Bluetooth, Dělená Nožní Spínač Bezdrátový Usb Kabelové Akce Pedál Ovládání Počítače

Bluetooth, Dělená Nožní Spínač Bezdrátový Usb Kabelové Akce Pedál Ovládání Počítače

Nový produkt

298.00 Kč

397.40 Kč

-25%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

BT nožní spínač je založena na standardu HID zařízení s přizpůsobitelné tlačítka a spínače přístroje, které jsou ovládány nohou. To lze nastavit na CTRL nebo ALT kombinaci nebo nahradit funkcí myši. Ovládání počítače nebo jakékoliv jiné Bluetooth zařízení kompatibilní s nohou.

Vlastnosti:

Položka poskytuje POUZE funkci nastavit software založený na systému Windows. Po úspěšném nastavení v systému Windows, můžete použít na Mac, iOS, Android, Linux systémy.

To znamená, že budete muset nainstalovat software na vašem počítači se systémem Windows a nastavit to, co chcete dělat. Jakmile je instalace dokončena, připojte svůj Mac nebo jiný systém.

Tento pedál přepínač funkce odolný, citlivý design, který vám dává uvolněné dotek a minimální odpor. Bez ohledu na velikost vaší nohy, poskytuje dlouhotrvající pohodlí! Pedály jsou jednoduché v designu a mají širokou škálu aplikací.

To podporuje OS, Win 2000, Win xp, Win 7, Win 8, Win 10, Linux, MAC, Android. To je jeden klíč nebo několik klíčových vlastní funkci klávesnice. To může přizpůsobit libovolné klávesy, kombinace kláves, horkých kláves nebo klávesových zkratek. Aplikace lékařských přístrojů, nástrojů, počítačů kanceláře.

Produkt párování

1. Tento produkt je kompatibilní s operačním systémem Android, Windows, Apple (iOS), Mac OS. Když se červená a zelená světla jsou blikající klávesnice je v režimu párování, pak můžete použít mobilní telefon nebo počítač, pro připojení ke klávesnici.

2. Červené a zelené blesk: režim párování, můžete použít počítače, mobilní telefony nebo jiné zařízení podporující Bluetooth funkce pro vyhledávání klávesnice po spárování.

3. Červené světlo blesku:režim znovu, což naznačuje, že klávesnice se připojuje k poslednímu spárovanému zařízení.

4. Zelené světlo: signalizuje odesílání dat je normální, po párování úspěšné.

Poznámka: přístroj bude mít dva páry informací, zařízení nejprve připojit k poslední připojené zařízení, pokud se nezdaří, bude to připojit do jiného spárovaného zařízení, nebo jít do režimu spánku.

Specifikace:

Délka kabelu: 2m

BT pokrytí okruhu:≥10m

BT verze: BT 3.0

Napájení: AAA*2 mobilní

Pracovní proud:<3mA

Stand-by čas: asi 2 roky

Spínač životnost:Více než milion krát

Podpora režimu drát

Položka velikost: 13.5 * 12.8 * 3.3 cm / 5.31 * 5.04 * 1.30 v(L * W * H)

Položka hmotnost: Přibl.228g / 8.04 oz

Velikost balení: 22 * 18 * 4 cm / 8.67 * 7.09 * 1.57 v(L * W * H)

Paket hmotnost: 399g / 14.07 oz

Seznam balíčků:

1 * Nožní Pedál

1 * USB Kabel

2 * AAA Baterie

1 * CD

Štítky: bluetooth nintendo spínač, fx nožní spínač, nožní pedál spínač, nožní spínač, pedál spínač, elektrický spínač s časovačem, nissan spínač ovládání rychlosti, bluetooth pedál, bluetooth audio control switch, bluetooth nohy.

Parametry

Funkce nožní pedál spínač
Certifikace NIC
Značka OOTDTY
Původ KN(Původu)
Typ nožní pedál spínač
Záruka NIC
Materiál Plastové
Typ Přepínače Dopad Spínač
Typ Položky Přepínače
Aktuální 3mA
Číslo Modelu W9FF600492

Napsat recenzi

Bluetooth, Dělená Nožní Spínač Bezdrátový Usb Kabelové Akce Pedál Ovládání Počítače

Bluetooth, Dělená Nožní Spínač Bezdrátový Usb Kabelové Akce Pedál Ovládání Počítače

BT nožní spínač je založena na standardu HID zařízení s přizpůsobitelné tlačítka a spínače přístroje, které jsou ovládány nohou. To lze nastavit na CTRL nebo ALT kombinaci nebo nahradit funkcí myši. Ovládání počítače nebo jakékoliv

Související produkty: