DC5V Vstupní Audio Nahrávání Rádia Zobrazení Textů 4.2 Bluetooth, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 Audio Decoder Board

DC5V Vstupní Audio Nahrávání Rádia Zobrazení Textů 4.2 Bluetooth, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 Audio Decoder Board

Nový produkt

257.28 Kč

292.36 Kč

-11%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Produktu

popis produktu:

1. LCD displej: Je možné zobrazit název Čínské a anglické písně, zkopírujte písně a odpovídající soubory s texty do U disk ve stejnou dobu, a zobrazovat texty přehrávané skladby synchronně.

2. V USB/SD režimu: krátce stiskněte pro přehrávání pauza/Fm v režimu rádia: Krátký stisk pro automatické vyhledávání stanice.

3. BT/USB/SD režimu: Krátký stisk je poslední skladbu, dlouhý stisk je snížení objemu. / Fm v režimu rádia: Krátký stisk je poslední, dlouhý stisk je snížení objemu. / AUX režim: Dlouhým stiskem je snížení objemu.

4. USB/SD režimu: Krátké kliknutí je volitelné dálkové ovládání číslo 10

5. BT/USB/SD režimu: Krátký stisk pro další skladbu a dlouhým stisknutím tlačítka pro hlasitost plus/Fm režimu: Krátký stisk pro další skladbu a dlouhým stisknutím tlačítka pro hlasitost plus/AUX režimu: Dlouhým stisknutím tlačítka pro hlasitost plus.

6. REC Nahrávání Tlačítko: Stiskněte toto tlačítko během USB/SD pracovní doba nahrávat hlas z MIKROFONU portu. Délka záznamu závisí na kapacitě U disk nebo SD kartu používá.

Stisknutím tohoto tlačítka při přehrávání hudby U disku s nahrávání souborů, to může rychle zastavit nahrávání souboru pro přehrávání, takže uživatelé mohou rychle najít nahrávání souborů. (Ve AUX, USB/SD, FM, pokud žádné zařízení, U disk a SD je připojen, stiskněte dlouze tlačítko REC tlačítko na dobu 2 sekund k zahájení nahrávání. V procesu nahrávání, krátce stiskněte REC tlačítko pro ukončení nahrávání a přehrávat obsah jen zaznamenal. Když uživatel je poslech hudby v U/SD, může rychle snížit nahrávání souborů k přehrávání, jako je například aktuální nahrávání souborů, které uživatel poslouchá. Nechtějí být schopen vymazat aktuální REC nahrávání souboru stiskem tlačítko MODE po dobu 2 sekund v procesu hraní nahrávání souborů, prosím, být jisti, není odstranit obsah.

7. USB/SD boot-up výchozí nastavení pro plný kruhový přehrávání. Stiskněte toto tlačítko pro přepnutí na jednotlivé kruhové přehrávání.

8. MODE key: Krátce stiskněte tlačítko AUX/USB/SD/BT/FM přepínat mezi několika režimy. / Stisknutím tohoto tlačítka odstranit v současné době hraje nahrávání souboru při přehrávání souboru záznamu.

9. EQ klíč: Při přehrávání USB/SD hudby, stiskněte tuto klávesu pro přepínání mezi pěti druhy EQ zvukové efekty.

10, přijímač.

11. U-disk zásuvka, podpora dual bezztrátový formát dekódování APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, atd.

12. SD card socket, podporuje dual bezztrátový formát dekódování APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, atd.

Název Bluetooth: Bluetooth Podpora 32G paměťová karta

1. Digitální zemnící vodič a analogové uzemnění: (když nezávislá vinutí transformátoru je napájen, zemnící vodič je připojen.) (když je baterie box je použitý, zemnící vodič je zvlášť.)

2. Základní deska power interface 5V, (pozor na pozitivní a negativní póly nepřipojujte zpět).

3. Levý a pravý kanál audio výstup.

4. AUX1 externí vstupní signál.

5. AUX2 externí vstupní signál.

6. 12V baterie displej rozhraní: (detekce napětí pod 5.8 V. symbol baterie není jasné, 5.8 V-9.5 V první sítě bliká, 9.5 V-10,5 V jedné mřížce je vždy jasné, 10.5 V-11,5 V dvě mřížky je vždy jasné, 11,5 V nebo více, tři mřížky zobrazuje uveďte plný výkon, věnujte pozornost na aktuální design nejvyšší detekce napětí by nemělo překročit 22V); když baterie je nižší než 8,5 V, stroj má vyzve uživatele, aby dal elektřinu. Nabíjení baterie může chránit baterii z vypouštění. Když baterie je nižší než 8,5 V, systém automaticky zobrazí Podpětí a přestane pracovat. Pokud tento produkt není aplikován na baterie detekční systém, default pracuje státu.

7. Fm rádio anténa rozhraní.

8, MIC nahrávání.

9. Provozní funkce klíče a dálkové ovládání vedoucí externí rozhraní (tento produkt má 8 tlačítek s panel a přijímač hlavy, které musí být rozšířen).

10. Master Volume Encoder Rozhraní.

přejeme vám šťastný nakupování

Štítky: mp3 bluetooth mi, dv6 desce, dítě batoh jednorožec, mp3 přehrávač, diy přehrávač, ibasso, wma mp3 decoder board, mp3 původu, mp3 dekodér dekódování palubě, dotykový displej se.

Parametry

Vyvážené Ven No
Displej Ano
Velikost Displeje 2.0 cm
Baterie Specifikace Externí Napájení
DSP 1
Bluetooth Ano
Styl mp3
Balíček Ano
Rozměry (Šxvxh) 1
Externí Paměť Ano
dac 1
Audio Podpora Formátu OPICE
Typ Úložiště Flash Paměť
Wifi No
Mít Reproduktory nebo ne No
Životnost Baterie < 10 hodin
Číslo Modelu Audio Vstup Nahrávání Rádia Zobrazení Textů
Podporuje FM Ano
Provozní Režim Touch Tone
Funkce fm rádio
Původ KN(Původu)
Podporuje EBook Čtení No
Podporuje Funkce Nahrávání No
Značka HJXY
Materiál Těla Plastové
Signál Šum 45dB

Napsat recenzi

DC5V Vstupní Audio Nahrávání Rádia Zobrazení Textů 4.2 Bluetooth, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 Audio Decoder Board

DC5V Vstupní Audio Nahrávání Rádia Zobrazení Textů 4.2 Bluetooth, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3 Audio Decoder Board

Popis Produktu popis produktu: 1. LCD displej: Je možné zobrazit název Čínské a anglické písně, zkopírujte písně a odpovídající soubory s texty do U disk ve stejnou dobu, a zobrazovat texty přehrávané skladby synchronně. 2.

Související produkty: