USB 3.0 Hub 7 PORT, Super speed usb 3 hub Rozbočovač usb 3.0 hub pro Notebook PC příslušenství multi-port hub

USB 3.0 Hub 7 PORT, Super speed usb 3 hub Rozbočovač usb 3.0 hub pro Notebook PC příslušenství multi-port hub

Nový produkt

438.33 Kč

Hodnocení 

Více informací

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE

Před použitím tohoto produktu si pečlivě přečtěte tyto pokyny a mějte uživatelský manuál pro budoucí použití. 1. Tento produkt není hračka.Udržujte ji mimo dosah dětí a domácích zvířat. 2. Neměňte ani neupravujte výrobek, neboť ovlivňuje bezpečnost výrobku. 3. Chraňte výrobek před extrémními teplotami, přímým slunečním zářením, silnými otřesy, vysokou vlhkostí, vlhkosti, hořlavé plyny, páry a rozpouštědla. 4. Nikdy nevystavujte výrobek a příslušenství k dešti nebo vodě.Nikdy neumísťujte nádoby s vodou, jako jsou vázy, v blízkosti produktu.Produkt nesmí být vystaven kapající nebo stříkající vodě. 5. Nepokládejte výrobek v rámci jakékoliv mechanické namáhání. 6. Zacházejte s přípravkem opatrně.To mohou být poškozeny nárazy, údery nebo pádem i z mírné výšky. 7. Při nastavení výrobku se ujistěte, že kabely nejsou skřípnuté, ohnuté nebo poškozené ostrými hranami. 8.Toto označení znamená, že tento produkt by neměl být likvidován s jinými domácími odpady.Aby se zabránilo možnému poškození životního prostředí nebo lidského zdraví způsobenému nekontrolovanou likvidací, recyklujte je zodpovědně k podpoře udržitelné využívání materiálních zdrojů.Vrátit použité zařízení, použijte prosím vratné nebo sběrné systémy, nebo se obraťte na prodejce, kde byl výrobek zakoupen.Mohou mít tento výrobek pro životní prostředí bezpečné recyklaci. 9. Aby se zabránilo možné riziko poškození sluchu, neposlouchejte při vysoké hlasitosti po dlouhou dobu.

PŘEČTĚTE SI THOROUGHTLY PŘED NÁKUPEM:

Existují 2 styly s stejný vzhled a různé porty, prosím, aby před potvrzením ! (1) 7 PORT USB 3.0 Hub: 7*USB 3.0 (2) USB Hub 7 PORTŮ: 4*USB 3.0+3 X USB 2.0 1. S cílem zajistit nejlepší výkon a ochranu vnitřní obvod, deska, skořepina se zahřát, protože vysoce kvalitní hliníkové slitiny urychluje teplo vyzařující. 2. Celkový proud všech zařízení připojených k tomuto uzlu by neměla přesáhnout 900mA. 3. USB 3.0 se střetává s 2.4 GHz WiFi a jiných bezdrátových zařízení vzhledem k podobné frekvence. 4. Podle společnosti Microsoft, problém nastane pouze pro 2.4 GHz bezdrátové pásmo, ale ne na 5GHz.Prosím nastavte váš router jako 5GHz, aby se zabránilo problému.

USB 3.0 HUB 7 PORT s DC 5V Micro USB Napájecí port

USB 3.0*7,Super rychlost přenosu dat Nabídky s 100cm USB 3.0 kabel a 100cm Micro USB nabíjecí kabel Hliníkové slitiny bydlení Plug and play, Hot swap Se vztahují na všechny USB zařízení

Štítky: micro usb kab, flash usb, c usb, Micro Usb, disk usb, flash disk usb, pen drive mar, 128 gb flash disk, stick usb, flash disk.

Parametry

Funtion Čtenář
Materiál Hliníkové Slitiny USB HUB
Původ KN(Původu)
Velikost Super slim 3.0 hub
Výstup 7 PORT USB 3.0 Hub až 5Gbps přenos dat
Plug standard NIC
Typ Rozhraní USB 3.0
Rozhraní 7*usb3.0 porty+ 5V DC Micro USB Napájecí port
Funkce 2 Notebook/PC příslušenství
Značka IREALTHINK
Funkce 3 Super rychlost přenosu dat
Funkce 5 S Micro USB DC 5V portu
Funkce 4 Mort port pro připojení různých zařízení
Funkce 1 3.0 Rozbočovač USB
Speciální Aktuální přetížení detekce a ochrana pro každý USB port
Certifikace CE,ROHS
Délka 50cm
Prodej portu 2 Podpora BC 1.2 Nabíjení protokolu
Porty 7
Balíček No
Vzhled Dlouho pán design
Číslo Modelu 9059H
Aplikace Pro všechny usb zařízení
Podporovaný Systém Windows a Mac OS
Kabel Nabídky s 50 cm USB 3.0 kabel a 100cm Micro USB nabíjecí kabel
STANDARDNÍ USB 3.0
Prodej portu 1 Podpora připojení 7 zařízení současně

Napsat recenzi

USB 3.0 Hub 7 PORT, Super speed usb 3 hub Rozbočovač usb 3.0 hub pro Notebook PC příslušenství multi-port hub

USB 3.0 Hub 7 PORT, Super speed usb 3 hub Rozbočovač usb 3.0 hub pro Notebook PC příslušenství multi-port hub

BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Před použitím tohoto produktu si pečlivě přečtěte tyto pokyny a mějte uživatelský manuál pro budoucí použití. 1. Tento produkt není hračka.Udržujte ji mimo dosah dětí a domácích zvířat. 2. Neměňte

Související produkty: