Pravé Kůže Pythonu kůže telefon pouzdro pro iphone 11 pro Max X XS Max XR 7 8 plus luxusní Ultra-tenký Kryt Pro iphone 12 pro max.

Pravé Kůže Pythonu kůže telefon pouzdro pro iphone 11 pro Max X XS Max XR 7 8 plus luxusní Ultra-tenký Kryt Pro iphone 12 pro max.

Nový produkt

520.82 Kč

667.84 Kč

-22%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1. Zpět Materiál: 100% Přírodní Kráva Semišové Kůže. 2. Uvnitř Materiál: PC 3. Funkce: Skvělá ochrana před nečistotami, poškrábání a poškození. 4. 100% Ruční Proces, 100% zbrusu nové a kvalitní. 5. Skvělý dárek pro vaše milence, nebo sami. Prosím, nebojte se O Obrázek ukazuje špatný fotoaparát, Když Obdržíte Produkt, Je Perfektní Kombinace S Fotoaparátem Otvor Přesnost Umístění.

★Dongguan Huangjun Kůže Co., Ltd. společnost byla založena v roce 2008,specializuje se na výrobu a zpracování mobilní telefon, kožené pouzdro. Máme vlastní továrna se nachází v Dongguan city,a dělat mnoho OEM objednávky podle našich přání zákazníka. Naše výrobky prodávají velmi dobře a také obdrželi dobrou pověst, doma i v zahraničí pro svou vysokou kvalitu a konkurenceschopné ceny. Vysokou kvalitu produktu a spokojenost zákazníků jsou to, co jsme vždy usilovat. ★ [LANGSIDI] kožená pouzdra byly čistě ruční práce ze 100% pravé hovězí Kůže. Ruce pocit z prémiové kůže je top-grade. Každý kus přírodní kůže má své vlastní žilky a póry, takže textura každého produktu, který obdržíte, je jedinečný. Co se může zdát jako nedokonalost je vlastně to, co dělá to zvláštní. ★ [MULTI-FUNKCE] Jednoduché módní a nenápadný design, ultra-tenký a super tenký bez objemné pocit, v případě, že se vejde do dlaně vaší ruky. Nabízí vaše zařízení snadno dát do a vzít ven. Reproduktor doufám, že je na vrcholu přední, odpovědět na telefonní hovor bez otevření pouzdra. ★ [PŘESNÉ VÝŘEZY] fotit, poslouchat hudbu, nabíjet telefon a používat boční tlačítka, aniž by odstranění případ! Vynikající výřezy nabídnout snadnější přístup do všech přístavů, tlačítek, čidel, reproduktorů a fotoaparátu na vašem telefonu. Sešívané obložení s ruční zpracování vypadá výrazná a vynikající.

Štítky: kryt iphone 11 mužů, iphone 12 mini oreja případě, případ iphon 12 pro, iphone 12 vodotěsné, call iphone 12, charli damelio telefon případě, 6 kůže, iphon 12 pro max., pouzdro pro iphon 12 pro max., iphone 11 mužů.

Parametry

Funkce Heavy Duty Ochranu
Model 9 případy pro iphone 11 případů pro iphone 11 Pro
Model 5 případy pro iphone 7 plus , případy pro iphone 5s
místo původu Dongguan, Čína (Pevnina)
Velikost 4.7
Značka LANGSIDI
Model 6 případy pro iphone xsmax , pouzdra pro iphone 6
Model 2 pouzdro Pro iphone 6s pouzdro Pro iphone 6 pouzdro Pro iphone 7
stav 100% Originální LANGSIDI Značka Telefon Případech
Model 8 případy pro iphone xs , pouzdra pro iphone x
Čas 2019 Nové Příjezdu
Materiál Kůže 100% Pravé Kůže Python
lidé Univerzální Oblek pro Ženy, Dívka, Muži, Děti, Stará
Typ Případy Mobilního Telefonu A Telefonní Příslušenství
Model 4 případy pro iphone 8 plus dívky pouzdro pro iphone x
Kompatibilní Značka Apple iphone
Pokles Lodní Dopravy / Mix Barev Podpora
Balíček LANGSIDI Individuální Box Balení
Model 10 případy pro iPhone 11 Pro Max pouzdro Pro iPhone xr
Model 3 případy pro iPhone 7 mobilních pouzder pro iPhone 7 mobile
Původ KN(Původu)
Design Prostý
Model 1 pouzdro pro iphone x iphone 7 pouzdro Pro iphone 8 plus pouzdro Pro iphone 6s
Kompatibilní iPhone Model iPhone12 Pro Max.
Model 7 případy pro iphone xr , pouzdra pro iphone se

Napsat recenzi

Pravé Kůže Pythonu kůže telefon pouzdro pro iphone 11 pro Max X XS Max XR 7 8 plus luxusní Ultra-tenký Kryt Pro iphone 12 pro max.

Pravé Kůže Pythonu kůže telefon pouzdro pro iphone 11 pro Max X XS Max XR 7 8 plus luxusní Ultra-tenký Kryt Pro iphone 12 pro max.

1. Zpět Materiál: 100% Přírodní Kráva Semišové Kůže. 2. Uvnitř Materiál: PC 3. Funkce: Skvělá ochrana před nečistotami, poškrábání a poškození. 4. 100% Ruční Proces, 100% zbrusu nové a kvalitní. 5. Skvělý dárek pro vaše milence,

Související produkty: