Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Krájení Zeleniny nůž

Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Krájení Zeleniny nůž

Nový produkt

1 169.45 Kč

Hodnocení 

Více informací

Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Nástroj, Porcovací nůž s Manželskou Kované G10 rukojeť Specifikace

Pořadové číslo položky.s MKT410-75 , tento nůž set je s vysokou kvalitou,dokonalý design, extrémně ostrost materiál Čepele:Japanese AUS-8 (Čínské 7CR17MOV) z nerezové oceli, Čepel Rock tvrdost: 56-58 HRC, Ergonomická rukojeť design , Vynikající tagered broušení trvanlivé ostří, zejména tvrdost, Anti-rez Popis Délka Čepele Tloušťka Materiál Rukojeti 7"Santoku Nůž 175 mm 2,4 mm Kované Černé G10 3.5"Krájení nožem 87mm 1,9 mm Kované Černé G10 Záruka záruka Kvality: •ISO9001:2008, Vhodný pro Domácnost; hotel a restaurace Udržování Čisté a suché po použití; aby v větracích místo;

Značky: tloušťka se měří ruce, malý rozdíl( Více či Méně) to je rozumné

Záruka ,

Záruka kvality: •ISO9001:2008

Vhodné pro: Domácnost; hotel a restaurace Údržba: v Myčce,ale doporučuje mytí nože nože Ruční mytí s jemným misky mýdlem, opláchněte čistou a ručník suché ihned po použití, aby v větracích místo.

Záruka

1) 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí).Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

100% záruka spokojenosti. 2) Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné).Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky.NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.Náklad:

1) Švédsko Post air mail a Netherland Post air mail jsou naše hlavní způsob dopravy,(Budeme také vybrat DHL,FEDEX express dodání dle přání Klienta celková částka a Adresa povolena, pro Kuchyňské nože jsou omezené být odeslány mezinárodní Expresní v některých zemích na základě místních celních položek)

2) čas zpracování bude 1-3 dnů po ověření platby.

3) My jen loď na www.eldomplus.cz potvrzené objednávce adresy.Pokud chcete změnit adresu, pls pošlete e-mail s 24 hodin po provedení platby.

4) TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a mohou se lišit, zejména během prázdninové sezóny.

5) Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 60 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám do 24 hodin.

6) Daně a skryté poplatky nejsou zahrnuty v prodejní ceně.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, jaké další náklady budou před nabízení/nákup.

Zpětnou vazbu, Díky za vaši laskavou zpětnou vazbu, jakmile jste obdrželi dobré.Předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, přeji vám, kontaktujte nás, frirstly, pak jsme se pochopit, co vaše obavy nebo problémy jsou, tak budeme řešit včas a aby každý zákazník 100% spokojenost.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Založena v roce 2008 a nachází se v Yangjiang City,

naše společnost je moderní a profesionální výrobce kuchyňských nožů, nůž soupravy, kuchyňské potřeby, nádobí,

nádobí a grilovací nářadí s dobře-vybavené testovací zařízení a silné technické síly.

S širokým rozsahem, dobrá kvalita, rozumné ceny a stylový design,

naše produkty jsou široce používány v dům a zahrada pole.

Naše produkty jsou široce uznávány a důvěru uživatelů a může setkat, neustále se vyvíjející hospodářských a sociálních potřeb.

Vítejte v našem obchodě.Přeji vám šťastný nakupování!

Q: všechny položky ve vašem obchodě brand new?

A: Ano, prodáváme všechny 100% zbrusu nové položky.

Q: Kdy bude loď mé objednávky?

A: Obvykle jsme loď položek do 24 hodin od zaplacení být potvrzena www.eldomplus.cz,

Několik objednávky budou odeslány do 48 hodin maximálně.

Q: já jsem 't získat svůj balíček, co mám dělat teď?

A: Nejprve prosím zkontrolujte, zda vaše číslo pro sledování na stránkách komerční express company (China air mail, DHL, FedEx, EMS),

Zda balíček stále být zpracovány prostřednictvím přepravní společnosti.Pokud se vám stále může "t obdrží balíček,

prosím, zkontrolujte, zda dodací adresu, kterou jste nás opustil, je v pořádku.Žádný z výše uvedených, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Q: Když jsem se zobrazit položky, najít položku 's, kvalita je špatná nebo ne, jak je popsáno ve vašem obchodě, co mám dělat?

A: Prosím, neváhejte nás nejprve kontaktovat do 3 dnů poté, co obdrží balíček, když jsme potvrdit, že je pravda, jak vaše důkazy, za předpokladu,

jsme se mohli plně vrátíme vám po přijmout vrátil balíček, a budeme mít také návrat expediční poplatek.

Q: Mohl byste prohlásit hodnotu položky nižší?

A: Ano, můžeme.Můžeme prohlásit, položka 's hodnotou nižší než skutečné hodnoty v přiměřeném rozsahu.

Ale je-li příliš nízká, možná budete pokutu tím, že celní vaší země.

Štítky: náhradní nože, kované steakové nože sada, nůž šéfkuchaře, kuchyňský nůž set, kuchyňský nůž, kuchyňské nože hezhen, f loupací nůž, kuchyňský nůž sada, kuchař kráječ, keramický kuchyňský nůž sada.

Parametry

Značka HUIWILL
Čepel ocel Japonské AUS-8
Funkce Eco-Friendly
Balení Dvou-dílná Sada
Certifikace FDA
Typ Sady Nožů
Materiál Z Nerezové Oceli
Číslo Modelu MKT410-75
Kovový Typ Z Nerezové Oceli
Tvrdost Čepele 56-58 HRC

Napsat recenzi

Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Krájení Zeleniny nůž

Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Krájení Zeleniny nůž

Huiwill Vysoce Kvalitní 2ks Japonské AUS-8 Uhlíkové Oceli Santoku Kuchyňský Nůž Sada Nástroj, Porcovací nůž s Manželskou Kované G10 rukojeť Specifikace Pořadové číslo položky.s MKT410-75 , tento nůž set je s vysokou kvalitou,dokonalý

Související produkty: