PULUZ 10.2 palcový LED Selfie Prsten Světla S Fordable Lehký Stojan Live Stream Youtube Vlogging Světelné Soupravy A Bluetoot Dálkové ovládání

PULUZ 10.2 palcový LED Selfie Prsten Světla S Fordable Lehký Stojan Live Stream Youtube Vlogging Světelné Soupravy A Bluetoot Dálkové ovládání

Nový produkt

688.93 Kč

918.64 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1. LED prstencové světlo může být namontován na držáku a vzít kamkoliv, také to může být odstraněn ze stojanu kdykoliv, stativ kulová hlava může 360 stupňů rotující můžete zdarma nastavit do libovolného úhlu.

2. Prsten, světlo je vyrobené z 80ks úspora energie LED korálky, odvod tepla je vynikající, konstantní proud disk a barvy high color rendering, změkčit světlo a zlepšit tón pleti při fotografování portrétů.

3. 3 barvy osvětlení režim nastavitelný jas displeje pro váš výběr, můžete nastavit barvu a jas velmi snadno, dobrý jas lze dosáhnout bez instalace extra barevné filtry. Tři barvy z měkké přírodní světlo rozsvítí vaši krásu v různých příležitostech.

4. USB porty mohou být použity s různými zařízeními, jako jsou připojte hostitelský počítač, notebook, mobilní napájení a USB nabíječka. Budete moci vychutnat LED prstencové světlo kdykoliv zdarma.

5. Lehký a přenosný design: Pohodlné použití a nést když jste na cestách, nebo pracují venku atd.

6. Telefon svorky vhodné pro mobil šířka 6-9.5 cm.

7. Rozsáhlé aplikace: To je široce aplikovány na venkovní foto světlo, vyplňování světlo uvnitř, portrét, módní, reklamní fotografie, natáčení videa apod.

8. Když LED prstencové světlo je na, stiskněte a podržte tlačítko ON/OFF, dokud indikátor bliká. V této době, zadejte zpoždění vypnutí režimu zpoždění jednu minutu.

9. Teleskopické skládací stolní držák design, pohodlné skladování a přenášení.

Seznam Balíček

1. Kroužek LED světlo 1 x

2. Kolo základní držák 1 x

3. Flexibilní rameno telefonní svorky x 1

4. Drát ovládání x 1

5. Bluetooth Selfie Závěrky x 1

6. Skladování taška x 1

7. Barva balení box 1 x

1. Jsme loď na www.eldomplus.cz adresu pouze. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa v účtu www.eldomplus.cz je uzavřeno s vaší doručovací adresu, než budete platit. 2. China Post Obyčejné Malé Paket Plus, doprava zdarma, může být pouze sledován v Číně, ale bez detailu, sledování informací ve vaší zemi. Pokud chcete registrovaných způsob dopravy, prosím, vyberte China Post Air Mail nebo www.eldomplus.cz Standardní Poštovné, které stojí kolem $2. 3. Obvykle budeme loď objednávky vám do 3 pracovních dnů poté, co vaše platba je potvrzena www.eldomplus.cz. 4. Pokud jste neobdrželi vaši objednávku do dodací lhůty, nebo, pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás. Odpovíme vám během jednoho pracovního dne. 5. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň. Tyto poplatky nejsou zahrnuty do ceny produktu a náklady na dopravu.

12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

1. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité a všechny kupující. Věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. 2. Nabízíme vždy kvalitní výrobek za konkurenční ceny a poskytovat dobré služby pro vás. 3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální (3 hvězdičky) nebo negativní (1-2 hvězdičky) zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat si mít šťastný zážitek z nakupování zde. Děkuji!!!

Štítky: prsten světla jednoduchý, twitch stream světlo, selfie prsten světla, prsten, světlo stálý, vlog, svítidlo led prsten, styke led světlo, lampa stream, oprava lehký stojan, selphy prsten světla.

Parametry

Balíček Ano
Vhodné Pro Live Stream a Make-up
Fitable Telefon Video Vlogging Pro iphone/xiaomi
Fit Pro bogger
Barevná Teplota Bi-barva 3200K-5600
Certifikace ROHS
Značka PULUZ
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

PULUZ 10.2 palcový LED Selfie Prsten Světla S Fordable Lehký Stojan Live Stream Youtube Vlogging Světelné Soupravy A Bluetoot Dálkové ovládání

PULUZ 10.2 palcový LED Selfie Prsten Světla S Fordable Lehký Stojan Live Stream Youtube Vlogging Světelné Soupravy A Bluetoot Dálkové ovládání

1. LED prstencové světlo může být namontován na držáku a vzít kamkoliv, také to může být odstraněn ze stojanu kdykoliv, stativ kulová hlava může 360 stupňů rotující můžete zdarma nastavit do libovolného úhlu. 2. Prsten, světlo

Související produkty: