5MP Wi-fi IP Kamera, Upozornění E-mailem P2P Infračervené Noční Bezdrátové Kamery Audio 1080P HD 3MP Dome Bezpečnostní CCTV Kamery, Wifi, Slot pro SD Kartu

5MP Wi-fi IP Kamera, Upozornění E-mailem P2P Infračervené Noční Bezdrátové Kamery Audio 1080P HD 3MP Dome Bezpečnostní CCTV Kamery, Wifi, Slot pro SD Kartu

Nový produkt

492.63 Kč

1 070.88 Kč

-53%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Hlavní Rysy

Styl : IP Kamera Vnitřní / Wifi Kamera / Bezpečnostní Kamera wi-fi / Vnitřní Kamery / IP Kamera / Infračervená Kamera / CCTV Kamera Audio /Kamery / IP Kamera wifi 1080P / 3MP / 5MP s Vysokým Rozlišením ; Inteligentní Ai Humanoidní detekce: míchací linka, plocha, obousměrný tok detekce, pro lidské formě, položka spouští alarm ; Podpora Připojení Bezdrátové / Kabelové Připojení ; Podporuje plný úvazek, smyčka nahrávání , když Sd karta je plná , staré video se bude vztahovat zobrazit nové nahrávání automaticky .Podpora Pohybu, Alarm Nahrávání , můžete jen nahrávat, když detekuje pohyb ušetřit více úložného prostoru pro vaše SD karta a cloud Skladování ; Podpora ONVIF protokolu recorder přidat; CMS Software pro PC uložit a hrát v reálném čase ; P2P Vzdálený Přístup/Multi-User : P2P technologie umožňují být schopen zobrazit aktuální situace vašeho domu, ať jste kdekoli , jen s P2P účtu na app pomocí Smartphonu nebo tabletu .H. 265X nové skladovací design, TF karta skladování je nižší, stabilnější a odolnější ; Xmeye (ICSee) nezávisle vyvinula RTS Cloud architektury, která je rychlejší a náhled je více stabilní ; Speciální Technologie : Exkluzivní patentované kulové tepelné zpracování, s průměrem 30 stupňů, nechat expozice obrazovky tepla suché a zmizí.

Obsah Balení

1* Dome Kamera 1* Napájení (kratší než 1 metr) 1* Rychlá Uživatelská Příručka 1* Šrouby SD Karta je Volitelné

Vysoké Rozlišení A Kvality Vidění

Ai Humanoidní Detekce

Inteligentní Ai Detekce funkce , podpora míchání linie, plocha, obousměrný tok detekce, pro lidské formě, snadné nastavení v Aplikaci.Fotoaparát by mohl rozlišit lidské bytosti a další věci, ve vzdálenosti asi 5 metrů , bude to stejně jen push alarm na telefonu, když to detekuje v lidské režimu detekce .A v normálním režimu detekce Pohybu , může detekovat jakýkoli pohyb .

Audio Záznam

Vestavěný mikrofon zaznamenává to, co lidé říkají, aby to bylo autentické s zvuk video nahrávání.

Smart IR-Cut Noční Vidění

Smart IR-Cut filtru, automaticky přepíná mezi denním a nočním snížit barva obsazen v den, čas a zvýšit jas v noci, ujistěte se můžete dostat živé záběry od úsvitu do setmění.

Max 128G SD Karty Podpora

Vestavěné-v SD Sard Slot.Fotoaparát podporuje Max 128GB SD kartu , můžete záznam a přehrávání SD videa v aplikaci přímo .Snadné použití .nemusíte mít SD kartu do formátu , nová videa se budou týkat staré videa automaticky, když SD karta je plná .

Inteligentní Nahrávání A Přehrávání

Podporuje plný úvazek, smyčka nahrávání , když Sd karta je plná , staré video se bude vztahovat zobrazit nové nahrávání automaticky .Podpora Pohybu, Alarm Nahrávání , můžete jen nahrávat, když detekuje pohyb ušetřit více úložného prostoru pro vaše SD karta a cloud Storage.

P2P Vzdálený Přístup/Multi-User

Sdílejí stejnou Vizi s vaší rodiny , ať všichni z vás chránit a věnovat více pozornosti do vašeho domu.P2P technologie umožňují být schopen zobrazit aktuální situace vašeho domu, ať jste kdekoli , jen s P2P účtu na app pomocí Smartphonu nebo tabletu .

Podpora ONVIF

Podpora onvif protokolu, může být připojen k třetí strany NVR centralizovanou správu kamery.

Wi-Fi & Kabelové Připojení

Ty by mohly vybrat pohodlné připojení, jak chcete .Někdy můžete mít jen jeden způsob, jak připojit kameru , nebojte se , tento fotoaparát podporuje bezdrátové a drátové připojení ve stejnou dobu.

Instalace

Wifi Připojení Může Být Odstraněn Z Tradiční Kamery, Kabeláž Problémy, Snadno Nainstalovat Do Umístění, Které Chcete Nainstalovat.

Podrobnosti

Štítky: ochrany bezpečnostní kamery, kamery cctv, transend wi-fi sd kartu, fotoaparát secur, besder kamery ip, kamera sledovala, fotoaparát ycc365, ip recordeer, smalt, gadinan ip kamera 5mp.

Parametry

S Vysokým Rozlišením 5.0 Megapixelů
Certifikace CE
Objektiv (mm) 3.6 mm
Napájecí Adaptér Součástí
Minimální Osvětlení(Lux) 0.01
onvif Podporu / Práce s Třetí Strany NVR v režimu připojení kabelem
Síťové Rozhraní Wi-Fi/802.11/b/g
Spotřeba Energie(W) max 7w
Alarm Akce Místní Alarm
WIfi Podpora 2,4 Ghz wifi
Typ IP Kamera
Slot pro SD Kartu Všechny Kamery v tomto odkazu si to
Aplikace Podporující ICSee Aplikace A Aplikace Xmeye
Napájení(V) DC12V
Styl 3 Dome IP Kamera
Značka BESDER
Zorný Úhel 75°
IR Vzdálenost(m) 15-25 metrů
P2P Vzdálený Přístup Podpora / Multi-User View
Materiál vysoká kvalita Kovové
Styl 2 infračervené kamery
Usnesení 1080P/3MP/5MP
Číslo Modelu BES-6612MW-XMA50H1
Styl Dome Kamera
Napájení Normální
Infračervené noční vidění Podpora
Styl 4 Krytý fotoaparát
Speciální Alarm Světelný Alarm / Alarm Hlas
Audio Jeden Způsob, Audio Nahrávání
Megapixelů 3MP
Instalace Strop
Senzor CMOS
Rozměry (L x W x D)(mm) jako obrázek ukazuje
Styl 1 IP Kamera wifi / Wifi Kamera / Bezdrátové Kamery
Připojení IP/Bezdrátové Sítě
Detekce Pohybu Ai Lidské Detekce
Speciální Funkce Vandal-proof
Podporované Mobilní Systémy ios
Nástěnný Držák Strop
Audio Výstup NIC
Podporované Operační Systémy Windows 10
barva Bílá
To není PTZ Kamera normální Dome Kamera
Video Komprese Formátu H. 265
TF Karty NIC
pracovní teplota -25° ~ 55°
Skladování Podpora Max. 128G SD Karty ( Optiopnal )
Technologie Infračervené
Noční Vidění Automatické přepínání na den, noční režim
Původ KN(Původu)
Nahrávání Loop Nahrávání / Alarm Nahrávání

Napsat recenzi

5MP Wi-fi IP Kamera, Upozornění E-mailem P2P Infračervené Noční Bezdrátové Kamery Audio 1080P HD 3MP Dome Bezpečnostní CCTV Kamery, Wifi, Slot pro SD Kartu

5MP Wi-fi IP Kamera, Upozornění E-mailem P2P Infračervené Noční Bezdrátové Kamery Audio 1080P HD 3MP Dome Bezpečnostní CCTV Kamery, Wifi, Slot pro SD Kartu

Hlavní Rysy Styl : IP Kamera Vnitřní / Wifi Kamera / Bezpečnostní Kamera wi-fi / Vnitřní Kamery / IP Kamera / Infračervená Kamera / CCTV Kamera Audio /Kamery / IP Kamera wifi 1080P / 3MP / 5MP s Vysokým Rozlišením ; Inteligentní Ai Humanoidní

Související produkty: