Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling

Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling

Nový produkt

194.00 Kč

208.62 Kč

-7%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling

Upozornění: Protože stejný model auta může být jinak vyrábí v jiné zemi. Prosím, zajistit část své auto jako náš obrázek ukazuje, nebo to nebude fit, pokud nějaký rozdíl, prosím, kontaktujte nás před nákupem, díky!

Funkce 1. Vhodné pro Suzuki Jimny 2019 2020.Původní vůz údaje a rozměry jsou přesné a konzistentní. 2. Chránit vaše auto Lock spony off vyšel ze cviku,fade 3. Snadná instalace, není nutné odstranit všechny díly a některý šroub. 4. ABS materiál s dobrou odolností proti opotřebení.dobrá rozměrová stabilita a odolnost vůči oleji 5. Snížení hluku a vibrací při zavírání dveří. 6. Vyrobeno s ISO 9001 zařízení, zajištění dobré kvality, žádný zápach, žádná toxicita, nabízíme 12 měsíců záruka, doživotní servis, a vyhovující po-prodejní servis

Vezměte Prosím Na Vědomí: 1. Pokud nejste spokojeni s naší produkt nebo si objednal špatné zboží. Prosím, dejte nám nejprve vědět zasláním zprávy nebo e-mailu. My vám odpovíme vám do 24 hodin a nabízíme vám naše nejlepší služby. 2. Pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, nechte nám svůj cennou zpětnou vazbu, nebo recenzi produktu. Vážíme si vaší podpory. 3. Před odjezdem negativní zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás nejprve o vašem problému a my vám odpovíme vám co NEJDŘÍVE zjistit, nejlepší způsob, jak to vyřešit.

1. Přijímáme PayPal ESCROW atd. pro platbu..

2. Platba musí být provedena do 4 dnů od ukončení aukce. (Non-platba může vyústit v UPI (Nezaplacené Položky), které jsou uvedeny na vašem účtu. www.eldomplus.cz bude automaticky zavřít váš účet, pokud jste se hromadí 4 UPI ' s celkem.)

3. CELKOVÁ dlužná ČÁSTKA zahrnuje konečné aukční ceny plus S&H(Poštovné a balné).

4. S&H bude stanovena na základě dodací adresa.

5. VEZMĚTE PROSÍM NA VĚDOMÍ: S&H NEZAHRNUJE POVINNOSTÍ, LOCATL DANĚ NEBO JINÉ DOVOZU POPLATKY.

6. Uveďte vaše speciální požadavky (barva, balení, atd.) ve Zprávě ČÁSTI POZNÁMKY, když provedete platbu.

1. Balíček manipulaci brzy, takže prosím, ujistěte se, že zadání správné platby a dodací informace před mimo kontrolu.

2. Jakmile bude vaše platba je dokončena, nebudeme přijímat žádné další změny k vaší objednávce.

3. Zkontrolujte prosím vaši doručovací adresu, pečlivě před pokladně, to nemůže být změněn, pokud je objednávka dokončena.

4. Důrazně doporučujeme naše kupující zvolit priority/express mail pro mezinárodní dodávky, která je mnohem stabilnější.

5.Pokud se rozhodnete, EMS,DHL,UPS,Fedex atd. prosím, kontaktujte nás a platit další poplatek za doručení.

6. Všechny položky jsou skladem a bude odesláno k vám do 1-5 dnů vaše platba byla přijata a ověřena. (Kromě Víkendů a Svátků) !

7. Vaše objednávka bude odeslána z našeho skladu, kde položka(y) byl přesně vybral, bezpečně zabaleno a dodáno v profesionálním způsobem.

8. Mezinárodní Zákazníky – Vezměte Prosím Na Vědomí:

a. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.

b. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

1. Zákazník-střed zážitek z nakupování byl vždy náš cíl a chceme, abyste byli zcela spokojeni s každou položku, které si koupíte on-line z našeho skladu.

2. Pokud nejste spokojeni s bodem, které jste si od nás zakoupili, můžete vrátit zboží do 15 dnů od data objednávky za plnou náhradu kupní ceny, snížené o poštovné a manipulační poplatky. (Žádné "Doprava Zdarma", položka vrácena bude mít odchozí nákladní poplatek odečten od celkového výnosu.)

Pokud potřebujete vrátit, prosím, postupujte podle pokynů:

(1) Prosím, zkontrolujte všechny doplňky a kvalitní ihned, kdy jste obdrželi balíček;

(2) Kontaktujte nás do tří dnů poté, co Jste zjistili Vadu Výrobku (nebo by se objevil, pokud takový Produkt, Vada byla zřejmá);

(3) podrobný popis jak ke škodě došlo, a Obrázek, aby prokázal;

(4) Vrátit zboží, expediční poplatek předplacené zákazníky. Balíček je třeba, spolu v něm, Pokud ne, nebudeme akceptovat vrácení a reship. Odpovíme vám hned, když jsme si to a ověřené poškození.

1. Necháme Pozitivní zpětnou Vazbu po obdržení platby, Prosím, nezapomeňte nám dát i PĚT HVĚZDIČEK na všechny Podrobné Prodávající Hodnocení .

2. Pokud jste nespokojeni z jakéhokoli důvodu, prosím, nenechte se rychle opustit negativní/neutrální zpětnou vazbu. Musíme se snažit v našich silách, aby se ujistil, KAŽDÝ ZÁKAZNÍK 100% SPOKOJENI a vyřešit jakýkoli problém pro vás, díky.

3. Pokud jste spokojeni s výrobkem, který jste obdrželi, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu .

4. Poskytneme vám služby, jak nejlépe můžeme, způsobit zpětnou vazbu a je o co usilujeme. Prosím, napište mi přes "Moje Zprávy" nebo "Zeptejte se Prodejce Otázky" pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně našich výpisy nebo váš nákup. Děkuji moc!!!

1. Zákazník-střed zážitek z nakupování byl vždy náš cíl a chceme, abyste byli zcela spokojeni s každou položku, které si koupíte on-line z našeho skladu.

2. Odpovíme vám do 12-24 hodin. (kromě víkendů a svátků).

3. Náš Zákaznický Servis vám odpovědět na vaše e-maily do 24 hodin .Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte se na nás e-mailem nebo kliknutím na kontakt prodejce link . (Kromě Víkendů a Svátků) !

Štítky: jimny deska, suzuki sx4, obtisky závodní celé auto vinyl, jeep wrangler, suzuki jimny 2020 příslušenství, suzuki vitara, led jimny jb74, jimny 2019 světlo, auto samolepka jimny, jb64.

Parametry

Množství 2ks/1set
Země Spojené Státy
Aby JEEP
Záruka Jeden Rok Zdarma Záruka, celoživotní Služby
Podpora pro Suzuki JIMNY 2019
Položka Délka 15cm
Model Wrangler (X-S Sport Utility 2-Dveře) [2009-2009]
Funkce Nebude slábnout,Rez
Značka YOCTM
Název Modelu 191219-10
stav 100% Zbrusu Nový
Snadná Instalace Žádné nástroje jsou nutné
barva Černá/Červená/Modrá/Oranžová
Typ Položky Interiérové Lišty
Fit pro Suzuki JIMNY 2020
Položka Výška 4cm
Typ Materiálu ABS
Hmotnost Položky 0.1kg
Motor 3.8 L V6 s atmosférickým Sáním (PLYN)
Externí Testování Certifikace ISO9001
Šířka Položky 8.5cm
Rok 2019

Napsat recenzi

Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling

Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling

Pro Suzuki Jimny 2019 2020 Dveře Auta se omezení Týkat Ochrany, Auto Příslušenství, Černá 2ks/1set Pro Suzuki Jimny 2019+ Car Styling Upozornění: Protože stejný model auta může být jinak vyrábí v jiné zemi. Prosím, zajistit část

Související produkty: