5kusů Zahloubení Vrtání Dřeva Vrták Sada Vrtání Pilot Otvory Pro Šroub Velikostí #5 #6 #8 #10 #12 DT7

5kusů Zahloubení Vrtání Dřeva Vrták Sada Vrtání Pilot Otvory Pro Šroub Velikostí #5 #6 #8 #10 #12 DT7

Nový produkt

172.49 Kč

261.25 Kč

-33%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

39980 Hot Prodej Vrták

Funkce a Specifikace speciálně navržené ocelové pult rukáv záhlubníky, nebo proti nudí pilotní díry Nastavitelný pult rukáv hloubka s Allen wrench Standardní hex dříku je rychlá změna kompatibilní Vrtačka a zahloubením pro vruty do dřeva bez změny bitů Vrtání délka může být upravena pro různé délky šroubů jednoduše tím, uvolnění a utažení závrtný šroub

Poznámka: Vzhledem k velikosti ruční měření a cíl měřítko, tam může být trochu odchylka.

Díky za pochopení.

Platba podporujeme následující Platební metody,jako jsou visa,Boleto,Mastercard,West union,webmoney a tak dále. Platba musí být do 5 dnů po objednávce. Pokud jste platbu nebyl úspěšný, prosím, zkontrolujte, zda vaše rozkazy, pokud je stále není vyřešen, kontaktujte nás prosím. Prosím zkontrolujte, zda vaše jméno(Zejména ruské zákazníky), adresu a telefonní číslo, než budete platit, jinak nebudete dostávat balíček.

Přeprava A Doručení

W e listem na lodi ven do 48 hodin po potvrzení platby,než jsme vyslat zboží vám zašleme zprávu v www.eldomplus.cz.prosím, zkontrolujte si to. W e podpora mnoha způsobů dopravy.Normálně, balíčky budou doručeny ve lhůtě 45 dnů. Sledovat svůj pakages, prosím, navštivte Teplé tipy: Za účelem snížení hmotnosti, tak, že ceny jsou přiměřené, všechny naše výrobky tak daleko, jak je to možné, nepoužívat vnější balení box, pokud málo citlivé na použití výrobků mimo balení.

Návrat A Vrácení Peněz

Jestli nejste spokojeni s našimi výrobky, prosím, kontaktujte nás včas. I f potřebujete vrácení peněz nebo vrácení, kontaktujte nás, budeme s vámi jednat do 48 hodin.

Zpětnou vazbu, Pokud máte jakýkoliv dotaz týkající se našich produktů,prosím neváhejte nás kontaktovat,budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl. jste spokojeni s naším výrobkem,prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový zpětnou vazbu a nějaké fotografie z našich produktů,díky.

Štítky: tin případě občerstvení, supra boty sleva, tin čokoládové barvy, kryt na mobil honor x8, plechový box mickey mouse, usb magnetický macbook, timon pumbaa džungle, tkané slámy černobílá, kryt telefonu iohone x.

Parametry

Funkce 6 Rychlá Změna Dřevozpracující Elektrické Nářadí
Hmotnost Balení 0.1kg (0.22lb.)
Funkce 1 #5 #6 #8 #10 #12 Zahloubení Vrták
Značka DTBird
Velikost Balení 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Použití Dřevo Vrtání
Původ KN(Původu)
Typ Jednotky kus
Funkce 5 Rychlořezné Oceli
Materiál Rychlořezné Oceli
Funkce 3 rim Šroub #5 #6 #8 #10 #12
Funkce 2 Rychlá Změna 1/4" Šestihranná Stopka
DIY Dodávky Zpracování dřeva
Délka 12
Typ Zahloubení Vrták
Funkce 4 Counter Vrtání Šroub Dřevoobráběcí Nástroje
Číslo Modelu HSS Zahloubením 5ks Sada vrtáků

Napsat recenzi

5kusů Zahloubení Vrtání Dřeva Vrták Sada Vrtání Pilot Otvory Pro Šroub Velikostí #5 #6 #8 #10 #12 DT7

5kusů Zahloubení Vrtání Dřeva Vrták Sada Vrtání Pilot Otvory Pro Šroub Velikostí #5 #6 #8 #10 #12 DT7

39980 Hot Prodej Vrták Funkce a Specifikace speciálně navržené ocelové pult rukáv záhlubníky, nebo proti nudí pilotní díry Nastavitelný pult rukáv hloubka s Allen wrench Standardní hex dříku je rychlá změna kompatibilní Vrtačka

Související produkty: