O Záruka: nabízíme 3-letou záruku od data zakoupení.Budeme odeslat nový kryt zdarma pokud obal poškozen během tohoto období.

PLATBA:

1. Přijímáme platby Kreditní Kartou, Bankovním Převodem a jiné platby, že AE podporuje. 2. Uveďte vaše speciální požadavky (barva, balení, hodnota prohlášení, atd.) když umístíte objednávku, nebo zanechat zprávu pro nás.

NÁKLAD:

1. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná.Prosím, zanechte nám vaši dispozici telefonní číslo.Je nutné, Pošta Číny při vyplňování dopravy formě!! 2. Normálně, budeme ZDARMA LOĎ balíček přes prodejce přepravních metod.Prosím, kontaktujte nás, pokud chcete, aby loď jinými modelů dopravy, jako je DHL, UPS, FedEx, EMS, atd.při zadávání objednávky.

DOBA DODÁNÍ:

Všechny položky budou dodávány v rámci 3-5 pracovní days.By Letecky: 15-20 dní pro ASII, Evropě, Severní Americe, DHL, UPS, FedEx: 3-5 pracovních dní pro většinu zemí

UPOZORNĚNÍ:

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

VÝNOSY A ZÁRUKA:

1. Budeme kontrolovat zboží pečlivě před odesláním. 2. Pokud nejste spokojeni s bodem z jakéhokoli důvodu, prosím, kontaktujte nás.Budeme buď poslat novou, nebo vrácení peněz, jakmile obdržíme vrácené položky.

ZPĚTNÁ vazba:

Pokud budete mít příjemný zážitek nákup v našem obchodě, prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu na naše výrobky a služby s 5-hvězdičkový hodnocení.Prosím, neváhejte nás kontaktovat pro jakýkoliv problém a dát nám šanci to vyřešit před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Vaše porozumění je vysoce ceněn.

Štítky: hover, great wall haval hover h5 světla, velká čínská zeď wingl 3, great wall m4, fire dept tričko, great wall steed 6, great wall h3, hover h3, hover h6, haval h6.

Parametry

Typ Položky Řízení Kola A Volant Huby
Název Modelu DZ49
Typ Materiálu Micro Vláken Kůže
Velikost For Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5
Šířka Položky 10.5cm
Výrobní cyklus 2 dny
Značka O SHI AUTO
Mytí model Drhnutí
Vlastnosti materiálu Odolné a Odolnost proti zašpinění
Instalace Ruční Šití/Referenční Video
Položka Délka 105cm
Hmotnost Položky 0.19kg
Položka Výška 0.17cm
Jméno Zakázku Volant Kryt
Položka Průměr 38cm
barva černá
Speciální Funkce Odolné
Použitelné Modely Pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5
Funkce Jemné zpracování
Externí Testování Certifikace ISO9000

Napsat recenzi

Volant kryt pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5/Custom made volant kryt

Volant kryt pro Great Wall Haval Hover H3 H5 Wingle 3 Wingle 5/Custom made volant kryt

Vezměte prosím na vědomí: Tato položka je vyroben z pravé kůže.Nicméně, tento typ kůže je široce používán výrobci automobilů po celém světě, protože to je více odolný a nebude slábnout. Vhodné modely automobilů: Pro

Související produkty: