4KS VSTŘIKOVAČŮ PALIVA cylindr ADAPTÉRY PRO Honda Civic CR-V, B/D Motory řady D16 B16 H22 F22

4KS VSTŘIKOVAČŮ PALIVA cylindr ADAPTÉRY PRO Honda Civic CR-V, B/D Motory řady D16 B16 H22 F22

Nový produkt

83.32 Kč

104.21 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

1. PERFECT fit, snadná instalace, dělá vaše auto svěží a cool vzhled.

2. Vyroben z odolného materiálu , má lepší hustota konzistence a vytrvalost. NIC jako ty vyrobené z recyklovaného.

3. Výroba z jemné plísně, méně otřepů, mnohem více plochý a hladký povrch.

Zprávu nám, pokud máte nějaké dotazy o kompatibilitě

Funkce

Pozornost:

1. Zkontrolujte, prosím, pečlivě po obdržení, pre-instalace je nutná, protože jakmile část těla je malován nebo upravené/vrtané/lepené, návrat bude uzavřena okna.

2. Důrazně doporučujeme, aby instalace musí být provedena profesionálními lidmi.

Hodí následující vozidla

Pro 1990-2001 Acura Integra (Všechny Modely)

Pro 1992-2000 Honda Civic Si

Pro 1994-1997 Honda Delsol Si VTEC

Poznámky:

Prosím, zkontrolujte tabulku kompatibility, položka specifika, telefonní čísla, stejně jako popis produktu, aby zajistily, tohle je ten správný díl pro vaše vozidlo.

Instrukce není v ceně. Profesionální instalace je vždy doporučeno.

Obsah Balení

VSTŘIKOVAČE PALIVA cylindr ADAPTÉRY X1

O Platby & Dodací přijímáme všechny platební metody, které jsou uvedeny u www.eldomplus.cz na celém Světě Lodní. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) věnujte, Prosím, za vaši objednávku,Pak budeme loď veškeré zboží dle objednávky najednou Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa Musí Odpovídat vaší Dodací adresu. Obvykle trvá 10-25 pracovních dní, aby NÁM zemích EU; 20-60 dní pro zbytek světa. Pokud nechcete dostávat váš pozemek po 45 dnů, prosím, kontaktujte nás a my vám zkontrolujte, zda se náš zástupce. Pokud nechcete dostávat po 60(Brazílie-90) dnů, budeme vydávat náhrady. Prosím, zkontrolovat položky při dodání, pokud je poškozen, prosím, laskavě přijměte to a neprodleně nás kontaktujte. Uděláme potvrzení a odeslání vám nový jeden. O Rturn A Vrácení peněz do 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dnů vrátit to od data, kdy obdržel. Pokud položka je ve svém držení více než 7 dnů, bude považováno za použité a MY NEBUDE VYDALI VRÁCENÍ peněz NEBO VÝMĚNU na vás. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše číslo objednávky. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval. O Záruka Všechny výrobky mají 12 měsíců záruka od naší prodejny. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz! O Zákazníka Zpětná vazba Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše Podnikání je vývoj,Takže prosím, nechte zpětnou Vazbu 5 Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty,Díky moc. Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu, aniž by mluvit k nám,prosím neváhejte a Kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém.Zpětná vazba je náš život,před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu,prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení,Budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné,předem Děkuji za vaši trpělivost.

Štítky: palivové honda, čr v roce 2008 případ, hliníkové klobouk, honda cr 500r, kšiltovka honda, d16, vstřikovače, čas d16 honda, gamakatsu háček, dala honda.

Parametry

Položka Délka 16.5mm
Šířka Položky 10.6mm
Typ Materiálu Hliníkové Slitiny
Speciální Funkce VSTŘIKOVAČE PALIVA CYLINDR ADAPTÉRY
Původ KN(Původu)
Položka Výška 23.6mm
Hmotnost Položky 0.1KG
Výrobce Číslo Dílu NIC

Napsat recenzi

4KS VSTŘIKOVAČŮ PALIVA cylindr ADAPTÉRY PRO Honda Civic CR-V, B/D Motory řady D16 B16 H22 F22

4KS VSTŘIKOVAČŮ PALIVA cylindr ADAPTÉRY PRO Honda Civic CR-V, B/D Motory řady D16 B16 H22 F22

1. PERFECT fit, snadná instalace, dělá vaše auto svěží a cool vzhled. 2. Vyroben z odolného materiálu , má lepší hustota konzistence a vytrvalost. NIC jako ty vyrobené z recyklovaného. 3. Výroba z jemné plísně, méně otřepů,

Související produkty: