Vinobraní Starožitný Kulatý Drát Ráfku Brýlové obruby Plné Ráfku Ušní Háčky Krátkozrakost Rx schopen Brýle

Vinobraní Starožitný Kulatý Drát Ráfku Brýlové obruby Plné Ráfku Ušní Háčky Krátkozrakost Rx schopen Brýle

Nový produkt

407.01 Kč

626.28 Kč

-35%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vinobraní Starožitný Drát Ráfku Ušní Háčky Brýlové obruby Plné Ráfku Muže, Ženy, Brýle Rx schopen

Zbrusu Nová.Top Kvality.Nenechte Si Ujít Je!!! Materiál:Kov

Barva:Gold/Silver/Bronzově

Stav:Zbrusu nový

Před zakoupením této položky,prosím, ujistěte se, že pokud tento rám vhodný pro vás,údaje o měření, prosím, podívejte se na ránu grafu.

Zlato Stříbro Bronz Package:přijít s jeden pevný plastový kufřík a jeden hadřík na čištění. O nás

Byli jsme prodávat od roku 2010 a nachází se v Číně. Specializujeme se na módní výrobky. Naším cílem je poskytnout konkurenční ceny, vysoce kvalitní výrobky, rychlé dodání a skvělé služby zákazníkům pro naše zákazníky.

Pokud chcete větší výběr,Prosím, navštivte náš obchod. Doprava

* Položky budou odeslány do 1 pracovních dnů po obdržení platby.

* Pro zákazníky z USA,Spojeného Království,Austrálie a Kanada,Položky budou odeslány prostřednictvím e-paket z Čína s sledovací,obvykle to trvá 7-15 dnů příjezdu,ale dodací doba bude záviset na destinace a další přesné faktory, můžeme 't kontrolu.

*Pro zákazníky z většiny zemí,obvykle to trvá 15-40 dní příjezdu,ale dodací doba bude záviset na destinace a další přesné faktory, můžeme 't kontrolu.

* Budeme posílat položky podle vaší adresu uvedenou takže prosím, ujistěte se, že váš příjem adresu před nákupem.

* Pokud kupující neobdrží zboží po dobu, jak jsme slíbili, prosím, kontaktujte nás před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu nebo vznést jakýkoliv spor.

Pokud kupující potřebují EXPRESNÍ přepravy, potěší kontaktu s námi, a to je příplatek za poštovné. Podmínky prodeje chceme, aby vaše on-line zážitek z nakupování bude bez rizika. Myslíme, že budete milovat naše zboží a pochopit, že je někdy obtížné koupit položky, aniž by byl schopen cítit, z tohoto důvodu a jako součást naší 100% spokojenost zaručena nebo vaše plnou peníze zpět . Pokud nejste spokojeni se svým nákupem z jakéhokoli důvodu, jednoduše dopravit zpět k nám do 14 dnů od obdržení za plnou náhradu kupní ceny (původní poplatky za dopravu se nevrací), nebo výměna. Vše, co žádáme, je, že nám e-mail na zpáteční autorizační číslo. Prosím, ujistěte se, že položka je ve stejném stavu, v jakém jste jej obdrželi. Kontaktujte nás, Pokud máte nějaké dotazy,prosím, kontaktujte nás prostřednictvím zpráv.

Štítky: betsion, velké brýle, brýle rám titan, brýle muž, vintage drát obroučkami brýlí, sklo číst, kovový drát rám brýlí, Brýle, velké drát rám brýlí, barva brýlí.

Parametry

Značka betsion
Brýle Příslušenství RÁMY
Typ Položky Brýle Příslušenství
Materiál Rámu SLITINY
Vzor Typu Zvíře
Číslo Modelu 79999
Pohlaví Unisex

Napsat recenzi

Vinobraní Starožitný Kulatý Drát Ráfku Brýlové obruby Plné Ráfku Ušní Háčky Krátkozrakost Rx schopen Brýle

Vinobraní Starožitný Kulatý Drát Ráfku Brýlové obruby Plné Ráfku Ušní Háčky Krátkozrakost Rx schopen Brýle

Vinobraní Starožitný Drát Ráfku Ušní Háčky Brýlové obruby Plné Ráfku Muže, Ženy, Brýle Rx schopen Zbrusu Nová.Top Kvality.Nenechte Si Ujít Je!!! Materiál:Kov Barva:Gold/Silver/Bronzově Stav:Zbrusu nový Před

Související produkty: