Dámy Šaty Pro Ženy Letní Krátký Rukáv V Neck Mini Šaty, Ženy Šaty Letní 2020 Vintage Řádku Tisk Květinové Šaty

Dámy Šaty Pro Ženy Letní Krátký Rukáv V Neck Mini Šaty, Ženy Šaty Letní 2020 Vintage Řádku Tisk Květinové Šaty

Nový produkt

348.33 Kč

552.77 Kč

-36%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Poznámka

Tisk pozice se může lišit v důsledku tkaniny řezání. Různé potisky mohou používat různé tkaniny.

Velikost (cm)

S: Poprsí 86, Pas 69, Boky 95, Délka 81.5, Rameno 34.5, Rukáv 21.5 M: Poprsí 90, Pas 73, Boky 99, Délka 83, Ramena 35.5, Rukáv 22.5 L: Poprsí 94, Pas 77, Boky 103, Délka 84.5, Ramene 36.5, Rukáv 23.5

1. Výše uvedené poskytuje podrobné ploché měření skutečné položky. Měření, může existovat, 1-3 cm chyb vzhledem k ruční měření. 2. Viz aktuální položku, měření, srovnání s vaše tělo měření zvolit správnou velikost. Nevybírejte velikost přímo podle velikosti štítku nebo své návyky. 3. Pokud jste stále na pochybách o výběru velikosti, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Model Show

Reálné Foto

Skutečné zboží, skutečné natáčení, reálné foto. Užijte si nákupy bez starostí.

Obchodní Spolupráce

Pokles Lodní dopravy a velkoobchod jsou oba vítány. Minimální objednací množství je jeden kus. Objednat více, sleva. Pro pokles lodní dopravy, budeme odeslat položku do vašeho zákazníka přímo a nenechá naše informace. Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma. ODM a OEM jsou podporovány. Jste vítáni diskutovat o další obchodní spolupráce s námi.

Barevný Rozdíl

Snažíme se zobrazení barev tak přesné, jak je to možné, ale vzhledem k osvětlení, různé displeje, osobní znalost barev a jiných důvodů, barva skutečné položky mohou být mírně odlišné od fotografií na webové stránce. Viz barva skutečné položky jako finální barvu. Barevný rozdíl, nepatří do kvalitní problém.

Doprava

Příprava Čas: 3-7 pracovních dnů. Zvážit, přepravní rychlost a vzdálené adresy, můžeme použít jiný způsob dopravy, místo, způsob dopravy v objednávce. Vzhledem k různým celní politiky v různých zemích, tam by mohlo být dovozní cla, daní a jiných celních související poplatky, které by měly být hradí kupující. Kupující nést veškerou odpovědnost za všechny další poplatky vzniklé (pokud existuje).

Vrácení a Výměnu

Podporujeme žádný důvod vrácení a výměnu politiky. Položky musí být vráceny do 7 dnů po obdržení. Prosím, ujistěte se, že položka je v dobrém stavu, nepoškozené, nepoužité a s originálním balení. Kupující zaplatí za vrácení přepravní poplatky.

Zpětná vazba

Pokud jste spokojeni, prosím, nechte 5 hvězd zpětnou vazbu, budeme velmi vděční. Pokud nejste spokojeni, prosím, neváhejte a kontaktujte nás dřív, než opustit zpětnou vazbu, nebo otevřít spor. Budeme se snažit v našich silách vyřešit všechny problémy za vás. Komunikace je vždy nejlepší způsob, jak vyřešit problém.

Štítky: délka podlahy léto, šaty, prádlo dlouho, černé šaty tenké, těhotenské fotografie prop, Lanon, retro swing, dreess ženy, creme šaty, vysoce kvalitní luxusní dráhy šaty 2020, sleva šaty.

Parametry

Délka rukávu(cm) Krátké
Šaty Délka Nad Kolena, Mini
Pohlaví ŽENY
Materiál Šifon
Rukáv Styl Pravidelné
Pas říše
Výstřih V-Neck
Sezóna Letní
Číslo Modelu DC1846
Styl vintage
Dekorace NIC
Vzor Typu Tisk
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Značka boussac
Silueta A-LINE

Napsat recenzi

Dámy Šaty Pro Ženy Letní Krátký Rukáv V Neck Mini Šaty, Ženy Šaty Letní 2020 Vintage Řádku Tisk Květinové Šaty

Dámy Šaty Pro Ženy Letní Krátký Rukáv V Neck Mini Šaty, Ženy Šaty Letní 2020 Vintage Řádku Tisk Květinové Šaty

Poznámka Tisk pozice se může lišit v důsledku tkaniny řezání. Různé potisky mohou používat různé tkaniny. Velikost (cm) S: Poprsí 86, Pas 69, Boky 95, Délka 81.5, Rameno 34.5, Rukáv 21.5 M: Poprsí 90, Pas 73, Boky

Související produkty: