Doprava zdarma NX300 LCD Displej Pro Samsung nx300 Zobrazení NX300 LCD s krytem Fotoaparátu Opravy Součástí

Doprava zdarma NX300 LCD Displej Pro Samsung nx300 Zobrazení NX300 LCD s krytem Fotoaparátu Opravy Součástí

Nový produkt

1 043.94 Kč

Hodnocení 

Více informací

Teplé řádku:

1. když místo objednávky, prosím, potvrdit, jasně, co potřebujete, a náš obraz je ve stejném pořadí znovu.

2: protože digitální příslušenství, množství je příliš mnoho, všichni se nepodařilo nahrát, vážení v našem obchodě nenašli produkt, který potřebujete, obraťte se na zákaznický servis.

3: v našem obchodě prodáváme údržba třída příslušenství pro údržbu a technický personál, před nákupem, prosím, zjistit, jak koupit dobrý fotoaparát příznaky,

4.Protože tyto jsou náhradní díly, prosím, potvrďte dobrý fotoaparát závadu, kupující, aby rozsudek chyba, koupit špatné díly, jsme se nelze vrátit, děkuji za pochopení.

5symptoms chybná, tento obchod není zodpovědný za.Pokud potřebujete pomoc, prosím, kontaktujte zákaznický servis, jsme z celého srdce za vaše služby.

6: koupit výrobek poté, co obdrží, pocit, že je něco špatně s produktem po instalaci, prosím, kontaktujte zákaznický servis, naší bezplatné technické poradenství.

7: V obchodě máme jen "Guangzhou létě digitálních l" objednávky prosím jasně označit "Guangzhou létě digital" a LOGO . Ostatní obchody s "léto" není slovo v našem obchodě.

8: Produkty odeslána po kupujícím, prosím, ujistěte se, že pozorně sledovat dopravní informace, včas se jedno číslo na místní poštovní dotazy, jinak způsobit zbytečné ztráty. Poštovní doručovatel není některé země, kupující, prosím, ujistěte se, že osobně s jedno číslo na místní poštovní pick-up

Doprava zdarma NX300 LCD Displej Pro Samsung nx300 Zobrazení NX300 LCD s krytem Fotoaparátu Opravy součástí

O Nás, Naši technici hve více než deset let zkušeností v oblasti digitální fotoaparát opravy průmyslu. Poskytli jsme našim zákazníkům vysokou úroveň spokojenosti našich výrobků a spokojenost. Požadujeme, aby naše služby byly rychlé, takže jsme se zajistit, aby naše opravy trvat déle než 48 hodin, a naše výrobky, které mají být odeslány do 5 pracovních dnů od nákupu. Naše výrobky jsou kvalitní zajištěna! Jsou dodávány pro naše zákazníky ve zcela novém stavu! A co je nejdůležitější, cena za naše produkty a služby jsou stanoveny na rozumné ceny! Naším cílem je poskytovat nejlepší služby pro naše zákazníky a k dosažení 100% spokojenost všech našich zákazníků.

COMPANT ÚVOD

Guangzhou Zhengjia Photograpic Zařízení, Firma se nachází v Guangzhou, kde je držet Caton Fér, Naší hlavní činností je následující: Kamera, LCD displej, Lensunit/Přiblíží,Flex.kabel,základní Deska,Powerboard, Tlačítka, Zařízení, CCD, DSLR pro Canon DSLR pro Nikon a IC pro ty náhradní díly, které jsou křehké.

Od té doby jsme založili v roce 2003,více než 10 let zkušeností. Bereme vážně naše zákazníky, a my se s naší kvalitou v každé výrobě vážně. Takže máme dobré vztahy od našich domácích i zahraničních zákazníků.

FUNKCE

1.Nejlepší náhrada za poškozené ,popraskané,nebo označeny LCD.

2.Ušetřit peníze a dát vám digitail fotoaparát nový vzhled.

3.Snadná instalace ,žádné pájení nutné.

Výrobky mají vysokou kvalitu a konkurenceschopné ceny .Doufáme, že budovat dlouhodobý obchodní vztah s vámi .Věřím, že jsme ty nejlepší dodavatele!

ZÁSILKA

1.Položky budou odeslány do 48 hodin od obdržení platby.

3.Budeme loď z položky podle Express, a přepravní časy je 3-4 dny.

2.Měla by tam být nadměrné zpoždění v lodní dopravě vás budeme informovat co nejdříve.

PLATBA

1.Naše preferované metody jsou T/T(TelegraphicTransfer), Alipay,západní unie, paypal, Escow,MoneyGarm.

2.Vyberte si nejpohodlnější pro vás !

BALÍČEK

Plastovém sáčku a pěny box nebo anti-static bag

NÁHRADY A VRÁCENÍ

Vrácení nebo výměna vyžádání je k dispozici (pouze 1 času),požádá do 3 dnů po přijetí zboží,vrácení položky jako nezměněném stavu tak, jak je obdržel .

Máte-li jakékoli dotazy nebo dotazy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás.

Vítáni k návštěvě některý z mých dalších položek.Jsme rádi, že vám sloužit!

Máte-li jakékoli dotazy nebo dotazy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás.

Vítáni k návštěvě některý z mých dalších položek.Jsme rádi, že vám sloužit!

LCD model výrobku(například)

další Dostupné Příslušenství Fotoaparátu Z Letní digitální

Štítky: samsung nx300, 13 lcd, meteor prsten, samsung galaxy, telefon samsung, vymazat telefon případ s kapsy, galaxy note objektiv, nx1000, nx500, okvětní lístek prsten.

Parametry

použité nebo nové 95%nové,použité
Typ STANDARDNÍ
Číslo Modelu nx300
Režim Zobrazení 1
Značka LPLOVE
Použití pro Pro Samsung
Usnesení 128*64

Napsat recenzi

Doprava zdarma NX300 LCD Displej Pro Samsung nx300 Zobrazení NX300 LCD s krytem Fotoaparátu Opravy Součástí

Doprava zdarma NX300 LCD Displej Pro Samsung nx300 Zobrazení NX300 LCD s krytem Fotoaparátu Opravy Součástí

Teplé řádku: 1. když místo objednávky, prosím, potvrdit, jasně, co potřebujete, a náš obraz je ve stejném pořadí znovu. 2: protože digitální příslušenství, množství je příliš mnoho, všichni se nepodařilo nahrát,

Související produkty: