NMT 118 Chytrý Aroma Difuzér 500 ML Velká Kapacita, Vhodné Pro High-End Klubů, Barů A Hotelů

NMT 118 Chytrý Aroma Difuzér 500 ML Velká Kapacita, Vhodné Pro High-End Klubů, Barů A Hotelů

Nový produkt

6 010.13 Kč

6 908.10 Kč

-12%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Děkuji moc za vaši pozornost do našeho obchodu.

WhatsApp:+86 198 5457 4270 ❀Ve snaze ušetřit svůj drahocenný čas, jsme se rozhodli použít FedEx Express, aby vám poskytl služby rychle ❀Pokud potřebujete jiné způsoby dopravy, prosím, kontaktujte nás. (Další podrobnosti lze diskutovat v detailu) ❀ Pokud vaše objednávka je velký, my vám může poskytnout velkoobchodní ceny a přizpůsobené LOGO. (Další podrobnosti lze diskutovat v detailu)

Detailní Obrázky

Údržba

Pokud nechcete použít na dlouhou dobu, prosím, používejte 95% líh na čištění atomizéru a každá část stroje po konečné užití.Konkrétní operace: Dát alkohol do prázdné láhve, pak se obrátit na stroji pracovat po dobu 10-15 minut.Vypněte to a nakonec vylijte alkohol.

Doprava

1. Budeme posílat je ven do 1-5 pracovních dnů po zaplacení. 2. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve . 3. Pokud potřebujete získat pozemky v krátké době, můžete si vybrat rychlé dodání, jako je EMS, DHL, FedEx, Nicméně,budete muset zaplatit nějaké nákladní.

Návrat Politiky (Náhrady A Nahradit)

1. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, můžete vrátit zboží na výměnu nebo vrácení peněz (do 7 dnů dlouhé), ale ty jsi měl platit pro nákladní prosím, komunikovat s námi, než se vrátit.Všechny vrátit zboží musí být v dobrém stavu a musí být pod resalable stavu. 2. Některé vady nejsou záruky, jako nefunkční poškrábaný a tak dále.

FAQ

1. Q:Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí ?A:Pokud je vaše ochrana čas se krátí ,prosím, kontaktujte nás na dále a my vám pomůže, aby se zasadila o dodání. 2. Q:Jak dlouho mám dostávat parcles?A:Normálně, budeme posílat je ven do 48 hodin , ale nemáme záruku dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek, vzhledem k rozdílu v celním. 3. Q:Je tam nějaký vlastní daň?A:Budeme deklarovat minimální hodnota,vzhledem k různým politiky v různých zvyků,tam může být vlastní daň, která by měla být věnována vás.Prosím, nechte mi vzkaz pro to, jak velkou hodnotu chcete decleare, když si místo pořadí.

Štítky: vzduch purifi, čistička vzduchu pro h, uv led čistička vzduchu, jónské čistička vzduchu, aromaterapie difúzní, vůně vzduchu stroj 500, vzduch čistí náhrdelník, vzduchu odstranit, koupelna hood, aroma machin.

Parametry

Rychlost Větru STANDARDNÍ
Olej Kapacita 500ml
Značka Le Parfum Fasina
Typ Ionizátor Vzduchu
Oblast Použití >40㎡
Rozměr Další
Velikost 28*23*43cm
Aplikace 2000m3
Hluk ≤45dB
Použití Stavu Komerční
Číslo Modelu NMT-118
Objem Vzduchu 50m3/h
Napětí (V) 12V
Metoda Operace Inteligentní PCB
Použitelné scény Posilovna/hotel/home/velké nákupní centrum/výstava
Původ KN(Původu)
Styl Čistička Vzduchu
Výkon (W) 14w
Instalace Portable/HAVC systém
barva Bílá/Červená/Stříbrná
Hmotnost 7kg
Certifikace ce
Napájení Střídavý Proud
Funkce Voňavé
Esenciální olej spotřeba 4ml/h
Napájecí Zdroj ELEKTRICKÉ

Napsat recenzi

NMT 118 Chytrý Aroma Difuzér 500 ML Velká Kapacita, Vhodné Pro High-End Klubů, Barů A Hotelů

NMT 118 Chytrý Aroma Difuzér 500 ML Velká Kapacita, Vhodné Pro High-End Klubů, Barů A Hotelů

Děkuji moc za vaši pozornost do našeho obchodu. WhatsApp:+86 198 5457 4270 ❀Ve snaze ušetřit svůj drahocenný čas, jsme se rozhodli použít FedEx Express, aby vám poskytl služby rychle ❀Pokud potřebujete jiné způsoby dopravy, prosím,

Související produkty: