Vánoční ozdoby vyrobené Háčkování Flower Béžové Opony Káva Záclona semi závěs duté vintage Bavlna Závěs Krytu hadříkem

Vánoční ozdoby vyrobené Háčkování Flower Béžové Opony Káva Záclona semi závěs duté vintage Bavlna Závěs Krytu hadříkem

Nový produkt

647.37 Kč

Hodnocení 

Více informací

Vítejte v mém obchodě O míru: pokud narazíte na slevu, ukončení činnosti, prosím, kontaktujte zákaznický servis získat po zvýhodněná cena! Naše výrobky lze přizpůsobit barvu, velikost a tvar libovolné velikosti, různé velikosti cena je jiná, můžete také poslat váš nábytek velikost hlášeny k nám, my vám doporučujeme. Pokud je to nutné, obraťte se na zákaznický servis! Pokud potřebujete jiné velikosti a barvy, ne nervózní platit Oh, prosím řekni mi! Musím vám změnit cenu a poznámky!

Ne Zanechat vzkaz, bude výchozí nastavení na první barvu a velikost dodávky oh!

1 Béžová 2 Whtie 3 Červená 4 Víno červené 5 Tmavě Růžová 6 Peach Red 7 Světle fialová 8 Tmavě fialová 9 Oranžová 10 Zářivě žluté 11 Kurkuma 12 Světle zelená 13 Tmavě zelená 14 Světle modrá 15 Světlé modrá 16 Tmavě modrá 17 Kávy, 18 Chocolate Brown 19 Black Si můžete vytvořit požadovanou barvu a velikost. Všechny tyto barvy můžete vybrat na výběr. Řekněte mi, barvu a velikost. Děkuji.

O tomto pořadí:

Pokud nechcete nechat vzkaz, barva bude náhodný dodávky, barvu karty barva uvnitř můžete udělat, můžete zanechat zprávu, kterou je třeba barvu, a každá barva je třeba číslo! Nikde v Aplikacích, prostírání, dekorační rohože, foto rekvizity, které chcete dát Materiál pro export přírodní bavlny, tyto jsou domácí bavlněné vlákno factory pro zahraniční zakázku. Barevné fotografie Cizince jako přirozenou věc, výrobek používán v předení bavlny, z bavlny line proces, proces zřídka, ukazuje pravou povahu bavlna, a dokonce i mírné zbytkové nečistoty. Průmysl volá tomto řádku ve znacích linií, domácí volání béžová line. Tzv. chromatické aberace, protože produkt je přírodní příze z výroby První várky různé odstíny barev nejsou normální, tato barva nepatří k vývozu problémy s kvalitou. [Proces] handmade háčkování háčkování Shandong tradiční řemesla V této době obrábění, tradiční umění a řemesla na pokraji vyhynutí, v porovnání se strojem dělat vyšívání, což je v pořádku sběratelskou hodnotu. Tento produkt má malý úsek prostoru, měření velikosti a počtu měření pomocí dlaždice, pokusit se zajistit, že velikost standardní. Nicméně, vzhledem ke složené vyjádřit, obdržíte zboží, může být trochu chyba na velikosti náročné hosty, prosím, pečlivě výstřel! Můj produkt je 100% stejný obrázek,

To, co vidíte, je to, co dostanete! ! !

Platební podmínky:

Přijímáme management services, více rychlé, bezpečné a snadné použití!

Na protact enterprise security paket, my vám pošleme dovolenou, platíte za adresu.

Nákladní:

Do 24 hodin poté, co vaše platba bude zaslána na projektu.

Za normálních okolností, váš projekt bude 8 až 25 pracovních dnů air pozemku dopravy, můžete také řekněte nám, co potřebujete, způsob dopravy, zajistíme nejlepší dodání k vám, děkuji moc!!!

Zpětná vazba:

Náš úspěch závisí na vaší spokojenosti, vaše zpětná vazba je velmi důležité. Budeme velmi ocení, pokud můžete udělat pozitivní zpětnou vazbu, aby nás, dostanete uspokojivé produkty. Pokud nejste spokojeni s naší služby nebo produktu. Prosím, zanechte zprávu, než to uděláme zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém co nejdříve, aby jste spokojeni s našimi produkty a služby.

Kontaktujte nás

Pokud máte nějaké otázky. Prostřednictvím e-mailu, prosím, kontaktujte nás.

Pokud potřebujete něco, co v Číně. Zkuste projektu, potřebujete, kontaktujte nás. Možná bychom mohli najít vhodné pro váš projekt.

Děkuji vám za pozornost a přeji hezký den

Štítky: taška m6616, buffer hp, taška lotso, bp74 žárovka, bud ultra, cap j7 pane, bp359 bag, bpa 12 oz, bq x5 usb.

Parametry

Číslo Modelu Q12112129
Použití Domů
Tvar Obdélníkový
Styl Pastorační
vzor Háčkované
Vzor Typu Květinové
Funkce Vodotěsné
Velikost 35X180CM 40X180CM
Technics Háčkované
Materiál 100% Bavlna
Značka Pět Chlebů A Dvě Ryby

Napsat recenzi

Vánoční ozdoby vyrobené Háčkování Flower Béžové Opony Káva Záclona semi závěs duté vintage Bavlna Závěs Krytu hadříkem

Vánoční ozdoby vyrobené Háčkování Flower Béžové Opony Káva Záclona semi závěs duté vintage Bavlna Závěs Krytu hadříkem

Vítejte v mém obchodě O míru: pokud narazíte na slevu, ukončení činnosti, prosím, kontaktujte zákaznický servis získat po zvýhodněná cena! Naše výrobky lze přizpůsobit barvu, velikost a tvar libovolné velikosti, různé velikosti cena

Související produkty: