FRRK Kovové Cudnosti Klec 37mm Velké Vztyčené Popření Kohout Zámek Zařízení BDSM Perverzní Sex Hračky pro muže Vězení Bird Otroctví Penis Pásy

FRRK Kovové Cudnosti Klec 37mm Velké Vztyčené Popření Kohout Zámek Zařízení BDSM Perverzní Sex Hračky pro muže Vězení Bird Otroctví Penis Pásy

Nový produkt

342.27 Kč

855.79 Kč

-60%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

55 55A Podrobnosti o Produktu - Detalles de producto - informací du produit - Szczegóły Produktu - информация о продукте

Velmi Důležité

Důležité Měření na těchto stránkách je návod, jak tam jsou mírné tolerance vzhledem k položky jsou ručně vyrobené, sex hračky je v nepravidelný tvar, metody měření se liší, sex hračky, materiál, vlastnosti, ale tato tolerance považuje za přijatelné. Důležité Les mesures sur le site Web sont un guide, auto, il y a une pěchoty tolérance vzhledem au fait que l ' article est fabriqué à la main, les jouets sexuels sont de forme irrégulière, les méthodes de mesure varient, les caractéristiques matérielles des jouets sexuels, mais cette tolérance est considérée comme přijatelné.

F. A. Q

1 - musím platit DPH?

Pouze tehdy, pokud existuje nějaký ve vaší zemi. Cena v této webové stránky neobsahuje žádné celní, daně, cla nebo Celní odbavení poplatek v jakékoli zemi.

2 - Jak je vaše balení diskrétní?

Velmi. Pošleme v hnědé krabice, nepoužíváme poštovní obálky, které mohou odhalit to, co položka je, když pocit. Dali jsme odesílatel stanoví, jak Chen Jian, nemluvíme o tom, co je uvnitř. Obsah jsou označeny jako 'řemeslo hračka" nebo "kovový kroužek'. Nikdo potřebuje vědět!!!

3 - Můžete loď do mé země?

Máme loď po celém světě, a většina zemí jsou uvedeny. Nicméně pokud to tak není, že je, protože Celní problém.

4 - Jaké jsou vaše hračky vyrobené z?

Alll dildo a anální hračky jsou vyrobeny z non-alergenní Silikon. Je to měkké, pružné a cítit se skvěle na kůži. Silikonové používá neobsahuje Ftaláty. Chastity cage je vyroben z nerezové oceli.

5 - za Jak dlouho jste odeslání mé objednávky?

Naším cílem je, aby odeslání vaší objednávky ihned, to je často stejný den nebo další den, nebo první pracovní den v týdnu, pokud vaše objednávka je umístěna přes víkend. Objednávky může někdy trvat trochu déle, pokud nemají dostatek zásob, ale vždy jsme ve výrobě. Několikrát za rok můžeme být uzavřen pro fewd dní, nebo tak, ale vaše objednávka bude odeslána ihned po našem návratu.

6 - Měření

Měření na těchto stránkách je návod, jak tam jsou mírné tolerance vzhledem k položky jsou ručně vyrobené, sex hračky je v nepravidelný tvar, metody měření se liší, sex hračky, materiál, vlastnosti, ale tato tolerance považuje za přijatelné.

7 - Cena–výkon, rozhodně není nízká cena!

Cena-výkon je velmi subjektivní, vzhledem k přesvědčení, hodnot, spotřebě, postojích liší pro různé lidi, takže různé lidi má různé očekávání na stejný produkt. Realitu jsme všichni pochopili, je, že ultra-nízké ceny je dosaženo za oběť kvality a dělník na loď. NUUN by nikdy prodat všechny produkty, které je ultra-nízkou cenu. Cena-výkon produktu v NUUN odkazuje na vysoká cena-výkon za předpokladu dobré kvality.

8 - Před provedením nákupu

Barevné rozdíly nelze vyhnout pro on-line nakupování. NUUN snaží správnou barvu tak moc blízko, jak je to možné, aby se skutečný, ale stále NUUN nezaručuje ŽÁDNÝ barevný rozdíl. Vzhledem k charakteru materiálu, nepravidelného tvaru, se mění opatření nástroj a metoda, rozměr tolerance neexistuje. Obecně rozměr tolerance je ±1 cm a jsou považovány za přijatelné.

9 - Po-prodej Servis

Kontaktování NUUN Oficiální Obchod co NEJDŘÍVE, pokud tam je nějaký problém na produkty, které obdržíte, by bylo vysoce doporučeno. Naším cílem je vyřešit problémy pro VÁS čestný a upřímný, takže budete mít žádné starosti. Děkuji vám za váš čas v NUUN Oficiální Obchod.

10 - Nemravné Sexuální Fantazie od NUUN

Přední Čínský dospělý sex hračky výrobce v mužské cudnosti klece, realistické dildo, anální hračky a pochvy sektoru, NUUN má vést cestu v navrhování a výrobě nejznámějších a transformační řezání-hrana, sex výrobky. NUUN se stává světově proslulý pro jeho odborně vybrané premier sex výrobky. NUUN nabízí maximální sexuální potěšení zážitek. Náš specializovaný tým sexuálního zdraví a potěšení oddaní mají odborné znalosti a vědomosti o nejnovějších produktových inovací a techniky, a jsou zde, aby vám pomohou při výběru z našich vysoce žádoucí výrobky. Jako NUUN se rozrostla v průběhu let, jsme vyvinuli silný zákazníci po a naše globální dosah má rozšířené, stává moderní sex hračky průmysl místo pro důvěru zákazníků.

Štítky: dlouho cudnosti klece, kovové, moje sexuální hračky, sex hračka, bdsm hračky, kluci cudnosti klece, slepice ptačí klece, sex, peni prsten, chastity cage ht, bdsm otroctví kalhotky.

Parametry

Velikost see picture in the below
Původ KN(Původu)
barva stříbrné barvy s hladkým leštěným povrchem
Číslo Modelu FRRK-55 55A
Obscénní Obrázek No
Značka FRRK
Typ Položky Penis Kroužky
Aplikace pro muže zamknout penis
Produkt kovové cudnosti klece
Materiál vyrobena ze zdraví tělo materiál z nerezové oceli
Sexuálně Sugestivní No

Napsat recenzi

FRRK Kovové Cudnosti Klec 37mm Velké Vztyčené Popření Kohout Zámek Zařízení BDSM Perverzní Sex Hračky pro muže Vězení Bird Otroctví Penis Pásy

FRRK Kovové Cudnosti Klec 37mm Velké Vztyčené Popření Kohout Zámek Zařízení BDSM Perverzní Sex Hračky pro muže Vězení Bird Otroctví Penis Pásy

55 55A Podrobnosti o Produktu - Detalles de producto - informací du produit - Szczegóły Produktu - информация о продукте Velmi Důležité Důležité Měření na těchto stránkách je návod, jak tam jsou mírné

Související produkty: