Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto

Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto

Nový produkt

354.80 Kč

709.60 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto

MULTI ÚČEL: G-180K Airbrush má celou řadu využití.To je ideální pro Airbrush, Model barvení, malování (auto, kolo, model, atd.), Dočasné tetování, nail design, Umění, kreslení, malování na Tělo, Dort dekorace a mnohem více!

MULTI PŘÍSLUŠENSTVÍ: airbrush kit je dodáván s 0,2 mm/0,3 mm/0,5 mm Jehly a Airbrush hadice.Můžete použít různé jehly, aby se jemné mlhy, které chcete.To spreje celou řadu tečkování účinky od velmi jemné až hrubé textury.Splňuje všechny vaše potřeby.

Double-action technologie: umožňuje kontrolovat množství vzduchu a tekutiny propuštěn s prstem 's move, Poskytuje super atomizace a neuvěřitelnou kontrolou.

Vysoce Kvalitní Materiál: Airbrush je vyroben z vysoce kvalitní mědi materiálu a je dodáván s Nerezové oceli jehly.Vynikající zpracování, snadné ovládání

Dual Action Airbrush Kit 0,2 mm/0,3 mm/0,5 mm Jehla Air Štětec, Stříkací Pistole Paint Art

VELIKOST:16 cm*6,5 cm

BARVA:Měděné Oplechování

MATERIÁL:Měď

Poznámka:0,2 mm, jehla na airbrush

0,3 mm/0,5 mm jehla v balíku

Airbrush sada Příslušenství

Airbrush hadice

Materiál: Nylon Opletené Hadice.

ideální Hadice pro připojení airbrush pistoli a kompresor.

Olej-voda separátor

1.Odstranění vody, oleje, vlhkosti, prachu a částic ve vzduchu kompresor-line, zajistit suchý plyn, účinně prodloužit životnost pneumatického nářadí.

2.Samostatné komprimované vody ve vzduchu, aby se zajistilo lepší zbraň, atomizaci efekt.

Malé Díly

0,2 mm/0,3 mm/0,5 mm jehly se vejde vaše další potřeby.

Balení:

1 x Airbrush

1 x Tryska Klíč

1 x Oční Kapátko

1 x Návod

1 x tryska 0,3 mm/1 x 0,5 mm tryska

1 x 0,5 mm tryska szp

1 x 0,3 mm jet jehla/1 x 0,5 mm jet jehla

1 x Rychlý spoj

1 x odlučovačů Oleje / vody

1 x 1,5 m vzduchová hadice

O zpětnou vazbu

1.Pokud jste spokojeni s našimi produkty, Pls dejte nám 5 Hvězd Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu.Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.My vám poskytne pozitivní zpětnou vazbu po obdržení platby.Pokud jste spokojeni s vaší položky, prosím, obraťte na náš Zákaznický Servis.

2.Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Platba

1.Přijímáme Alipay,Paypal, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

O lodní dopravy

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

8. Jsme prodejce není odpovědný dovozního cla, kupující je odpovědný za to.Jakýkoli spor způsobil tím, že to je nesmyslné.

9. BR kupující uveďte, prosím, cpf nebo cnpj, to bude pro vás lepší, aby si to rychleji.

Návrat A Vrácení Peněz

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Štítky: air brush, airbrush barvy, kočka pet kočárek, air brush pistolí, airbrush náhradní jehla, vzduchový kompresor pro nail art, 220v kompresor, air brush kompresor, jgx, airbrush kompresor.

Parametry

Funkce 10 airbrush Barvy Lak Stříkací Pistole Air Brush Make-up Barvy Nastavit Tvář Nástroj
Průměr Trysky 3.0 mm
Číslo Modelu Double Action Airbrush Air Brush Kit Stříkací Pistole
Funkce 1 Airbrush 0,3 mm 0,2 mm 0,5 mm Jehly Dočasné Nail Art Car
funkce 6 Dual Stříkací Pistole Sada
funkce 3 Profesionální 0,2 mm.3mm.5 mm Dual Action Airbrush
Aplikace Stříkací Pistole
Použití Komerční Výroba
Funkce 2 Double Action Airbrush Air Brush Kit
Typ Mini Stříkací Pistole
Typ Zdroje Gravitace
funkce 7 Stříkací Pistole Spoušť Airbrush Set
Funkce 4 Zbraň Kit Kompletní Sada pro univerzální Umění
Napájení Typ Pneumatické
funkce 5 Projekty Řemesla Tetování R/C Auto Subjekty, Plastové Soupravy
Šálek Objem Airbrush Air Brush Kit Stříkací Pistole
Značka FURONGHUA
Funkce 9 Stříkací Pistole Kit
funkce 8 Stříkací Pistole Model Air Brush
Otáčky Bez Zatížení 1200 rpm

Napsat recenzi

Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto

Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto

Airbrush Stříkací Pistole Kompresor Kit Double Action Air Brush Profesionální Jehly Vzduchové Hadice sada pro Dočasné Tetování, Nail Art, Auto MULTI ÚČEL: G-180K Airbrush má celou řadu využití.To je ideální pro Airbrush, Model barvení,

Související produkty: