KingChange Android 10.0 Auto Radio 9" Auto Multimediální Přehrávač, Stereo Pro Nissan Juke YF15 2010-GPS Navigace

KingChange Android 10.0 Auto Radio 9" Auto Multimediální Přehrávač, Stereo Pro Nissan Juke YF15 2010-GPS Navigace

Nový produkt

5 612.93 Kč

7 905.68 Kč

-29%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Pomocné Výrobky(Klepněte Na Tlačítko Koupit)

Kingchange Instalace Poznámka:

1.Tato jednotka nemá DVD pohybu a nemůžete přehrávat DVD disky.Předtím, než si ji koupíte , prosím, o tom vědět. 2.Tento model nemá DVD přehrávač a SD slot, mapy pre-nainstalovány. 3. Profesionální instalace je nezbytné,auto údržba obchodě, je nejlepší volbou pro vás ! 4.Všechny výrobky prošly přísnou test kvality před odesláním, ujistěte se, vysoce kvalitní. 5.Prosím, napište své plné jméno a správnou adresu s psč, když si objednáte. 6. Prosím, porovnejte vaše původní auto rádio panel velikost nebo odesílat fotografie do potvrďte nás před objednáním 7.Vážení přátelé, jsme nezahrnují pokyny pro instalaci, ale pomůžeme vám s instalací 8.Vlastní odbavení je kupující povinnost, Zda generovat tarify závisí na místní celní politiky

Instalovatelný Modely A Efekt

Kingchange Car Audio 9" Multimediální Přehrávač, Android 10.0 GPS Navigace Pro Nissan Juke YF15 2010-2014 Ne DVD

Zesilovač Čip: TDA 7851L

Výkonný DSP čip,podpora 30 ekvalizér úpravy

Bluetooth 5.0

Bluetooth stereo hudba / Vestavěný mikrofon pro hands-free / Podpora telefonního seznamu

Praktické Tlačítko Design

Postaven V Phonelink

Podpora Více Formát Přehrávání

UI Rozhraní A Hlavní Menu

O Dovozní Daň

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího obiligation. Kupující je třeba, aby celní odbavení v čase a zaplatit clo závisí na místní celní politiky, jak získat balíčky. Pokud odmítnete zaplatit clo, celní vrátí, nebo zničit balíček v souladu s příslušnými politikami, a my vám vrátíme platbu.

O Vzdálené Oblasti

Cena je nezahrnují vzdálené oblasti, poplatek. Pokud je vaše adresa patří do vzdálené oblasti, budeme vás kontaktovat a sdělíme vám přesně, dálkové poplatek,nebo uveďte, prosím, novou adresu nepatří do vzdálené oblasti. Máme vlastní továrnu ,hledám další přátelé, kteří se chtějí s námi spolupracovat.

Platba:

# Kingchange akceptovat Alipay,West Union,TT. Hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím ÚSCHOVY. # Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. # Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu.

Náklad:

Nejsme odpovědni za jakékoliv dovozní daň, vlastní poplatek, Dálkové poplatek, nebo celní zpoždění. Pokud zásilka se vrátí zpět k nám v důsledku kupující odmítnutí platit výše uvedené poplatky, nebudeme znovu odeslat zásilku. 1. Po celém světě Dopravu (s Výjimkou některých citlivých zemí), Pokud logistických ukazuje nějaké místo patří do vzdálené oblasti, kupující může třeba platit další 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší Dodací adresu. 4. Tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendů a svátků. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během dovolené. 5. Pokud nechcete, obdržel položky v rámci závazku časově omezena , prosím, dejte to vědět. Budeme sledování a budeme vás kontaktovat co NEJDŘÍVE. 6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na nejbližší sklad pro doručení.

Záruka:

1. 12 měsíců omezená záruka na vadné zboží (Kromě poškozena nebo zneužití po přijetí) 2. Příslušenství získat 3 měsíce záruky (Kromě umělých poškozené nebo způsobena chyba Instalace) 3. Vadné zboží musí být hlášeny a vrátil se do záruční doby. Prosím, laskavě řekněte nám, co vada je a dejte nám vaše číslo pro sledování. 4. Nemáme opravy nebo nahradit zboží s prošlou záruční ! Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz !

Návrat A Vrácení Peněz:

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to po položek byl přijat. Pokud položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a My nebude problém si náhradu nebo výměnu. 2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a původní PO. 3. My vám vrátíme celou částku za zboží, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně. 5. Kupující má povinnost zkontrolovat zásilku pečlivě, než podepsat. Jakmile pozemek je podepsána, to znamená, že máte položky v dobře stavu.

Zpětná vazba:

Vaše spokojenost vždy být motivace pokrok pro nás ! Pokud máte nějaké problémy s předměty,prosím, kontaktujte nás před otevřít spor,budeme poskytovat nejlepší řešení pro vás ! Profesionální instalace je nezbytné,auto údržba obchodě, je nejlepší volbou pro vás ! Maximální snížení jeho nesprávné funkci a poškození ! Kladnou zpětnou vazbu, pokud důležité pro nás,jsme ocenili každou šanci, aby vám sloužit,Kingchange ocenit všechny zpětné vazby, aby nás !

Štítky: 4 GB DDR3, bluetooth autorádio, škoda yeti, vitara, nálepka vw, smartphon, android auto, chevrolet kříž, fm rádio, sledovat kvalitu ovzduší.

Parametry

Certifikace NIC
Din Double Din
Napětí 12V
Původ KN(Původu)
Digitální Média Formátu JPEG
Usnesení 1024*600
Značka NoEnName_Null
Operační Systém Android OS 10.0
Juke-Rok 2014
Hmotnost Položky 1.9kg
Velikost Displeje 9"
obd2 Podpora
Ven Moc 4*50W
SWC Podpora
fm vysílač Podpora
TF/Micro SD Slot 0
Pro Vozidla Značky/Modelu Nissan
Typ Materiálu ABS
Dotykový Displej Kapacitní Displej
Reproduktor/Mikrofon Vestavěný
RAM 4G
GPS Podpora
Název Modelu Nissan JUKE
DVR Podpora
Max Externí Paměť 128 G
Zadní Kamera Podpora
Zesilovač IC TDA 7851
carplay Podpora
TPMS Podpora
Nissan Model juke
OSD Jazyk Vietnamci
Wifi Podpora
4G Vestavěný
Rozhraní Plug A Pluy
ROM 4G
Velikost Položky 34.5*15.5
Speciální Funkce Podpora 4G Sítě
DAB+ Podpora

Napsat recenzi

KingChange Android 10.0 Auto Radio 9

KingChange Android 10.0 Auto Radio 9" Auto Multimediální Přehrávač, Stereo Pro Nissan Juke YF15 2010-GPS Navigace

Pomocné Výrobky(Klepněte Na Tlačítko Koupit) Kingchange Instalace Poznámka: 1.Tato jednotka nemá DVD pohybu a nemůžete přehrávat DVD disky.Předtím, než si ji koupíte , prosím, o tom vědět. 2.Tento model nemá DVD přehrávač

Související produkty: