2020 nový pár high-top tenisky pohodlné a prodyšný ležérní sportovní obuv high-top pár tenisky velké velikosti

2020 nový pár high-top tenisky pohodlné a prodyšný ležérní sportovní obuv high-top pár tenisky velké velikosti

Nový produkt

560.08 Kč

1 056.68 Kč

-46%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Velikost Tipy:

-Velikost boty je Čínské velikost, naši nám velikost není standardní nám velikost; -Musíte si vybrat velikost podle délky nohou. S cílem vybrat správnou velikost, prosím měřit délka nohy před nákupem boty, díky Barva: jako na fotografii (může být mírné barevné rozdíly podle vašeho nastavení monitoru) například, pokud vaše noha délka je 265 mm a velikost EU-43, měli byste si vybrat NÁS velikost 9.5. Pokud si nejste jisti, o velikosti, můžete klepněte na tlačítko, Kontaktujte nás! Boty velikost grafu

Důležitá Poznámka:

Délka chodidla není délka stélky. Délka nohy neodpovídá délce podešve. Délka Chodidla

Důležité informace o zákazníkovi

Ujistěte se, že boty nejsou deformovány nebo poškozeny, když vymačkané ven, všechny naše boty budou zabaleny v jednom nafukovací vak, aby nahradit "shoe box", pokud si přesto chcete, aby pole, prosím, zanechte nám zprávy.

Kupující a požadované

Platba v Současné době můžete platit pomocí Boleto, Visa, MasterCard, Qiwi, Western Union, Maestro Debetní, WebMoney a bankovní převod. Pokud máte nějaké problémy, placení váš účet, prosím, kontaktujte nás jako první.

Zásilka

Budeme loď vaší objednávky do 3 pracovních dnů po obdržení potvrzení o platbě z www.eldomplus.cz. Když si vyberete zdarma doručení kurýrem, budeme vybírat nejlepší kurýrní společnosti v závislosti na zemi, pokud jste zaplatili za dodání, budeme sledovat váš výběr kurýra pro doručení.

Návrat a vrácení peněz:

1. Pokud nejste spokojeni s naší zboží, můžete výměnu zboží, nebo požádat o plnou náhradu, ale kupující je odpovědný za všechny další přepravní náklady. 2. Pokud chcete vyměnit vadné zboží poslal, můžete to udělat, jak je uvedeno (Krok 1) pošlete nám e-mail do 7 pracovních dnů, nebo nás kontaktujte sales manager (Krok 2) pošlete nám fotografie o problémech zboží (Krok 3) vrátit nám zboží s sledovací číslo, pak my vám vrátíme všechny peníze, včetně nákladů na návrat.

Zpětná vazba

1. pokud jste spokojeni s naší zboží, prosím, dejte nám 5 hvězdiček na všechny údaje prodávajícího hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu; Pro naše staré zákazníky, dáme 5% slevu na další objednávku. 2. Pokud nejste spokojeni s našimi výrobky, prosím, nenechávejte nás špatné zpětné vazby přímo (vaše špatné zpětné vazby, bude to bolet nás výrazně), prosím, napište nám. Vaše obavy, budeme samozřejmě vám dát uspokojivé řešení, a budete 100% spokojeni.

Štítky: li ning tričko, pláž gumy, li ning mužů, arbn006, clay soudu, li ning oficiální, překročit boty, lepicí linka, li ning žen, dobrý arch.

Parametry

Typ Closure Krajka-Up
Podšívka Materiál Ok
Horní Materiál Mesh (Air mesh)
Typ Položky obuv pro volný čas
Sezóna Jaro/Podzim
Název Oddělení Dospělé
Stélka Materiál EVA
Číslo Modelu x8630
Podešev Materiál Gumové
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Značka NoEnName_Null
Funkce Anti-Zápach
Boty Typu Základní
Vzor Typu Smíšené Barvy

Napsat recenzi

2020 nový pár high-top tenisky pohodlné a prodyšný ležérní sportovní obuv high-top pár tenisky velké velikosti

2020 nový pár high-top tenisky pohodlné a prodyšný ležérní sportovní obuv high-top pár tenisky velké velikosti

Velikost Tipy: -Velikost boty je Čínské velikost, naši nám velikost není standardní nám velikost; -Musíte si vybrat velikost podle délky nohou. S cílem vybrat správnou velikost, prosím měřit délka nohy před nákupem boty, díky Barva:

Související produkty: