Reolink IP kamerový Systém 16ch PoE NVR & 8 KS 4K Ultra HD PoE IP Kamery Dohled NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

Reolink IP kamerový Systém 16ch PoE NVR & 8 KS 4K Ultra HD PoE IP Kamery Dohled NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

Nový produkt

15 016.76 Kč

17 666.81 Kč

-15%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Objednávky z DE, UK skladu může dostat fakturu s DPH. Prosím, kontaktujte nás, pokud budete potřebovat.

Aplikovat na Více Příležitostech

RLK16-800D8

4K Ultra HD, Lepší v Detailech

4K Ultra HD (8MP, 3840 x 2160) přináší téměř 4 krát jasněji než 1080p. Tato vynikající souprava může zobrazit nejjemnější detaily klíče v živosti, i když digitálně přiblížit tak, že každá nejasnost v video záběry, které jste potkali předtím, než je vymazán.

Vidět Skrz Temnotu

Na 18pcs výkonné infračervené Led diody v každém 4K bezpečnostní kamera přinést až 30 metrů noční vidění v super přehlednost. A co víc, pokročilé 3D-DNR technologie výrazně snižuje hladinu hluku, zajištění jasnější, ostřejší a hladší noc výkon. Mohou zachytit každý pohyb potenciální zloděje nebo zlobivé plot-jumping zvířata v noci v ostré a bez šumu detaily.

24/7 Monitorování a Nahrávání, NVR Nikdy Nespí

Tento 16ch 4K PoE NVR bezpečnostní kamerový systém podporuje simultánní živé krmivo a 24/7 nahrávání pro všechny kamery. D800 bezpečnostní IP kamera nemůže nahrávat pouze jen motion klipy, ale také každou minutu, co se stalo. Když něco abnormálního je detekován, budete se dostat oznámení okamžitě. Budete nikdy nic nezmeškáte.

Re-nainstalován HDD můžete Změnit, aby Více Úložného prostoru

RLK16-800D8 je s pre-nainstalovány 3TB HDD. Pokud chcete ještě větší úložiště, můžete změnit 3TB HDD na 2 KS 4TB HDD, podpora až 8TB.

PoE – Snadné Nastavení, Dokonce i pro Začátečníky

Skutečné plug and play bezpečnostní systém! Je funkce PoE (Power over Ethernet), s jeden síťový kabel pro připojení jednotlivých IP kamer do NVR jak pro napájení a přenos video signálů. Snadné zapojení – kabelový proces nemůže být jednodušší pro KUTILY a začátečníky.

Vzdálené Prohlížení, Kdykoliv a odkudkoliv

Vzdáleně zobrazit ip kamer prostřednictvím bezplatné Reolink Aplikace na vašem mobilním zařízení, zdarma Reolink Klienta na vašem počítači, webové prohlížeče (IE, Google Chrome, Microsoft Edge, Safari, Firefox, atd.).

Zaměřit se na Oblasti, Které Záleží

Můžete označit příslušné oblasti pro detekci pohybu osvobodit se od falešných poplachů. Když někdy detekci pohybu se spustí, budete dostávat okamžitá upozornění e-mailem s fotkami a APLIKACE alarm tlačil tak, že příslušná opatření budou přijata.

Smart Motion Upozornění

Tento 4K 8MP bezpečnostní kamera může detekovat pohyb a upozorní vás okamžitě prostřednictvím oznámení push, e-maily, upozornění nebo bzučák. Můžete přizpůsobit všechny druhy upozornění, aby se vešly vaše potřeby.

Nastavení Detekce Pohybu, a Rozvrh pro NVR

Detekce pohybu na Nvr je povoleno celou dobu ve výchozím nastavení, uživatelé mohou naplánovat, kdy detekce pohybu bude fungovat a když ne podle skutečné potřeby.

Přehrávání videa -- Připomeňme si Události a Okamžiky

Přehrávání funkce tohoto Reolink RLK16-800D8 umožňuje, abyste věděli, celé události. *Replay významné důkazy, nebo vtipné video záznamy. *Můžete rychle vyhledat jakékoliv události, která se stala kdykoliv. *Časovač osa design v rámci rozdělené obrazovky dělá to výhodné pro vás, aby se svobodně vrátit do různých dnů, hodin, minut nebo vidět události, které jste vynechal.

Práce s Reolink Wi-fi Fotoaparát

RLN16-410 může dokonale fungovat s Reolink PoE kameru pro 24/7 nahrávání, detekce pohybu, živé zobrazení, přehrávání a další funkce. A to také podporuje práci s Reolink wi-fi fotoaparát, pokud jsou ve stejné síti LAN.

Záznam Zvuku

Tam je vestavěný Mikrofon ve fotoaparátu D800. Můžete slyšet zaznamenaný zvuk při přehrávání

Připraven pro Kdekoli, Uvnitř i Venku

Nebojte se dát tyto 4K Ultra HD PoE kamery kdekoli, uvnitř nebo vně. S IP66 vodotěsné ratingu, tyto kamery se nikdy ustoupit před prvky, jako mrznoucí déšť, těžký sníh, extrémní chlad a teplo. D800 je opravdu celoroční bezpečnostní kamery.

Aktualizace Firmwaru Zdarma

Zdarma Reolink aktualizace firmwaru pomáhá vaše kamera/NVR držet krok s aktuální funkcí, stejně jako stanovení nějaké chyby nebo závady.

Podrobnosti o RLN16-410-V2 NVR a D800 IP kamera

Štítky: pevný disk, fotoaparát secur, dahua nvr, fotoaparát reolink, kamera poe ip, reolink, 4k 8mp ip, ip na rs232, nvr, reolink 4k nvr.

Parametry

Délka Kabelu 18m
Podporované OS PC
TV Systém PAL
Efektivní Pixely 3840x2160 (8.0 Megapixelů)
Podporované Standardní IEEE 802.3 at
Audio Vstup Kamery s Vestavěným-in Mic
Video Vstup 8 Kanál
Redukce Šumu 3D DNR
Nahrávání Snímků Za Sekundu PAL
Certifikace CE
IP Video Vstup 8*D800 Outdoor PoE IP Kamer(podpora až 8 Reolink fotoaparátu)
Skladování Pre-nainstalovány 2TB HDD(podpora až 4TB)
Objektiv f=4.0 mm F=2.0
Původ KN(Původu)
Značka reolink
kamera napájení NVR PoE Síťové Porty
Číslo Modelu RLK16-800D8
KS Kamera, 8ks
Kompresní Formát H. 265
Datový tok Hlavní Proud
obrazový Snímač 1/2.5" CMOS Senzor
Noční Vidění Vzdálenost až do 30m
Úhel Pohledu Horizontální
Kompenzace Podsvícení Podpora
Pracovní Prostředí Teplota
Max. Uživatelský Přístup 20 Uživatelů
Usnesení Hlavní Proud

Napsat recenzi

Reolink IP kamerový Systém 16ch PoE NVR & 8 KS 4K Ultra HD PoE IP Kamery Dohled NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

Reolink IP kamerový Systém 16ch PoE NVR & 8 KS 4K Ultra HD PoE IP Kamery Dohled NVR Kit 3TB HDD RLK16-800D8

Objednávky z DE, UK skladu může dostat fakturu s DPH. Prosím, kontaktujte nás, pokud budete potřebovat. Aplikovat na Více Příležitostech RLK16-800D8 4K Ultra HD, Lepší v Detailech 4K Ultra HD (8MP, 3840 x 2160)

Související produkty: