Baby girl oblečení nová žena dítě svetr dětské kostkované tisk pletené oblek svetr dívky teplý svetr sukně dva kus

Baby girl oblečení nová žena dítě svetr dětské kostkované tisk pletené oblek svetr dívky teplý svetr sukně dva kus

Nový produkt

294.45 Kč

372.76 Kč

-21%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Informace o produktu Název Produktu:Dětské Jarní a Podzimní Dívky Nový Teplý Svetr Pletené zboží + Stovky Pomačkané Sukně Set Dětské Kostkované Pletený Svetr dvoudílná Sada Číslo Výrobku: Svetr pletený top + vráskám sukně Výrobek Materiál: Bavlna+Polyester Barva: Černá, Červená Velikost: 90-100-110-120-130

Vlastnosti produktu: Mikiny, Kalhoty Délka Krátké Středně Dlouhé Tloušťky Tenké Mírné Tthick Měkká Tvrdá Středně Měkká Mytí Způsob praní v pračce nebo ruční mytí Teplou Rychlé Vhodný věk: 2-3 roky starý a 4 roky staré a 5 let staré a 6 let a 7-8 let

Prosím, odkazovat na velikost grafu zvolit vhodnou velikost VELIKOST Délka Hrudník délka Sukně Navrhované Věku 7/90 38 30.2 29 2T 9/100 40 31.2 31 3T 11/110 42 32.2 33 4T 13/120 44 33.2 35 5T 15/130 46 34.2 37 6-7T 1. Poznámky: Prosím, dovolte 2-3cm rozdíly vzhledem k ruční měření. Informace o velikosti Velikost 90bust=60CM,Délka=38CM,Naznačují, for2T Velikost 100bust=62CM,Délka=40CM,Naznačují, for3T Velikost 110bust=64CM,Délka=42CM,Naznačují, for4T Velikost 120bust=66CM,Délka=44CM,Naznačují, for5T Velikost 130bust=68CM,Délka=46CM,Naznačují, for6-7T 90=(2TYears) 100=(3TYears) 110=(4TYears) 120=(5TYears) 130=(6-7TYears) (pro o 2T-7T Let) ( Můžete si vybrat velikost, co chcete)

K RUKÁM

Prosím, kontaktujte mě informovat svůj oblíbený styl, takže můžu uspořádat zboží pro vás dříve, někdy, tam jsou všechny styly JSOU NA SKLADĚ, takže prosím, kontaktujte mě dříve, než si místo pořadí.Nebo nechat více další styl čísel pro mě, v případě, že je nějaký styl na skladě. Prosím, laskavě informováni, nemůžeme předpokládat dodatečné dovozní daň ve vaší counrtry, nedávají špatné zpětné vazby, protože to. Děkuji moc!!!

DOPRAVA

Všechny položky bude loď v 1-3dny od dokončení platby. Obvykle Jsme loď položky přes China Post Air Mail . Budeme balení zboží ve velmi bezpečný a pevný balík. Je to bezpečné ! A nemusíte platit za kurýra.To bude stát 10-20days . Pokud se chcete dostat zboží naléhavě, vyberte si prosím jiný vyjádřit způsobem, jako je FedEx, DHL nebo TNT atd. Máme profesionální přepravní agent, cena je také dobrá! Ale budete muset zaplatit za dodatečné přepravní náklady.

Platba

Akceptujeme následující způsoby platby:

Alipay Escrow ,T/T a Western Union, vyberte si co se vám líbí,ale Úschovy je velmi vítaná .

Politika

Pozitivní zpětná vazba bude automaticky vlevo na kupujícího, jakmile jste opustili postive zpětnou vazbu na náš systém.

Prosím, kontaktujte nás, pokud tam je nějaký problém s výrobkem. Jsme zde, abychom pomáhali a vyřešit případné problémy, které mohou nastat.

Prosím, nenechávejte negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, aniž kontaktujte nás, protože www.eldomplus.cz neumožňuje výběry z jakýchkoliv důvodů.

Pokud se vám to zanechat negativní zpětnou vazbu, aniž by nás obrátíte problému, bude považováno za konečné řešení a žádné další kontakt nebo e-mailovou odpověď bude poskytnuta.

Děkuji Vám za vaše pochopení a kooperace.

O Nás

máme stovky různých módních návrhů a my jsme dostatečně připraveni zboží!

Ujišťujeme vás, že uděláme vše, co bude v lidských silách, aby se váš zážitek skvělý. Jsme přátelské parta lidí, kteří věří v laskavost a respekt. Léčíme každý zákazník s péčí a my jsme pochopili, že jediná věc, která vám přinese zpět do našeho obchodu je, jak se chováme.

Protože jsme v on-line prodeje dáváme přednost, aby se vaše otázky prostřednictvím e-Mailů. Jsme velmi rychle v reakci na naše zákazníky a to nejen před prodejem, ale určitě po prodeji také. Jsme rychlí dopravci. Určitě bude vidět všechny ty dobré věci, když se podíváte na naši zpětnou vazbu od spokojených kupujících.

Pokud nemůžete najít odpovědi na vaše otázky, kontaktujte nás e-mailem.

Všechny e-maily budou zodpovězeny během 12-24 hodin. Můžete nás e-mail o víkendu,můžeme vždy pracovat pro vás kdykoliv!

Pojištění

Kupující jsou odpovědné za jakékoli pojištění se cítí, je nutné.

Náhrada

Výměna Pouze

1. Pokud nejste spokojeni se svým nákupem, můžete vyměňovat položky.

Kupující je odpovědný za všechny další přepravní poplatky.

2. Kupující je povinen nás kontaktovat do 3 dnů od doručení, pokud chtějí

výměna vadné nebo nesprávně dodané položky.

Zpětná vazba

Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Jsme

bude pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.

Štítky: puff rukáv svetr, hedvábný svetr ženy, fleece sukně, kolena délka spodničky, modrá spodnička, fuzzy pletený svetr, sparkle rolák, rainbow stripe svetr pro ženy, black pearl svetr, růžová sukně ženy.

Parametry

Styl Novinka
Typ Položky Sady
Název Oddělení Děti
Materiál Rayon
Značka YIzhongxiaoyao
Pohlaví Holky
Rukáv Styl Puff Sleeve
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Číslo Modelu YX2020
Límec O-Krk
Svrchní Typ kabát
Vzor Typu GEOMETRICKÉ
Typ Closure Svetr
Délka rukávu(cm) Plné

Napsat recenzi

Baby girl oblečení nová žena dítě svetr dětské kostkované tisk pletené oblek svetr dívky teplý svetr sukně dva kus

Baby girl oblečení nová žena dítě svetr dětské kostkované tisk pletené oblek svetr dívky teplý svetr sukně dva kus

Informace o produktu Název Produktu:Dětské Jarní a Podzimní Dívky Nový Teplý Svetr Pletené zboží + Stovky Pomačkané Sukně Set Dětské Kostkované Pletený Svetr dvoudílná Sada Číslo Výrobku: Svetr pletený top + vráskám sukně Výrobek

Související produkty: