Dívky Balerína Balet Taneční Šaty Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Kostým, Děti, Dovednost, Nosit Dobré Tylu

Dívky Balerína Balet Taneční Šaty Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Kostým, Děti, Dovednost, Nosit Dobré Tylu

Nový produkt

216.56 Kč

254.77 Kč

-14%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Valchirly Dělá Život krásným Funkce Set obsahuje: 1 ks Baletní Trikot Šaty Stav: Nové s tagem Materiál: Vysoce kvalitní Bavlna, Spandex,Polyester Vachirly Děti, Dívky, Strana Tylu Balet Tanec Nosit Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Šaty Kostým *Super roztomilý baletní trikot šaty s tylu sukně *používáme Vysoce kvalitní bavlny pro živůtek část, více měkčí a více odolné vůči vodě *Unikátní design křížem krážem v zádech, super roztomilý člověk *Dívky a děti budou milovat to moc *určen Výhradně pro tanec a Milovníky baletu *Vhodné pro batole a dívky od 2 do 11 let *Ideální pro balet, tanec, gymnastika, sport, divadla atd. *Studené vodě, perte ručně jemným čisticím prostředkem Vlastní objednávky mohou být provedeny. Logo může být uveden na šaty. Prosím, pošlete nám zprávu na detaily. Váš dotaz bude odpověděl do 24 hodin. Díky. Velikost Velikost: 2-11 Let/Tag #4-12 Tabulka Velikostí: navrhl, věk je jen pro váš odkaz.pokud vaše dívka je těžší nebo silnější,můžete si vybrat jednu velikost místo.Měření je znázorněno v grafu velikosti viz bod měření, ne těla.Prosím, zkontrolujte, zda velikost pečlivě před objednáním,děkuji za pochopení.

Tag ne.

Poprsí

Rameno k rozkroku

Doporučujeme Věku

Doporučujeme Výška

4

51cm

46cm

2 až 4 let

90-105cm

6

54.4 cm

49.2 cm

4 až 5 let

105-115cm

8

57.8 cm

52.4 cm

6 do 7 let

115-125cm

10

61.2 cm

55.6 cm

8 až 9 let

125-135cm

12

64.6 cm

58.8 cm

10 až 11 let

135-145cm Konstatuje, Že velikost se měří ruce, prosím, dovolte drobné chyby měření. Foto barvy by mohly být trochu odlišné od skutečného výrobku v důsledku barevný displej různé monitory. Trikot Aplikace Máme různé barvy pro váš výběr.trikot je dobré pro odůvodnění, tanec,balet,gymnastika,cvičení,sport a fitness,narozeniny a párty, dárek,Vánoce a Halloween,show, hry a výkon,zápas, soutěž a hospodářskou soutěž,tým a skupina actvities.vyhrát volby, krásu a zdraví. Vlastní objednávky mohou být provedeny. Vítejte na odeslat dotaz. Díky. Trikot Mytí mytí Rukou, doporučeno s jemným čisticím prostředkem,ne bělidlo,pověsit na suché Ukázat Produktů

Informace o modelu

Jméno: Elana

Výška: 136 cm

Věk: 9

Velikost: 10

Hmotnost: 28kg

Kontakt Pokud máte zájem o naše produkty,pls, neváhejte a kontaktujte nás. Vlastní objednávky mohou být vyrobeny a logo může být uveden na šaty. Můžete zanechat zprávu o vaše dotazy a vaši e-mailovou adresu, budeme vás kontaktovat s vámi do 24 hodin.Všechny vaše dotazy jsou vítány. Zpětná vazba Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Pokud jste spokojeni s našimi položky a služby, Prosím, dejte nám 5 hvězdiček zpětnou vazbu. Děkuji moc. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás,před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Můžeme společně pracovat na vyřešení jakéhokoli sporu. Máte-li jakékoli další otázky,pls zanechte zprávu a vaši e-mailovou adresu a pak jsme vás bude kontaktovat s vámi do 24 hodin.

Přijaté Položky

Spokojeni

Nespokojený

5-Hvězdičkový

Kontaktujte nás

Tam je časové pásmo

rozdíl a my vám odpovíme

vás do 24 hodin.

Detailní hodnocení na této transakci

Jak přesný byl popis produktu?

Jak spokojeni jste s prodejcem je komunikace? Jak rychle se prodávající dodat zboží?

Velmi Přesné

Velmi Spokojen, Velmi Rychle

Jak mohu převzít balík?

Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí

vaše sledování number:www.17track.net/en(Kopírovat

do prohlížeče otevřít)

Štítky: velikost boty e, balerína kostýmy, baletní šaty dívka, muž balerína kostým, balerína šaty, baletní kostým, balerína šaty baohulu, balet, balet tutu, baletní byty 42 velikost ženy.

Parametry

Číslo Modelu VA035-T
Styl Roztomilý
Materiál Bavlna, Lycra,polyester
Vlastní Ano, vlastní design a tisk mohou být vyrobeny
Jméno Dívky Baletní Trikot Klasické Taneční Tutu Holky Kombinézu Tanec
Fetures Strečové, Prodyšné, Měkké, Pohodlné
Použití Balet Taneční Šaty, Party Šaty,taneční, gymnastická cvičení, jeviště
Taneční Typ balet
Značka VALCHIRLY
Velikost 4,6,8,10,12
Design S Kalhotky
Pohlaví Děti, Dívky, Děti
barva černá,levandule,modré,růžové,červené

Napsat recenzi

Dívky Balerína Balet Taneční Šaty Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Kostým, Děti, Dovednost, Nosit Dobré Tylu

Dívky Balerína Balet Taneční Šaty Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Kostým, Děti, Dovednost, Nosit Dobré Tylu

Valchirly Dělá Život krásným Funkce Set obsahuje: 1 ks Baletní Trikot Šaty Stav: Nové s tagem Materiál: Vysoce kvalitní Bavlna, Spandex,Polyester Vachirly Děti, Dívky, Strana Tylu Balet Tanec Nosit Gymnastika Trikot Tančící Baletka Tutu Šaty

Související produkty: