Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér, Držák Hot Shoe s 1/4 Závitem pro Kameru Klec Flash Shoe Mount(2 KS)

Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér, Držák Hot Shoe s 1/4 Závitem pro Kameru Klec Flash Shoe Mount(2 KS)

Nový produkt

86.66 Kč

125.72 Kč

-31%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Podpora dropshipping a velkoobchod.

100% Originální a s bezplatnou poprodejní záruka. Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér:Šroub Na Studené Boty Jsou Nejlepší V Typu,Mají Snímatelný Zastavení Kód Pin Pro Středisko Mount. Přicházejí S Extra Šrouby A Imbusový Klíč, Zamykají Bezpečně Na Plošinu A Jsou Mnohem Lepší Než Typ, Který Mají Šroub Nastavitelný Straně. Standardní Praxe Je, Aby Dva Nebo Tři Na Každé Nové Soupravy Jsem Stavět Za Své Kameramany - Včetně Sebe. Jsou Účinné, Spolehlivé A Cenově Dostupné.

Tento Cold Shoe Adaptér Je Jedním Z Dokonalých Kousků, Které jsem Potřeboval Připojit Bezdrátové o Přijímač Na Mé Video Kamera Klece Plošiny. Šrouby, Které Přišlo S Ním Dovolte Mi Použít Dvě Různé Velikosti Montážní Body. To Je Skvělé Pro Montážní Studené Boty Položek Je Velmi Pevný Celek.

Ideální Pro Přidání Rychlé Cold Shoe Mount:Flexibilní Studené Boty Mount Adaptér Může Být Připojen K Jakékoliv 1/4-20 Otvor se Závitem Včetně Fotoaparátu Klec, Horní Rukojeť, Horní Světlo, Malý Monitor Rameno Plošiny, Prstenec,Evf Držák Pro Led Světla,Kamery, Monitory, Shotgun Mikrofon, Rode Videomicro, o Rekordéry Atd

A Musí Mít Pro Vaše Gimbal, Nebo Soupravy:Zima Boty Má Standardní 1/4inch-20 Vyšroubuje Díry.Hodí Se Arri Klece, Forevercam Klece A Feiyu 3 Axis Stabilizátor, Moza Vzduchu Dslr Gimbal A Žádné Eequipment S 1/4inch Závit

Žádné Další Plýtvání Času Na Příslušenství K Fotoaparátu Připojit S Flash Shoe Mount.Uchycení Fotoaparátu Příslušenství, Pár Sekund A Jak, Jak To Chodí V 1 Směru Se Zátkou Se Dělá Pro Velké Hoře!

Univerzální Nástroj, Který Splní Vaše Potřeby, Jakmile A Pro Všechny!

Ve Flash Shoe Mount, Ty Jsou Zdarma Od Přípravy Nástrojů Pro Různé Materiály.Dálkové Ovládání , Bod vzplanutí Rychlost Světla, LED Panel Světel , LED Světla, Mikrofon, Naše Flash Shoe Mount Perfektně Na Různé Cold Shoe Mount 1/4 Materiál A Poskytuje Rychlejší, Snadné Použití Zkušeností.

K Mému L Držák Na Mé SLR Mount Hot Shoe Založené na Dálkové Ovládání Jednotky.

To FitAll Teplé Boty Produktů, Včetně Starší 430ex A Novější Bod vzplanutí Blesku.

Bude Používat To Pro LED Světla A Mikrofony, Které Mají Držák Určený Pro Studené Boty.

Jako Fotograf mám Několik Baterií LED Panel Světla, Které Mají Nohy, Která se zasune Do Této Obuvi

To je Ideální Pro Přidání Světla Jsou Potřeba.

Výhodou: Připojit 1 Milion+ Powered By Naše Špičkové Technologie.

barva: černá

Materiál: hliníkové slitiny

velikost: 1/4 palce

Obsah Balení:

2 * studené obuvi sedadla

1 * klíč s odpovídající šrouby

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Nás

Nabízíme dobrý produkt s nejlepší cenou,podporujeme Velkoobchod/Drop Shipping Objednávky

1. Pro Pokles Lodní dopravy objednávku, prosím, poznámku"dropshipping", aby, budeme upřednostňovat.

2. Pro Velkoobchod/Drop Shipping objednávky, pokud máte nějaké nápady, o cenu nebo balíček,prosím, kontaktujte nás předem,budeme vám ty nejlepší služby, které uspokojí vaše požadavky.

O Platbu

Pokud splňujete jakýkoliv problém při platbě, prosím, kontaktujte www.eldomplus.cz Zákaznické Centrum požádat o pomoc:

O Zásilky

1.Budeme odeslat objednávku co NEJDŘÍVE do 2-5 dnů(kromě víkendů a státních svátků) jakmile bude vaše platba je dokončen normálně.

2.Prosím, napište vaši úplnou doručovací adresu, správné telefonní číslo a psč, zejména Rusko a Bělorusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

3.Všimněte si prosím, že my vám není odpovědný za celní poplatky.Prosím, celní odbavení sami.

4.Poskytujeme jak post přepravní a expresní shippings.Pro většinu zemí, post přepravní trvá asi 25-35 pracovní dny a déle, pro některé země, jako je Brazílie, Peru.

Expresní přepravy obsahovala DHL, EMS, www.eldomplus.cz Premium, Doprava a Speciální Linie, jako Aramex. To trvá asi 7 dní.(To bude zpoždění, pokud vaše země splnit nějaký problém,Dělnické stávky,počasí problém a tak dále.)

O Po-prodejní Servis

Jsme spolehlivá prodávající a máme profesionální po-prodejní servis pro všechny naše zvyky. Pokud tam je nějaká otázka o pořadí,prosím, kontaktujte nás předem ,vždy budeme tady, dokud budeš mít štěstí na odpověď.

O Zpětnou Vazbu

1. Prosím, zkontrolujte, zda balíček a položky, když jste se pečlivě, aby se ujistěte se, že tam není žádný problém.

2. Pokud máte nějaký problém, nebo nejsou zcela spokojeni s váš balíček,prosím, nenechte se neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budeme řešit problém uspokojit vás.

3. Pokud není žádný problém, prosím, zanechte nám 5-hvězdičkový pozitivní zpětnou vazbu.

Vaše tvrzení je naší největší motivací ! ! !

Štítky: mount boty, klec rukojeť, adaptér studené obuvi, klec gh5, klec canon, klec fotoaparát canon, hot shoe, hot shoe mount, studené boty prodloužení, kamerový rig.

Parametry

Původ KN(Původu)
Značka FGHGF

Napsat recenzi

Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér, Držák Hot Shoe s 1/4 Závitem pro Kameru Klec Flash Shoe Mount(2 KS)

Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér, Držák Hot Shoe s 1/4 Závitem pro Kameru Klec Flash Shoe Mount(2 KS)

Podpora dropshipping a velkoobchod. 100% Originální a s bezplatnou poprodejní záruka. Cold Shoe Mount Hliníkový Adaptér:Šroub Na Studené Boty Jsou Nejlepší V Typu,Mají Snímatelný Zastavení Kód Pin Pro Středisko Mount. Přicházejí

Související produkty: