Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty

Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty

Nový produkt

640.90 Kč

Hodnocení 

Více informací

Nástěnka

O Této Komoditě

Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Dámské a Pánské Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty

Velikost Stolu(2-5 CM tolorence):

Materiál:

100% polyester, říkáme, že Polar Fleece, pružné, přizpůsobí ruční praní a machinewash.

Doporučujeme vám si je umýt, než ji nosit poprvé.

1. Díky kvalitní kamera a monitor diffrence, threre mohl být nějaký barevný rozdíl mezi fotografií a reálné zboží, prosím, laskavě poznamenat. Objednávky znamená, že jste se dohodli na tomto bodě, a to je přijatelné.

1. Platby, které mohu použít?

Na naší aplikaci, můžete použít následující platební metody:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Rovnováhu, QIWI, Boleto, ideální, služba przelewy24, SMS Platby v Rusku(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) a www.eldomplus.cz Kapsy.

Na našich webových stránkách (PC), můžete použít následující platební metody:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Bankovní Převod, Webmoney, Yandex.Peníze, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Bankovnictví, Carte Bancaire (Carte Modrá), služba przelewy24, SMS Platby v Rusku (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Platba v Hotovosti (Euroset, Syvaony, ruské Post), a www.eldomplus.cz Kapsy

2. Dozvědět se více platebních pokynů na tento odkaz:

https://helppage.www.eldomplus.cz/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Budeme loď zboží do 3 dnů po ověření platby.

3. Budeme loď na adresu, kterou nechte v pořadí. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší adresu příjemce.

4. Dodací Doba je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. To je průměrná doba dodání. Dodací Doba se může lišit podle všech neočekávaných případech, zejména při nebo blízko dovolenou.

5. Pokud jste neobdrželi zboží do 30 dní od ověření platby je hotovo, prosím padl, kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit to, když byl přijat. Pokud zboží zůstat na své straně více než 7 dní, to je považováno za použité a my nebude souhlasit vrácení a výměna. Náklady na dopravu beared tím, jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ být v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky.

3. Vrátíme vám po obdržení zboží v původním stavu a obalu, tím, že spor. Nebo si může zvolit výměnu tím, že mi poslal zprávu.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

5. Tyto případy jsou vyloučeny vrácení peněz: chyby přiřazení nesprávné přípony adresu, příjemce absens, telefonní číslo dostane žádnou odpověď nebo nesprávné telefonní číslo, vrátit odesílateli, nebo držet na Celnici z důvodu odmítnutí dovážené daně, odmítnout ji vyzvednout na místní Poště.

Budeme udržovat vysoké standardy služeb a usilovat o zákazníka, 100% spokojenost! Zpětná vazba je pro nás velmi důležité. S pozdravem očekáváme, že si nás okamžitě kontaktovat předtím, než dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, takže můžeme vzít správné kroky, aby se vám změnit dojem na nás. Můžete koupit naše zboží znamená, že jste našim přátelům! Upřímně přejeme vám šťastný nakupování!

Štítky: fleece kigurumi, zentai green, kigurumi muži, lollipop těsnění, kigurumi pyžama jack, kigurumi pyžama, baby boy king, modrá kigurumi, kigurumi pro dívky, kigurumi.

Parametry

Název Oddělení Dospělé
Znaky Jack Skellington
Pohlaví Unisex
Typ Zdroje Dovolenou
Číslo Modelu Jack Skellington
Materiál Polyester
Typ Položky Sady
Speciální Použití Kostýmy
Komponenty Kombinézy & Rompers

Napsat recenzi

Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty

Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty

Nástěnka O Této Komoditě Dospělí Polar Fleece Kigurumi Dýňový Král Jack Skellington Dámské a Pánské Onesies Pyžamo Cosplay Kostým pro Halloween a Karneval, Párty Velikost Stolu(2-5 CM tolorence): Materiál: 100%

Související produkty: