Kosočtverec XT-1 RC Drone Dálkové Ovládání Vrtulník Quadcopter Drone S Kamerou 4K Kamery Hračky

Kosočtverec XT-1 RC Drone Dálkové Ovládání Vrtulník Quadcopter Drone S Kamerou 4K Kamery Hračky

Nový produkt

769.33 Kč

1 398.95 Kč

-45%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

Značka: Kosočtverec Item no.: XT-1 Frekvence: 2.4 G Kanál: 4ch Gyro: 6 os Quadcopter Baterie: 3.7 V 1800mAh Lipol (Součástí balení,množství, které jste si zvolili při zadání objednávky ) Vysílač Baterie:3 x 1,5 AA baterie (NENÍ Součástí balení) [Můžete si koupit to ve své místní] Doba nabíjení: 60-70mins Létající čas: asi 16mins Drone Hmotnost : 94.8 g (s Baterií) R/C vzdálenost: 150m Barva: Černá Kamera: 720P/1080P/4K široký úhel (Volitelné) Quad velikost: 36x36x8cm (paže složené) 15x15x5cm (složené ruce) Funkce: - Skládací ramena, malá velikost, snadno se přenáší. - S režimu udržování výšky funkce poskytuje stabilní let. - S wi-fi funkce může být připojen APLIKACE, APK systém, aby se obrázky, video, real-time přenos prostřednictvím telefonu obraz z kamery. - Tam byly 3 kamery lze vybrat.S 720P/1080P/4K široký úhel kamery poskytují široký rozsah vysoké denfinition obrázky a video. - S Bezhlavý Režim,není třeba upravit polohu letadla před odletem . - S Jedním z klíčů k návratu funkce umožňuje snadno najít cestu domů. - 2.4 GHz Technologie Přijatých pro Anti-Interference. - 4 Kanál, který může dělat ascend, sestoupit, dopředu, dozadu, doleva bokem létat, doprava bokem létat a válcování 360°. - 6-axis gyro, které mohou mít více stabilní létání a být snadné ovládání. - To má 3 úrovně rychlosti letu, aby přepínač, který může dělat více zábavy s létáním. - Kvadrokoptéra trup je vyroben z vysokopevnostní a odolné inženýrství, plasty,lehké a odolné odpor.Funkce: Nahoru/dolů, Vpřed/vzad, Odbočit vlevo/vpravo, Šikmo letu, 3-úroveň rychlost letu, LED Světlo, Bezhlavý Režimu Jeden Klíč Automatický Návrat, nadmořská Výška Režimu Hold, WiFi FPV obsah Balení: 1 x Kosočtverec XT-1 RC Quadcopter 1 x Vysílač 1 x 3.7 V, 1800mAh Lipol Baterie (Lze vybrat baterii množství při objednávce) 1 x USB Nabíjecí Kabel 4 x ochranný Kryt 4 x Náhradní Čepele 1 x Šroubovák 1 x Uživatelská Příručka Běžné problémy a Řešení: Q: Co když to není létat rovnováhu ?A: Když Dron je posun během letu, můžete kliknout na Jemné doladění tlačítko pro opačný směr, dokud problém je vyřešen.Q: Co když sonda nemůže vzlétnout ?A: Zkontrolujte, vrtule se ujistěte, že byl správně nainstalován(diagonální vrtule musí být stejný směr ) Q: Co když se motor netočí?A: Podívejte se na motor, jestli se něco uvízl motoru(vlasy, string, atd.).Pokud ne ,můžeme odeslat nový motor pro vás.Q:Kolik baterie dron?A:To záleží na verzi, kterou si vybrat.Pokud zvolíte verzi jako 5batteries,obsahuje 4 baterie sperately a jednu baterii do dronu.Pokud to není vyřešit váš problém ,prosím, kontaktujte nás včas.Můžeme to vyřešit.

Štítky: drone fotoaparát 6 k, oxid drone rám, mini drone 5 km, quadcopt, drone pro dítě, drone mini, 4k profesionální drone, ol quadcopter, drone profesional, dron video kamera.

Parametry

Připojení Wi-Fi Připojení
Kontrolní Kanály 6 Kanálů
Původ KN(Původu)
Letecké Fotografie Ano
Číslo Modelu XT-1
Doba Letu Ostatní
Dálkové Vzdálenosti 150m
Velikost snímače NIC
FPV Operration Ano
Fotoaparát Integrace Fotoaparát Není Součástí Balení
Funkce Fotoaparátu 4K HD Video Nahrávání
Značka Kosočtverec

Napsat recenzi

Kosočtverec XT-1 RC Drone Dálkové Ovládání Vrtulník Quadcopter Drone S Kamerou 4K Kamery Hračky

Kosočtverec XT-1 RC Drone Dálkové Ovládání Vrtulník Quadcopter Drone S Kamerou 4K Kamery Hračky

Popis: Značka: Kosočtverec Item no.: XT-1 Frekvence: 2.4 G Kanál: 4ch Gyro: 6 os Quadcopter Baterie: 3.7 V 1800mAh Lipol (Součástí balení,množství, které jste si zvolili při zadání objednávky ) Vysílač Baterie:3 x 1,5 AA baterie (NENÍ

Související produkty: