Auto Skládací Bin Bag Box

Auto Skládací Bin Bag Box

Nový produkt

166.86 Kč

Hodnocení 

Více informací

Skládací odpadkový koš, strečink, přenosné úložiště. Vysoce kvalitní plast, tlusté a těžké. Napůl složené, ústí hlavně může být natažené v libovolném Úhlu. s dostatečnou materiálů, skládání a táhnoucí se až desítky tisíc krát.

High-density kbelík, 4L vody, odolné a vodotěsné. Skládací lopaty, ne jen popelnice. Opakované skládání a natahování. Skládací, nezabírá místo.

To může sloužit jako úložný box pro mnoho druhů zboží.

Použitelné pro mnoho scénářů .

Lze složit skladování , nezabírají prostor . Specifikace : Velikost: 19x19x22cm. Hmotnost: 200g. Kapacita: 4L. Materiál: PP. Balení?Obsahuje: 1 x Auto Skládací Bin Bag Box. Poznámky: Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotkách.

Štítky: odpadky diy recyklace popelnice, koš na prádlo izgara, bin koše, tkaniny plastový kbelík, kompost, venkovní nábytek vybavení, olla camping plynu, míč pro mytí, skládací karty box, kbelík autosedačky.

Parametry

Materiál Plastové
Struktura Další
Tvar KOLO
Typ Skladovací Kbelík

Napsat recenzi

Auto Skládací Bin Bag Box

Auto Skládací Bin Bag Box

Skládací odpadkový koš, strečink, přenosné úložiště. Vysoce kvalitní plast, tlusté a těžké. Napůl složené, ústí hlavně může být natažené v libovolném Úhlu. s dostatečnou materiálů, skládání a táhnoucí se až desítky

Související produkty: