3 V 1 Batole Děti Zimní Žebrované Pletené Teplé Pomponem Beanie Čepice Šátek Rukavice Sada

3 V 1 Batole Děti Zimní Žebrované Pletené Teplé Pomponem Beanie Čepice Šátek Rukavice Sada

Nový produkt

248.30 Kč

302.80 Kč

-17%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis: Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní 3-v-1 zimní příslušenství - můžete použít tento multi-funkce beanie klobouk&šátek a rukavice set dohromady, nebo zvlášť, jak vám bude. Třpytky sametové pleuche plná barva design, robustní žebrované pletené svislé pruhované, jedna velikost padne nejvíce, skvělé pro chlapce a dívky podobně. Cuffed beanie čepice s roztomilý nadýchané bambulí na vrcholu, umělé kůže patch dekor na přední straně, zahustit plyš lemované, udržuje hlavu a uši v teple. Šála je dostatečně dlouhá, aby být zabalené přes sebe mnohokrát pro extra teplo, brání ledové větry od získání po krku. Plné prsty rukavice, manžetové roll up design, přichází s řetězec, takže vaše dítě může navlečené rukavice kolem vašeho dítěte krku. Ideální pro školy duch akce, kempování, pěší turistiku, běh, jízda na kole, nebo jakékoli jiné činnosti, kde chcete, aby se vám čelo v teple. 1 klobouk&šátek a rukavice pouze, další příslušenství demo na obrázku není v ceně! Specifikace: Materiál: Plyš Velikost: Jedna Velikost Doporučený Věk: 2-8 let, Volitelné Barvy: Červená, Růžová, Tmavě Káva, Žlutá, Khaki, Černá, Mléko, Bílá, Navy, Tmavě šedá, Světle Šedá, Oranžová, Červená Množství: 1 sada Teplé řádku: 1.Lidi z asie velikost je 1 nebo 2 velikosti menší než Evropské a Americké. 2.Vezměte prosím na vědomí, že nízké teplotě prát,nepoužívejte bělidla, a místo, pod žhnoucím sluncem na poměrně dlouhou dobu. 3.Protože různé metody měření,bude se vyskytují 1-3 cm odchylka o položky,prosím, ujistěte se, že je dobře pro vás před objednáním. 4.Protože různé monitory a světla lamp,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky,děkuji vám za vaši laskavou pochopení! Balení obsahuje: 1 x Pletená Čepice 1 x Šátek 1 pár(2ks) x Rukavice(bez retail balení)

Štítky: šátek zimní ženy, sr2ez, šál, žebrované sady, dívka klobouk šátek nastavit, čepice a šála, mrzutý, volné žebrované nastavit, čepice šála set, čepice sada.

Parametry

Styl Módní
Pohlaví Holky
Materiál Polyester
Původ KN(Původu)
Značka THINKTHENDO
Název Oddělení Děti

Napsat recenzi

3 V 1 Batole Děti Zimní Žebrované Pletené Teplé Pomponem Beanie Čepice Šátek Rukavice Sada

3 V 1 Batole Děti Zimní Žebrované Pletené Teplé Pomponem Beanie Čepice Šátek Rukavice Sada

Popis: Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní 3-v-1 zimní příslušenství - můžete použít tento multi-funkce beanie klobouk&šátek a rukavice set dohromady, nebo zvlášť, jak vám bude. Třpytky sametové pleuche plná barva design, robustní

Související produkty: