Bluavido 6.86" IPS 4G Android Dash Fotoaparát FHD 1080P Auto DVR GPS Navigace, Bluetooth, Dual Lens Auto Video Rekordér Vzdálené Sledování

Bluavido 6.86" IPS 4G Android Dash Fotoaparát FHD 1080P Auto DVR GPS Navigace, Bluetooth, Dual Lens Auto Video Rekordér Vzdálené Sledování

Nový produkt

2 026.49 Kč

2 702.05 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Hlavní Bod:

6.86-palcový Dual objektiv, Dotykový Displej

Tato dvr podpora Dual objektiv video displej. To také poskytuje rychlé přehrávání videa. Prokázat svou nevinu během několika sekund, zatímco zbývající na silnici.

Nahrávání HD Videa 1080P

Záznam HD Videa v rozlišení 1080P režimu. 2.0 Širokoúhlý objektiv předního fotoaparátu, zachytit všechny akce v křišťálově čisté HD video. Video a audio jsou automaticky zaznamenány v nekonečné smyčce a uloženy v paměťové kartě. Záznam dopravních nehod, scénický, cestování, nečekané momenty nebo jakékoliv sociální média zaslouží video.

Vestavěný Android 5.1 Operační Systém

Stavět v RAM 1GB + ROM 16 GB interní paměti, tam je asi 0,8 GB k dispozici pro instalaci aplikace, a o 12 GB vnitřní paměti je k dispozici pro ukládání dat.

Dual Cam Současně Nahrávání

Tohle Auto DVR se dvěma kamerami, které umožňuje současně nahrávání videa z dvou různých úhlů. Obraz v obraze displej vám umožní mít jasný výhled z přední a zadní kamery . Když auto při Couvání Zařízení, to auto dvr automaticky přepnout na zadní kameru, zobrazení obrazu s možností parkování linky.

Wi-Fi Připojení

Pokud tam je WiFi síť, k dispozici v blízkosti, DVR s WiFI .

Funkce Bluetooth Díky bluetooth hands-free, po párování bluetooth mezi dvr a smartphone,můžete volat a přijímat hovory přímo ze zrcadla dvr sám s vestavěný MIKROFON a reproduktor.

FM Vysílač funkce

Když to auto dvr nastaví na stejnou FM frekvenci jako auto rádio (např.87.9), dvr bude výstup zvuku pomocí FM vysílač funkce, aby vaše auto reproduktor

Standardní Balení obsahuje:

1 x Auto DVR

1 x Zadní kamera

1 x Zadní kabel

1 x GPS anténa

1 x Nabíječka do Auta

3G Surfování Sítě

Stačí přidat jeden 3G sim kartu, může vás připojit k internetu. Je to síť kapela support:

3G: GSM:900(B8)/1800(B3) WCDMA 2100 (B1)

Je vaše auto dvr surfování na internetu, kdykoliv a kdekoliv.

Full HD 1080P Video

Obrácení displeje

Monitor a Alarm

720P reklamní fotografie 10s video alrm budou krátce (1-5s čas) odeslán na váš mobilní telefon, pokud auto kolize nastane.

Funkce Bluetooth

Díky bluetooth hands-free, po párování bluetooth mezi dvr a smartphone,můžete volat a přijímat hovory přímo ze zrcadla dvr sám s vestavěný MIKROFON a reproduktor.

GPS navigace

Stáhněte si své oblíbené GPS do vnitřní paměti, s addtional GPS anténa, toto dvr poskytuje nejlepší zážitek bez ohledu na místo určení. Navíc je 3G síť funkce , pomáhá dvr, aby se více rychle a hladce on-line GPS navigace.

O GPS navigaci Podrobné Mapy s Bezplatnou Aktualizací krásné 3D památek, budov,parků a hor,které vám pomohou najít své ložiska v neznámých oblastech. Jízda s Sygic GPS Navigace je jak praktické a příjemné. přesné vzdálenosti k každé manévr povede vás k cíli. Pokud minete odbočku naše inteligentní algoritmus bude okamžitě přepočítat, aby se dostali zpět na cestu.

Navigace Složité Křižovatky s Lehkostí GPS Navigace má lane assist s junction view, který zobrazuje blížící se křižovatky a používá pestrobarevné šipky označující váš řádné varování. a snadno navigovat složité křižovatky.

Více Informací na první Pohled, přístroj udržuje své řidičské mapě na obrazovce po celou dobu a další informace se objeví po boku. Pro podrobnosti, stačí se zeptat nebo se dotkněte obrazovky. Jak budete řídit vaše cesta je Před námi neustále informuje o blízkosti služeb, včetně čerpacích stanic, nemocnic .

O Instalaci mapy Podporu Evropa / Severní Amerika / Jižní Amerika / Jihovýchodní Asie / Blízký Východ mapa (Budeme instalovat mapy podle vaší adresu, jako jsou: Spojené Království, budeme instalovat mapy Evropy) Poznámka: O mapě, pokud chcete aktualizovat mapy, prosím, kontaktujte nás, zašleme vám, prosím, nestahujte v jiných místech, jinak to bude poškodit původní mapě. Aktualizace mapa čas: jednou za rok .

Wi-Fi Připojení

Vestavěné Wi-Fi umožňuje zůstat připojeni na cestách a rychlé prohlížení webu. Jiné než Auto DVR připojit k Wi-fi a také by to mohla být WiFi Místo pro vaše další zařízení, když auto dvr připojit k internetu pomocí 2G/3G/4G SIM karty

FM Přenos Funkce

Klepněte na tlačítko "FM" tlačítko vstoupí FM vysílač menu

1. Klepněte na tlačítko "Otevřít" pro přepnutí na FM, auto dvr reproduktor se automaticky uzavřen, a pak jít do auta FM rádio na stejnou frekvenci (například, nastavit FM 100), pak DVR audio hudba se bude přenášet a synchronizovat do auta audio hrát ven.

2. Můžete nastavit frekvenci FM oly po zapnutí DVR FM

3. Klepněte na tlačítko "Zavřít" zavřete FM vysílač funkce, a DVR reproduktor se zapne, uslyšíte znovu hlas z dvr.

>>>Jako FM transimitter energie je omezená, a auto rádio anténa instalační metody jsou různé, tak, že auto originální rádio zvukový efekt se bude lišit.

Štítky: l baterie, dash cam, DVR, baterie bluetooth monitor, gp tracker, junsun rádio, navigace gps, 4g lte router, vpn, záznam videa, android auto.

Parametry

Dotykový Displej Ano
ROM 16GB EMMC (Systém bude zabírat 3GB)
OSD Jazyk anglický
GPS logger NIC
3G WCDMA
Počet Čoček 2
Rozhraní Bluetooth
Velikost Displeje 6.86"
Paměťovou Kartu Požadované Redingová Rychlost Class 10
RAM 1GB LPDDR3
Úhel Pohledu 150°-160°
Rozlišení Fotoaparátu 1920X1080
Chipset Výrobce mt6582
Max Externí Paměť 32G
Video Formát MPEG-4
Certifikace ROHS
GPS Navigace Mapy Trvalé Bezplatné aktualizace
Snímků Za Sekundu 30
Životnost Baterie baterie je velmi malý, budete muset připojit nabíječku do auta k použití
Pixelů 500Mega
Video Kód H. 264
Sestav Přenosný Rekordér
Systémy Android 5.0 Lollipop systémy
Značka Bluavido
Původ KN(Původu)
Typ Položky Auto DVR
Speciální Funkce Zpětné Zrcátko S
Poměr stran obrazovky 16
Baterie Vestavěný
Originální Balení Ano
Zobrazovací Senzor 1/3 Barevný Cmos

Napsat recenzi

Bluavido 6.86

Bluavido 6.86" IPS 4G Android Dash Fotoaparát FHD 1080P Auto DVR GPS Navigace, Bluetooth, Dual Lens Auto Video Rekordér Vzdálené Sledování

Hlavní Bod: 6.86-palcový Dual objektiv, Dotykový Displej Tato dvr podpora Dual objektiv video displej. To také poskytuje rychlé přehrávání videa. Prokázat svou nevinu během několika sekund, zatímco zbývající na silnici. Nahrávání

Související produkty: