ZH Nové 10.1" PALCOVÝ dotykový displej o VELIKOSTI PGA1164B01-FPC-A1 Dotykový panel Digitizer Sklo Výměna Snímače

ZH Nové 10.1" PALCOVÝ dotykový displej o VELIKOSTI PGA1164B01-FPC-A1 Dotykový panel Digitizer Sklo Výměna Snímače

Nový produkt

167.06 Kč

Hodnocení 

Více informací

Koupit tento dotykový displej,prosím, otevřete váš tablet kontrola tablet model a dotykové obrazovky panel, tvar, Protože tam je jiný dotykový displej pro stejný tablet. K nákupu této obrazovce,prosím, otevřete vaše zařízení zkontrolovat na obrazovce konektor kabelu a na obrazovce panelu.

Protože tam je nějaký Telefon/tablet s různými obrazovky konektoru kabel pro stejný model.

Nemůžeme zaručit jedna, které jste obdrželi bude kompatibilní s vaším zařízením, pokud vaše obrazovka je s stejný konektor kabelu a tvar obrazovky jako naše picturest.

Pro Kabel kód, prosím, zkontrolujte, zda vaše původní obrazovka kabel kód je stejný jako náš seznamu, pokud je to prodej s kabelem kód před nákupem.

Všechny Obrazovky jsou 100% testovány před odesláním. Když jste jej obdrželi, prosím, vyzkoušet před instalací.

Při výrobě byl změněn kabel kód pro různé vyrábět času.

Kabel kód může být odlišné, jako seznam/obrázek,ale ten jste obdrželi se přesně vešly váš tablet, pokud váš tablet s kódem, jak již bylo zmíněno.pokud nemůžete přijmout, prosím, nekupujte to. ZMÍNKU jsem nakupovat zboží může zajistit pouze běžné používání, nezaručuje, že je číslo jedna na jednu, poté, co kupující obdržel zboží, zboží bez problémů, takže výrobní proces, různé kódování povede ke sporům nesmí stát důvodem. Vezměte prosím na vědomí, velikosti a barvy a dotykové obrazovce číslo, jinak bude náhodně posílat podle zásob!!!https://www.eldomplus.cz/store/907895About doprava: je doprava zdarma,budeme posílat zboží do HongKong post, China post nebo jiné Poštou. To bude trvat přibližně 10-30 dnů podle coutnries a oblasti, Pokud potřebujete rychlé dodání,jako je DHL,UPS,FEDEX...ect, prosím, kontaktujte nás ,budeme měnit cacuate přepravní náklady pro vás. Navracení a zpětné vazby 1. Za prvé, všechny položky budou testovány před odesláním k vám. 2. Když obdržíte balíček,prosím, zkontrolujte, zda balíček za prvé, jestli je to dobré nebo je poškozen. 3. Všechny výnosy musí být informován dříve, než se vrátí. 4. Kupující musí informovat prodávajícího o všechny vrácené zboží do 7 dnů po obdržení balíčku. Vyhrazujeme si právo odmítnutí jakéhokoli požadavku, který informuje prodávajícího déle než 7 dní. 5. Než si koupíte,prosím, zkontrolujte, zda zboží, když to je přesně ta, kterou potřebujete. Když obdržíte zboží, pokud zjistíte, že to není to, co potřebujete. V tomto případě, pokud chcete výměnu ,kupující musí zaplatit 2 způsoby-expediční poplatek . 6. Návrat položky musí mít všechny originální balení a v dobrém stavu. 7. Návrat poštovné a pojištění poplatek je non-vratná po vrácení peněz nebo novou dodávku. 8. Přepravní poplatky jsou nevratné.

Štítky: dotykový displej 2 f 7 palců, smartphone plné obrazovky 7 palců, owsoo 7 palcový displej, dotykový rám obrazovky 39 palců, njy dotykový displej 5 palce, dotykový tablet 7 palců 30, chrání displej 7 palcový acer, na obrazovce tabletu avantia 7 palců, touch screen monitor 21, 5 palec, dotykový displej 17 palců ir.

Parametry

Kompatibilní Značka Univerzální
Velikost Displeje 7~10 Inch
Značka HNSHHS
Číslo Modelu SQ-PGA1164B01-FPC-A1
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Typ Obrazovky Kapacitní Displej

Napsat recenzi

ZH Nové 10.1

ZH Nové 10.1" PALCOVÝ dotykový displej o VELIKOSTI PGA1164B01-FPC-A1 Dotykový panel Digitizer Sklo Výměna Snímače

Koupit tento dotykový displej,prosím, otevřete váš tablet kontrola tablet model a dotykové obrazovky panel, tvar, Protože tam je jiný dotykový displej pro stejný tablet. K nákupu této obrazovce,prosím, otevřete vaše zařízení zkontrolovat

Související produkty: