Lusya SA9023A + ES9018K2M USB Přenosný hi-fi DAC Externí Zvukové Karty Dekodér Pro Počítače Android D3-002

Lusya SA9023A + ES9018K2M USB Přenosný hi-fi DAC Externí Zvukové Karty Dekodér Pro Počítače Android D3-002

Nový produkt

479.89 Kč

685.59 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

USB přenosný hi-fi DAC horečka externí zvukové karty

Vlastnosti:

Velikost: 60*17*7mm

Barva: Hliníková Stříbrná

Vstup: Počítač, Telefon USB OTG Set-Top-Box ( poznámka:Každý telefon má jinou kompatibilitu a nelze zaručit, že každý telefon bude pracovat, ale bude počítač pracovat. Telefon musí to vyzkoušet na své vlastní.)

Výstupní amplituda: 1.5 Vrms

Analogový výstup: 3,5 mm audio

Vzorek poměr: 24bit/96KHZ

Poměr signálu k šumu: 93 db

Harmonické zkreslení:

Proč bez zvuku? 1. Vložte USB port počítače, aby se automaticky nainstalovat ovladač. Po instalaci, může být zvuk hrál. 2. Zkontrolovat, zda je připojen do zvukové karty. #Pokud váš počítač není automaticky spínač, ovládací panely - zvuk jeden zvukový Spínač jednou a můžete # 3. Jít do Ovládací Panely - Sonar - Audio a změnit všechny výchozí zvukovou kartu USB. 4. Zapněte software pro uzavření píseň, a pak otevřete ji, nechat software re-určit K zvukovou kartu, nebo jít do software možnost - audio na výchozí hodnoty Změnit na USB zvuková karta • Proč zvuková karta přehřívá? USB zvuková karta je nezávislá zvukové karty, která obsahuje čipy uvnitř, takže to bude generovat teplo a nebude mít vliv na použití. USB rozhraní by měly používat 2.0 pryč. Rychlost rozhraní, abnormální provoz bude topení zdi velké. O mobilní telefon OTG, pokud jste připojeni k telefonu se systémem Android, kompatibilita je problém. Ne každý telefon podporuje externí dekódování ,a To je škoda, že někdy, když firmware mobilního telefonu je aktualizován, původní support není podporován. kromě toho, to je také spojené s mnoha aplikací. I když to může být úspěšně záplatované, to nemůže vyřešit problém volání. Android telefony mohou výstup zvuku i v případě, že připojení k externímu dekodéru pomocí USB, ale to je vážný problém pro uživatele, které nepodporují nahrávání vstup. To znamená, že pokud budete používat svůj mobilní telefon připojit k dekodéru poslouchat píseň, pokud se vám hovor, I když používáte sluchátka s MIKROFONEM, můžete na ni odpovědět. Musíte také použít váš telefon MIKROFON zvednout hlas mluvit. V této době, nejvhodnější je odpojte dekodér. Podpora OTG funkce na mobilní telefon, OTG kabel s napájením verzi, protože ES9018 K2M má přísné požadavky na napájení ( nejprve hrát hudbu a znovu ji připojte) Některých počítačích je třeba Zakázat ZVUKOVÉ ZAŘÍZENÍ USB a poté jej použít.

Balíček:

1KS SA9023A + ES9018K2M DAC USB portable

Štítky: es9038q2m rady, dac usb, černá poleva, audio auto, ak4493, ios usb audio rozhraní, dac, 300b psvane, ak4497, Kawasaki.

Parametry

Certifikace NIC
Poměr odběru vzorků 24bit/96KHZ
Typ Hi-fi DAC horečka externí zvukové karty
barva Hliník Stříbrný
Vstup Počítače/Android Set Top Box
Styl Externí Zvukové Karty
Programy Další
Wight 10g
Značka LUSYA
Balíček Ano
Napájení typ USB
Velikost 60*17*7mm
Audio port 3,5 mm
Maximální Výkon Na Jeden Kanál NE MOC
Číslo Modelu SA9023A + ES9018K2M
Frekvenční odezva 20 HZ--20 KHZ
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Lusya SA9023A + ES9018K2M USB Přenosný hi-fi DAC Externí Zvukové Karty Dekodér Pro Počítače Android D3-002

Lusya SA9023A + ES9018K2M USB Přenosný hi-fi DAC Externí Zvukové Karty Dekodér Pro Počítače Android D3-002

USB přenosný hi-fi DAC horečka externí zvukové karty Vlastnosti: Velikost: 60*17*7mm Barva: Hliníková Stříbrná Vstup: Počítač, Telefon USB OTG Set-Top-Box ( poznámka:Každý telefon má jinou kompatibilitu a nelze

Související produkty: