Pro KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020 Motocykl Příslušenství Zadní Náprava Bloky Řetěz Adjuster

Pro KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020 Motocykl Příslušenství Zadní Náprava Bloky Řetěz Adjuster

Nový produkt

407.01 Kč

542.75 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pro KAWASAKI KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020

Stav: Nové

Barva: černá. Modrá, červená

Materiál: CNC hliníkové slitiny

Funkce: úprava, nastavitelné

Instalace: Snadná instalace, můžete ji změnit přímo.

Lepší produkty, vhodnější pro vaše kolo

Copak tomu nerozumíte? Prosím, kontaktujte nás!

Platební podmínky Pro vaši bezpečnost a pohodlí,jsme zpracovat všechny platby přes

kde všechny hlavní Kreditní Karty (Amex, Visa, MasterCard, Discover, atd.). Naše ceny neobsahují žádné clo nebo daně. Platba musí být provedena do 7 dnů poté, co vyhrajete aukci. Non-Platit zájemci budou hlášeny.

Dodací podmínky Jsme v našich silách, k dodání je do 1 pracovního dne obdržení objednávky a poskytovat sledovací čísla na všechny objednávky. Vezměte prosím na vědomí, že můžeme jen loď, aby adresy ověřeny s nebo vaší kreditní karty. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Dodací lhůta může být delší, pokud je položka(y) být kontrolována celními

Návrat a Vrácení peněz na Všechny naše produkty s 30-ti Denní Návratové Politiky. Pokud se chcete vrátit položku a vy se do 30 dnů od nákupu, a to je ještě v původním stavu, můžete se vrátit položky, kontaktujte nás přes eBay zprávy. Pokud si nejste 100% spokojeni, prosím, dejte nám vědět Podrobné Problém,dáme vám 100% uspokojivé řešení, Pokud jste obdržel nesprávné, poškozený, vadný, nebo položky, jak je popsáno, kontaktujte nás pro částečné/úplné vrácení peněz nebo výměnu na naše náklady. Kupující by měl zaplatit za zpáteční lodní poplatek, když Všechny NON-Prodávající Chybu vrací pro náhrady . (E. g. přivedl jste špatnou velikost nebo nesprávné položky).

Zpětná vazba doufáme, že se vám pozitivní www.eldomplus.cz zkušenosti tím, že pracuje tvrdě, a očekáváme, že získat pozitivní zpětnou vazbu a Podrobné Prodávající Hodnocení (DSR) 5 Klientů ve VŠECH zpětnou vazbu kategorií (Položky, jak je popsáno, Komunikace, Dodací lhůta a Přepravní a manipulační poplatky) od kupujícího po obdržení zboží . Pokud nejste spokojeni s našimi položky nebo služby, prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem nějaké Neutrální/Negativní zpětnou vazbu, vždy se budeme snažit v našich silách, pro 100% spokojenost zákazníka. Komunikace je nejlepší způsob, jak vyřešit problém. odjezdem negativní zpětnou vazbu nám nepomůže vyřešit jakékoli problémy.

O Položku Všechny položky prodávané u nás jsou popsány na našich nejlepších schopností, tak přesné, jak je to možné, a s maximální pečlivost na naší straně. Nicméně, aby se zabránilo případné přehlédnutí, s úctou musím požádat o váš pomoc pomáhá nám, aby se to vzájemně uspokojivé transakce na základě důkladného přezkoumání položka popis a fotografie, a žádá všechny otázky PŘED NABÍZENÍ.

Spokojenost zákazníků, neváhejte a kontaktujte nás kdykoliv před a po nákupu, jsme se zavázali k vaší 100% spokojenosti zákazníků. Jsme zpět náš závazek s vynikající služby, 100% plné vrácení peněz a zákazník záruku spokojenosti. Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojený zákazník a příjemné nakupování u nás.

Štítky: klx250s specifikace, kawasaki klx 250 plast, držák čerpadla, klx 250 plast, klx250s disk, kawasaki klx, klx250, kawasaki klx250, řetěz kawasaki, klx 250 řetězového kola.

Parametry

Položka Výška 1inch
Název Modelu KLX250S/SF
Hmotnost Položky 1kg
Značka WAJIDA
1 PRO KAWASAKI KLX250S KLX250SF KLX250 D tracker Dtracker
Šířka Položky 1inch
Typ Materiálu cnc
Motobike, Aby Kawasaki
Položka Délka 1inch

Napsat recenzi

Pro KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020 Motocykl Příslušenství Zadní Náprava Bloky Řetěz Adjuster

Pro KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020 Motocykl Příslušenství Zadní Náprava Bloky Řetěz Adjuster

Pro KAWASAKI KLX250 S SF D-tracker X 2008-2020 Stav: Nové Barva: černá. Modrá, červená Materiál: CNC hliníkové slitiny Funkce: úprava, nastavitelné Instalace: Snadná instalace, můžete ji změnit přímo. Lepší

Související produkty: