IJD8903 Květ Srdce Urna Náhrdelník pro Popel Přívěsek Medailon z Nerezové Oceli Památku Pamětní Kremaci Šperky pro Muže, Ženy

IJD8903 Květ Srdce Urna Náhrdelník pro Popel Přívěsek Medailon z Nerezové Oceli Památku Pamětní Kremaci Šperky pro Muže, Ženy

Nový produkt

172.28 Kč

205.07 Kč

-15%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Jsme profesionální nerezové oceli výrobců pro všechny druhy jewelrys

Více než 10 let výroby zkušenosti

Vlastní design ,zdarma ,gravírování,

Vynikající po-prodejní servis

Jsme hlavně kvalitní výrobky , jsme tu a připraveni odpovědět na turné otázky okamžitě . Pokud máte nějaké problémy , budeme dělat naše nejlepší, aby vám pomohou .

Detail produktu :

Platební Metody :

Jen pocit jistoty platit nám Přes www.eldomplus.cz prostřednictvím Visa,MasterCard,Weatern Unii,a Bankovní Převody.Vaše platba je pouze vydala se k nám po vás potvrzení, že jste obdrželi zboží.

Zpětná Vazba A Po - Prodejní Servis :

1. Pokud potřebujete rychlé dodání Expresní (EMS, FedEx, DHL), plsease kontaktujte nás prostřednictvím trademanager . Budeme najít nejnižší cenu pro vás!

2. Chtěli bychom navázat dlouhodobou spolupráci s našimi klienty na základě vzájemného prospěchu a společný rozvoj.

3. Nabízíme velkoobchodní služby,velkoobchod přijmout,můžete přidat ty, které se vám líbí ve vašem košíku a objednat ,nechat vzkaz, aby nám,dáme vám nejlepší cenu.pak byste mohli zaplatit.

4. Chceme ti dát všem zákazníkům velké nákupní zkušenosti,pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se našich produktů a můžete kontaktujte nás dříve, než provedete objednávku.

5. Pokud nemáte obdrželi vaši objednávku během dodací lhůty,prosím, neváhejte a kontaktujte nás,jsme bude zodpovědný za svůj pozemek a bude se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás .díky za vaše pochopení předem.

6. Pokud se vám líbí našem obchodě:přidat k ukládání seznamu, pokud se vám líbí naše položku:přidat do seznamu přání .

Hezký den,děkuji vám za vaši spolupráci .

Balení Podrobnosti :

Otázky a Zpětná vazba :

1.Necháme 5-hvězdičkový zpětnou vazbu po obdržení platby

2.Pokud jste spokojeni s předměty a službu nám,pleaseleave nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu.

3.Pokud máte jakékoliv dotazy ,pls, dejte nám příležitost vyřešit problém před nás opustit negativní zpětnou vazbu.Budeme poskytovat nejlepší řešení.

4.Negativní zpětná vazba nemůže vyřešit problém,měli byste nám říct problémy,takže můžeme opravit a udělat radost.děkuji moc.

Náhrady a Výnosy :

V případě, že jste obdrželi vadné položky, můžete se do 15 dnů od data obdržení žádosti o vrácení peněz nebo výměnu za nový.

Tam bude příležitost, kdy obdržíte položky, které jsou odlišné od popisu. V takovém případě žádáme vás, kontaktujte nás okamžitě, takže můžeme tuto situaci napravit. Vaše spokojenost je pro nás důležitá a vážíme si vašeho podnikání. Prosím, e - mail.

Štítky: oliver boty ženy, sárí velké náušnice, vivitan sniper zbraň, sardinky make-up bag, sardinky žabky, vázy starožitné typ, věci, černá vdova, sare šaty recyklovat, titanové šrouby ktm.

Parametry

Značka impressjewelry
Pohlaví Unisex
Číslo Modelu IJD8903
adresa tovární DongGuan Čína
Velikost Přívěsku 20mm
Peckage 1ks malé oppbas
Hmotnost About 13g
Typ Položky Náhrdelníky
šperky typ Kremace šperky
přívěsek kapacity 1 krychlových palců
Jemné nebo Móda Módní
Velkoobchod K Dispozici/ Prosby, Kontaktujte Nás
Výhodou Nezmizí, A Ne Alergie
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Funkce Popel Držitel
Kovy Typ Z Nerezové Oceli
Kvalitní AAAAA+
Materiál Kovové
Typ Řetězec Had Řetěz
Styl Trendy
Náhrdelník Typ Přívěsek Náhrdelníky
Tvar\vzor Srdce

Napsat recenzi

IJD8903 Květ Srdce Urna Náhrdelník pro Popel Přívěsek Medailon z Nerezové Oceli Památku Pamětní Kremaci Šperky pro Muže, Ženy

IJD8903 Květ Srdce Urna Náhrdelník pro Popel Přívěsek Medailon z Nerezové Oceli Památku Pamětní Kremaci Šperky pro Muže, Ženy

Jsme profesionální nerezové oceli výrobců pro všechny druhy jewelrys Více než 10 let výroby zkušenosti Vlastní design ,zdarma ,gravírování, Vynikající po-prodejní servis Jsme hlavně kvalitní výrobky , jsme

Související produkty: