9KS Bílé LED Vnitřní Balení kit Pro Subaru Impreza Justy Legacy Legacy Tribeca Baja 1990-2019

9KS Bílé LED Vnitřní Balení kit Pro Subaru Impreza Justy Legacy Legacy Tribeca Baja 1990-2019

Nový produkt

121.54 Kč

173.75 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Náš seznam je pro bílá Náhradní LED Osvětlení Interiéru Balíček pro značky a modely jsou uvedeny v naší kompatibilita tabulce je uvedeno výše.Tento výpis je pro celkem 6 rozmanité xenon bílá světla, které nahradí váš sklad Vnitřní, dome, a osvětlení spz.Všechny tyto světla jsou přímé plug and play bez úprav potřebné.klíče s lehkostí během několika sekund.Barevná Teplota:6000~8000K, Co Budete Dostávat : Tato Interiéru xenon bílá LED Kit Bude Obsahovat Následující žárovky pro všeobecné použití kolem interiéru vašeho vozidla jako Dome, Mapa, Dveře, Odkládací Box, spz Atd : Balíček zahrnuje: 5 - T10 5smd led diod 4 - 36mm 3smd led diod (Celkem 9KS) 9 nastavení pro tuto položku.

Platba:

1.Jsme přijímá PODMÍNĚNÁ.

Náklad:

1.Objednávky budou odeslány do 1-5 pracovních dnů po přijetí vaší platby, a Označené jako "dárek" nebo "vzorek" pro snadné celní odbavení (od Dveří ke dveřím přepravní cesty).

2.Dovozní poplatky a daně jsou kupující odpovědnost.Nejsme odpovědni za jakékoliv nehody, zpoždění nebo jiné problémy, které jsou odpovědnost z přepravní službu.

3.Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země.Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.

4.Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku.Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Vrací:

1.My vám vrátíme peníze vrátíte-li zboží do 10 dnů poté, co obdržíte položky z jakéhokoli důvodu.Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu.Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Štítky: vlákno subaru impreza 2006, mlha forester 2006, pro subaru impreza, b9 tribeca, subaru xv, impreza, Subaru, pro subaru levorg, subaru příslušenství brz, LARK.

Parametry

Subaru Model baja
Typ Položky Dveře Auta Světla
Značka BscKmge
Lumenů 30Lm
Výrobce Automobilů BMW
Pro Vozidla Značky/Modelu Subaru
Baja-Rok 2006
Název Modelu 10201
Vnější/Vnitřní Vnitřní Osvětlení
Příkon 2w
Pro Auto Lampa dveře světla
Typ Rozhraní T10 (W5W/194)
Napětí 12V/24V
Hmotnost Položky 0.1

Napsat recenzi

9KS Bílé LED Vnitřní Balení kit Pro Subaru Impreza Justy Legacy Legacy Tribeca Baja 1990-2019

9KS Bílé LED Vnitřní Balení kit Pro Subaru Impreza Justy Legacy Legacy Tribeca Baja 1990-2019

Náš seznam je pro bílá Náhradní LED Osvětlení Interiéru Balíček pro značky a modely jsou uvedeny v naší kompatibilita tabulce je uvedeno výše.Tento výpis je pro celkem 6 rozmanité xenon bílá světla, které nahradí váš sklad Vnitřní,

Související produkty: