Elektrické Sádrokartonové desky Bruska 750W Skládací Stěny Sander LED Strip Světlo Kotoučové Brusky

Elektrické Sádrokartonové desky Bruska 750W Skládací Stěny Sander LED Strip Světlo Kotoučové Brusky

Nový produkt

1 484.78 Kč

1 649.76 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Produktu

750W Elektrický Sádrokartonové desky Brusky, Skládací, LED Strip Světlo Tento elektrický sádrokartonové desky bruska je vhodná pro začátečníky, ženy v domácnosti nebo profesionální broušení pracovních míst.To je robustní a robustní s kovovým tělem.To poskytuje efektivní brusný výkon s velkou silou motoru a nastavitelná variabilní rychlost.To je snadno ovladatelný pomocí speciálního dalekohledu rámeček a ergonomické provedení rukojeti.Hladké zdi z hrubé textury a nerovnoměrné kůži.Odolná Konstrukce A Účinnost Heavy-Duty Brusná Hlava Dalekohled Rám A Skládací Led Strip Light & Příslušenství

Vlastnosti A Detaily

【ODOLNÉ KONSTRUKCE A ÚČINNOST】- Vyrobeno z plastu a kovové tělo, tento elektrický sádrokartonové desky bruska je odolné na dlouhou-dlouhodobé užívání.Ergonomické rukojeti se pohodlně vejdou.Snadné ovládání přístupné přepínače. 6 úroveň variabilní rychlost: 800-1750 r/min.Čistá měď motor poskytuje 750W napájení.Si můžete vyzkoušet sami, místo placení někoho, aby dokončovací práce. 【HEAVY-DUTY BRUSNÁ HLAVA】- elektrické ruční brusky je vybaven unikátní kartáč pad, absorbuje prach a plně chrání zeď.Kartáč segmentu je odnímatelná pro lepší písku až po okraj.Automaticky opravuje horizontální odchylka, písek hladce a snadno.Brusný papír Průměr: 8.86 inch/225 mm. 【DALEKOHLED RÁM A SKLÁDACÍ】- zdi bruska pro malování je vhodné pro broušení strop s výsuvným design rukojeti, od 1,4 m do 1,8 m, což umožňuje pro různé výšky brusné práce.To lze snadno složit pro přepravu a skladování, šetří prostor. 【LED STRIP LIGHT & PŘÍSLUŠENSTVÍ】- Tato sádrokartonové desky bruska je vybavena LED strip světlo nabídnout 360° all-kolem osvětlení ve tmě pracovišti.Je dodáván s 6 brusný papír různých zrnitostí, 2m dlouhý prachu, hadice, rukavice, uhlíkové kartáče, a montážní nářadí. 【VELKOU UNIVERZÁLNOST】- tento nástroj je vhodný pro broušení a leštění podhledy, stropy, vnitřní a vnější stěny, lepidla a uvolněné omítky, pro komerční i soukromé použití.To je ideální pro začátečníky, ženy v domácnosti nebo profesionální broušení pracovních míst.

Specifikace

Příkon: 750W Napětí: 220V OT: 800-1750 r/min Brusný papír Průměr: 8.86 inch/225 mm Závit Vřetena: M14 Délka: 4.59 ft-6.23 ft/1,4 m-1,9 m Prach Hadice: 6.56 ft/2m Napájecí Kabel: 9.84 ft/3m Brusné Kotouče: 80/100/120/150/180/240 Kamínek

Klíčové Vlastnosti

Odolné a Efektivní sádrokartonové desky prachu sběratel je vyroben z plastové skořepiny a robustní kovové tělo.Kabel je 3m dlouhý.Ergonomické rukojeti jsou pohodlné a vypínače jsou přístupné.Variabilní rychlost: od 800 do 1750 ot/min.Výkon: 750W.

Speciální Brusná Hlava Tohoto jednoho kusu broušení hlavy, funkce, odolnost.Brusný papír Průměr: 8.86 inch/225 mm.Odnímatelné kartáče segmentu umožňuje broušení až k okraji, tření vnitřního rohu.Je dodáván s 6 kusy sádrokartonové desky sandpapers.

Výsuvný a Sklopný Této sádrokartonové desky bruska funkcí, teleskopický rám, rozšiřitelná od 1,4 m do 1,9 m, vhodné pro různé pracovní místa, broušení strop je snadné.A nástroj je skládací, vhodný pro přepravu a skladování.

360° všestranné Osvětlení Této 750W power sander je navržen s kruhem LED strip light nainstalován na broušení pad, který nabízí 360° all-kolem osvětlení a bezpečnější pracovní podmínky v tmavé oblasti.Světlo se ovládá samostatným vypínačem.

Ohleduplný Příslušenství Tento strop sander přichází s párem rukavic, které poskytují zdravé pracovní podmínky, chrání uživatele v nadměrné prašnosti prostředí.Další sada uhlíkových kartáčů, 6ks sandpapers, 2m prach hadice.

Široké Uplatnění Této sádrokartonové desky bruska je lehká a snadno ovladatelná, úsporu práce a času.Je vhodný pro komerční i soukromé použití, ideální pro broušení a leštění podhledy, stropy, vnitřní a vnější stěny, lepidla a uvolněné omítky.

Obsah Balení

1 X Sádrokarton Bruska 1 X Sada příslušenství(rukavice, prachu, hadice, sandpapers, uhlíkové kartáče, montážní nářadí)

Štítky: led pásky ir, slepý kabel, 48v 750w motor, míč burr, pro sádrokartonové desky bruska, sander dřevo, bruska, led svícen, nosné sádrokartonové desky, části zdi sander.

Parametry

Brusný Papír Průměr
Brusné Kotouče
Napájecí Zdroj
Napětí 220 V
Prach Hadice
Napájecí Kabel
Moc 750W
Délka
Závit Vřetena
OT / min

Napsat recenzi

Elektrické Sádrokartonové desky Bruska 750W Skládací Stěny Sander LED Strip Světlo Kotoučové Brusky

Elektrické Sádrokartonové desky Bruska 750W Skládací Stěny Sander LED Strip Světlo Kotoučové Brusky

Popis Produktu 750W Elektrický Sádrokartonové desky Brusky, Skládací, LED Strip Světlo Tento elektrický sádrokartonové desky bruska je vhodná pro začátečníky, ženy v domácnosti nebo profesionální broušení pracovních míst.To je

Související produkty: