Brzdové Spojkové Páčky pro DUCATI SCRAMBLER-2018 Motorka Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky

Brzdové Spojkové Páčky pro DUCATI SCRAMBLER-2018 Motorka Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky

Nový produkt

625.03 Kč

833.23 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Brzdové Páky Spojky forDUCAT jsem SCRAMBLER 2015-2018 Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky Profesionální náhradní díly pro motocykly a samolepky dodavatele,může velkoobchod všechny položky, pokud budete potřebovat, prosím, kontaktujte mě pro slevu objednávky. Nastavitelný 6 Kliknutí Řídítka Gripy Skládací Výsuvný Brzdové Páky Spojky. 100% Zbrusu Nový,Originální Design. Barva jako obrázky show,také může nabídnout na míru-made service. 6 kliknutí jsou nastavitelné,vhodné pro jakoukoliv jeden pro pohodlné závodění. Kvalitní motocykl modifikace příslušenství. Podrobnosti o brzdové a spojkové páčky zpětnou Vazbu, Prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům Zásilku, Když umístíte objednávku, prosím, vyberte způsob dopravy a platit za objednávky včetně poštovného zdarma. Dobře bude odeslání zboží do 2-7 dnů jakmile bude vaše platba je dokončena. Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky , makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel. Výnosy Jsme v našich silách, aby sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme. My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží do 15 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty. Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Štítky: řídítka scrambler, peterbilt, upevněte motocykl brzdy, Ducati monster 821, ducati scrambler nálepka, 125 pcx, scrambler, ducati scrambler, kryt ducati, xt1200z.

Parametry

Značka kodaskin
Obutí motocykl páky
Umístění Brzdové A Spojkové Páčky
Motobike, Aby DUCATI
Původ KN(Původu)
Materiál Hliníkové Slitiny

Napsat recenzi

Brzdové Spojkové Páčky pro DUCATI SCRAMBLER-2018 Motorka Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky

Brzdové Spojkové Páčky pro DUCATI SCRAMBLER-2018 Motorka Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky

Brzdové Páky Spojky forDUCAT jsem SCRAMBLER 2015-2018 Nastavitelný Skládací Výsuvný Motocykl Páky Profesionální náhradní díly pro motocykly a samolepky dodavatele,může velkoobchod všechny položky, pokud budete potřebovat, prosím, kontaktujte

Související produkty: