Quartz Pánské Hodinky hodinky Casio f-105w-1a

Quartz Pánské Hodinky hodinky Casio f-105w-1a

Nový produkt

452.12 Kč

Hodnocení 

Více informací

Pánské electronic náramkové hodinky s osvětlením a 7-letou baterií.

Japonská společnost Casio" je známý pro vytvoření přenosné elektronické a počítačové technologie. Při výrobě Hodinky "Casio" je známý pro jeho spolehlivé kvality hodinářských mechanismů vyráběny především v Japonsku, řadu vestavěných funkcí, stejně jako široký sortiment s jasně určenými Model řady, pomáhají kupujícímu vybrat si ten správný hodiny.

Rozsah "Casio" představuje různé sbírky. Casio G-SHOCK Známé jako "non-zabil" hodinky s výrazným nárazuvzdorné a vodotěsné pouzdro s širokou funkčnost. Casio Baby-G -Hodinky pro děti (Šipka a elektronická, pro chlapce a dívky, hodinky v modré, růžové a černé barvy). Casio Sheen Bluetooth -Nádherné a stylové hodinky pro ženy, kombinující šarm a moderní možnosti, jako je například synchronizace s telefonem pomocí Bluetooth a automatická korekce přesného času. Casio Pro Trek -Vysoké funkce hodiny se speciálními senzory jako Kompas, barometr a teploměr ukazatele, poháněn solární baterie, atd., což je skvělé pro lidi, kteří vedou aktivní životní styl. Casio Outgear -Rozpočet analogové protrek, turistické hodinky s vysokou funkčností v Demokratické cenu. Casio Vedle -Pánské přísné arrow hodinky pro milovníky minimalismu a klasiky. Casio Edifice -Chronograf hodinky s split funkce stopky pro auto milovníky sportu. Všechny tyto modely kombinují vysokou přesnost, hladký chod mechanismu, širokou funkčnost, a také stylový a moderní módní design.

Pohyb typ: Quartz hnutí.

Typ baterie: Z baterie.

Přesnost: +/-20 sekund za měsíc.

Zobrazení času metoda: Elektronická (číslic).

Displej je chráněn Plast (Akryl, organické) skla. Plexisklo má vysokou odolnost proti nárazu.

Případ Vysoce kvalitního Plastu. Plast má nízkou hmotnost, se nebojí vlhkosti a má sílu.

Náramek vyrobený z Plastu. Guma má pružnost, pevnost, pro alergiky, má lehkou váhu, se nebojí vlhkosti a poškrábání.

Klasické nastavitelné přezky.

LED podsvícení ciferníku . Zvýrazněte displej, LED se používá.

12/24-hodinový časový formát.

Stopky S přesností 1/100 sekundy. A měření Času 1 h

Budík se zvukovým signálem.

Plně automatický kalendář (Číslo, den v týdnu).

Odolné proti vlhkosti WR 30 (3 bar) - 3 ATM . Hodiny s minimální ochranu vod, určeny pro náhodné kontakty s kapalinou-postříkání, jemný déšť.

Baterie je určen pro 7 let.

Výrobce země: Japonsko.

Záruka: 2.

Štítky: muži casio g shock, muži hodinky akce, harga casio illuminator, casio, casio g shock replika, oranžové sportovní hodinky, hodinky casio, hodinky sa zápěstí, SEKTOR, casio pánské hodinky ef.

Parametry

Značka casio
Styl Fashion & Casual
Pohyb QUARTZ
Hloubka Vody Odpor 3Bar
Typ Položky Quartz Náramkové Hodinky
Původ JP(Původu)

Napsat recenzi

Quartz Pánské Hodinky hodinky Casio f-105w-1a

Quartz Pánské Hodinky hodinky Casio f-105w-1a

Pánské electronic náramkové hodinky s osvětlením a 7-letou baterií. Japonská společnost Casio je známý pro vytvoření přenosné elektronické a počítačové technologie. Při výrobě Hodinky Casio je známý pro jeho spolehlivé

Související produkty: